Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά η ιδέα μια καλής, προβαρισμένης , χαμηλών τόνων (που να μην νομίζει ότι είναι το επίκεντρο του ακροάματος) , με ωραίες παρουσίες, καλά ντυμένης μπάντας για κάθε είδους δεξιώσεις (από γάμους πολιτισμένους- μέχρι …..ξέρω γω εγκαίνια), σε στυλ Tony Bennett π.χ. , μου φαίνεται εξαιρετική ιδέα. Υφίστανται τέτοιες εν Ελλάδι; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Σου λειπουν επεισοδια ;D ;D ;D Υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν γιατι ολο και καποιος τους ζηταει. ;) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Σου λειπουν επεισοδια ;D ;D ;D Υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν γιατι ολο και καποιος τους ζηταει. ;) Ευχάριστον. :D Η αλήθεια είναι ότι δεν το ξέρω το θέμα καθόλου...εν γένει της λάιβ σκηνής. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Εχω φιλους που παιζουν / ζουν απο τις δεξειωσεις. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Εχω φιλους που παιζουν / ζουν απο τις δεξειωσεις. Παίζει κάνα video; Youtube;website; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Παίζει κάνα video; Youtube;website; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Κόβονται. Ο μπασίστας έχει κοντό μαλλί. Γιατί; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Here you go: Και έλα, πες την αλήθεια, δεν αναρωτιέσαι έτσι γενικά και αόριστα. Παντρεύεσαι! Δεν είναι κακό, τόσοι το έχουν κάνει! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Κι εδω ο Ζωσιμας ως Πατερ πλεον, απο την απολυτη μπαντα για δεξιωσεις! ;D ;D ;D Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2015 ωραία η νύφη. Να ζήσουν τα παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση