fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Άλλη μια τεράστια μορφή μας άφησε. :'( Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Μεγάλος φίλε fusiongtr ! Μόνο ο Sonny έμεινε ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Απίστευτος πρωτοπόρος σε όλα του. Το όνομά του μέσα μου θα μπει δίπλα στον μεγάλο Coltrane! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ένα σοβαρό αφιέρωμα σ' αυτό που λέγεται Free Jazz! Μακάρι να μπορούσα να το ξεκινήσω! Εδώ με τον Pat Metheny! https://www.youtube.com/watch?v=faEYubwK4KI Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Από μια άλλη περίοδο της μουσικής του άποψης. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Τι να πει κανείς για τέτοιους μουσικούς! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Δεν χορταίνω να τον ακούω! Κρίμα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Αγαπημένο μου κομμάτι, σ έναν από τους αγαπημένους μου δίσκους-από τα πρώτα τζαζ βινύλια που αγόρασα. Ο Metheny έχει πει πως έχει όλο το session σε βίντεο. Ελπίζω κάποια στιγμή να το μοιραστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Χωρις να ειναι απο τους αγαπημενους μου, εμβληματική μορφη πρωτοπόρος στη free Jazz RIP Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasilis135 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2015 Μεγάλος φίλε fusiongtr ! Μόνο ο Sonny έμεινε ..... Kαι ο κύριος που έχω avatar έμεινε (Lou Donaldson), όπως επίσης και οι Lee Konitz, Wayne Shorter από την παλιά φρουρά των σαξοφώνων... RIP στο γίγαντα! Κρίμα όντως! :( Τελικά η μουσική είναι ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση