Προς το περιεχόμενο

συναυλια nouvelle vague

mechmg93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χθες το βραδυ πηγα στην συναυλια των nouvelle vague στην θεσσαλονικη(thanks elavd wink: ).

για οσους δεν τους γνωριζουν. οι n.v. διασκευαζουν με μοναδικο τροπο κομματια απο 80's(cure, tuxedomoon,dead kennedies, joy division, κλπ κλπ ).

το live ανοιξαν οι 5 star hotel. μια μπαντα απο την θεσσαλονικη η οποια με εντυπωσιασε με τον φρεσκοτατο ηχο της. 2 synths, μια tele, ενα μπασο "sting" και drums. ο τραγουδιστης ειχε εξαιρετικη και πολυ "εγγλεζικη" φωνη.

γενικα το support μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.

ας παμε τωρα στο κυριως μερος της βραδιας. οι nouvelle vague ηταν με μια λεξη ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ. το σετ ηταν ακουστικο και η μπαντα αποτελουνταν απο ακουστκη κιθαρα, hammond-fender rhodes, κοντραμπασσο, drums-κρουστα και 2 τραγουδιστριες.

η αποδωση της μπαντας ηταν εκρηκτικη. τα μισα τραγουδια ειχαν μια εντελως bluesy διαθεση και τα αλλα μισα εφερναν σε bossa nova..ολα παντως ηταν πολυ πιο δυναμικα απ οτι στο studio..

αυτο που ηταν ακρως εντυπωσιακο ηταν η σκηνικη παρουσια των 2 τραγουδιστριων. ηταν οτι πιο αιθεριο/ερωτικο/σεξουαλικο/ευδιαθετο/καλαισθητο εχω δει ποτε μου στα 10δες live που εχω παει

σκεφτομοουν, κατα την διαρκεια του live, το performance στην ελλαδα, και ηθελα να κλαψω..

για να μην πολυλογω, οποιος ξερει αυτην την μπαντα και εστω και λιγο του αρεσουν, θα το μετανιωσει οικτρα αν δεν δει το live τους. παιζουν στο gagarin νομιζω.. σπευσατε!!!!!! :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Σε ένα και μοναδικό live ήθελα να πάω φέτος και αυτό έγινε την μοναδική μέρα που δεν μπορούσα. ααααχχχ :cry: :cry: :cry:

Φοβεροι..Οτι κομματι αγγιζουν και διασκευαζουν μου αρεσει! :lol:

Δυστυχως δεν θα μπορεσω ουτε εγω να παραβρεθω στο live.. :cry:

Οπως επισης και ουτε στους TOOL αυριο,τους οποιους εχω βαρεθει!

feel da FUNK blast

Ήθελα πολύ να πάω...Ας όψεται το #$@μάθημα που δίνω και τα πρωινά υποχρεωτικά μαθήματα που δεν με άφησαν να παώ Θεσ/νίκη... :( :(

one colour: black - and shades of grey

το gagarin ηταν ασφυκτικα γεματο,η μουσικη ηταν αρκετα δεμενη,καλοδουλεμενη, και ο ηχος του χωρου πολυ καλος,αλλα εμενα τα περισσοτερα κομματια δεν μου αρεσαν,κατα τυχη πηγα, κερδισα κατι προσκλησεις απο ραδιοφωνο.παντως κατι παιδια πουτο γνωριζουν το συγκροτημα μου ειπαν οτι ηταν γαματοι.α,ξεχασα να αναφερω την πολυ καλη σκηνικη παρουσια των 2 τραγουδιστριων,και οτι η μια εκ των δυο,ειναι και πολυ κ@*λ@...αυτα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου