panorios Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Αρχικά ο τίτλος ήταν 39 βαθμοί, γιατί είχα 39 πυρετό, αλλά τον άλλαξα γιατί έγραψα και κάτι άλλα εκείνη την μέρα. Αυτό ήταν το πιο κουφό . Αλλά τι μου θυμίζει βρε παιδί μου; https://www.dropbox.com/s/rwax7h9af50wtcq/koufo.wav?dl=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Μηπως να λες οτι φερνει λιγο σε Ζορμπα το θεμα που μπαινει μετα το 1,30? ;D Μπορει ομως να εννοεις κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2015 Μηπως να λες οτι φερνει λιγο σε Ζορμπα το θεμα που μπαινει μετα το 1,30? ;D Μπορει ομως να εννοεις κατι αλλο. Όχι μιλάω για το πρώτο θέμα που παίζει η κιθάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosko Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Σε κάποιο βαθμό μου θύμισε κάτι από αυτό: (όχι ότι μοιάζει η μελωδία αλλά περισσότερο το στήσιμο του κομματιού) Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Σε κάποιο βαθμό μου θύμισε κάτι από αυτό: (όχι ότι μοιάζει η μελωδία αλλά περισσότερο το στήσιμο του κομματιού) Ο! τιμή μου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση