alderbody Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2015 Αν σου είναι εύκολο όμως γίνε λίιιιιγο πιο επεξηγηματικός για να το δω. το master σαν τερματιστεί είναι σαν να μην έχεις ο ήχος βγαίνει δυνατός και πρέπει να προσέχεις... όταν στην τσίτα δουλευτεί το τελικό το stage μοιάζει με gay τραγουδιστή που πέθανε απο AIDS είναι γεμάτο αρμονικές ουρλιάζει και τσιρίζει κι αν ζεσταθούν οι τελικές τι όμορφα μυρίζει! το νήμα του transformer σου ζεσταίνεται, κορώνει και το χαρτί του κώνου σου τεντώνεται κι απλώνει τρομπάρει αέρα δυνατά πιέζει τα αυτάκια και κάνει τους transistor based να μοιάζουνε γατάκια... :P wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2015 Μάλιστα... οπότε δεν μου λες τώρα... Προφανώς ο ενισχυτής (η φιλοσοφία του) είναι να δουλεύει το καθαρό κανάλι - ΚΑΘΑΡΑ κι όχι σε breakup 'mode' καθώς διαθέτει το δεύτερο κανάλι. Δεν σε πειράζει καθόλου αυτό. Σκέψου οτι αν βάλεις overdrive στο καθαρό κανάλι πάλι θα το "τσιρίξεις". Άλλωστε, αρκετές φορές τα "καθαρά καναλια" είναι για να παίζουν απο καθαρά έως breakup και τα βρώμικα απο crunch μέχρι... όσο πάει. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2015 alderbody το επεξηγηματικό ποιηματάκι σου τα σπασε! ;D ;D Κατατοπιστικός, επεξηγηματικός, ποιητικός... όλα! ;D Λοιπόν... τα δοκίμασα όλα... εντάξει με το master τέρμα δεν γίνεται να σηκώσω preamp volume πάνω από το 2. Δεν αντέχεις... Γενικότερα όμως, έχω σηκώσει το master στο 6 και τα volumes στο 2-3 κι ο ενισχυτής 'αναπνέει'... Το πρόβλημα με τα πρίμα δεν είναι καθόλου έντονο πλέον, αντιθέτως... Διορθώθηκε η κατάσταση και η διαφορά με πριν είναι 'μέρα - νύχτα'. Οπότε στο καθαρό, για να πάρω το breakup απλά έχω το SD-1 με ελάχιστο gain κι αρκετό volume (όπως αναφέρεις κι εσύ) και κάνω τη δουλειά μου έτσι. Έχει αλλάξει όλη η συμπεριφορά όμως του οργάνου. Βέβαια, δεν μπορώ ν'αποφασίσω αν μου αρέσει περισσότερο έτσι ή με το master χαμηλά και τα volumes ψηλά (οπότε το καθαρό στο breakup). Anyway... Θα επανέλθω όταν με το καλά αλλάξω και τον μαγνήτη (γιατί ο JB Junior με χαλάει πλέον στην strat... και μόνο η εμφάνιση είναι κάπως :-\ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2015 Εμένα πια με ξέρετε να μην το πω και πάλι, όταν στη strato βλέπω διπλό με πιάνει μία ζάλη! Δεν είναι μόνο αισθητικό ατόπημα μεγάλο το 'χει πει και ο Superfunk που ξέρει δίχως άλλο. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 δίκιο σου δινω Νέστορα bucker σε strat δεν πάει σε οψη κι ήχο ενοχλεί διοτι δεν "τσιμπαει" ο Μέγας Leo την έφτιαξε με σκέτα τα πηνία να έχει γούστο στο αυτί να μη σε πιάνει ανία... τα πρίμα της να λάμπουνε τα μπάσα να γκαζώνουν μεσαία όχι και πολλά την πένα να θολώνουν... παίζει γλυκά στα ήσυχα παίζει τρελά στα γκάζια την θέλουν όλοι για τα blues αλλά και τα χιτζάζια... βάλε αν θες λεπτές χορδές βάλε και 12αρες τέτοια ηχάρα δεν θα βρείς στων άλλων τις κιθάρες το σχήμα της? θεάς κορμί τα χρώματα πλειάδες χαλάλι κι αν οι γνήσιες κάνουν ευρώ* χιλιάδες (* η ότι άλλο έχετε εύκαιρο) βγάλε λοιπόν τον buckουρα βάλε ενα single coil ρίξε και μια μόνωση με του χαλκού το foil γείωσε και τη γέφυρα μην κάνει τσάκα τσάκα σαν τις χορδες τις ακουμπάς και σπάνε οι άλλοι πλάκα. κι αν προσεχώς ψηφίσεις ΝΑΙ ή ριξεις κανα ΟΧΙ μέχρι να βγεί αποτέλεσμα άρπα την απ' την κόγχη μπήξε το βύσμα μεσ' το jack σήκωσε το standby δώσε και γκαζι απ' το πεντάλ και πες τους bye bye... :D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Αλίμονο τι θα 'λεγες με τούτο το nickname μαόνι θε να πρότεινες, that would be a shame. Γι' αυτό κι' εγώ 4 έχω στη συλλογή μου και κάθε μια σαν την κρατώ ευφραίνεται η ψυχή μου. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 εγω Stratούλες έχω τρείς μια alder, μια λεύκα κι η τρίτη είν' απο swamp ash μα σκεύτομαι για πεύκα... έχω σανίδια μπόλικα του περασμένου αιώνα κι αν τα κολλήσω όλα μαζί θα βγάλω μια ακόμα μα το μανίκι θε να βρω να 'ναι απο κελεμπέκι να 'ναι σκληρό σαν σίδερο να σκάει σαν τουμπερλέκι τάστα με radius 7 μάλλον θα είναι jumbo κι οι νότες σαν χτυπάς χορδή θε να χορεύουν mambo γέφυρα απο Callaham cold rolled σκληρό ατσάλι να βγαίνουν πρίμα καθαρά να μην πονάει κεφάλι με πυκνωτή απο χαρτί μέσα σε φίνο λάδι, όταν το tone κόβεται να ακούγεται σαν χάδι το θέμα όμως είν' αλλού δεν είναι στις κιθάρες γιατί δεν έχουμε λεφτά οι Banks έχουν αμπάρες... (ή, τα φάγαν οι παπάρες) ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Εγώ τις stratocaster μου σχεδόν δεν τις πειράζω αλλά τον τριθέσιο πάντοτε τονε βγάζω Για τον bridge στο tone pot τα είπαμε παραπάνω να μην επαναλαμβανόμεθα το ξέρω, τι να κάνω; Πως θα γινόμουν ποιητής δεν το είχα ποτέ σχεδιάσει α ρε alderbody & Mistral ωραία είναι αυτή η φάση. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 τον toggle τον τριθέσιο καλά πας και τον βγάζεις γιατί τις 2 και 4 δύσκολα τις ταιριάζεις θέλει το χέρι σταθερό θέλει καλό σημάδι μα πάνω στο σολίδι σου δεν κάθεται το ρημάδι ρε συ alderbody θα μου πεις μας έπηξες στη ρίμα μα τι να κάνω ο καψερός που μου 'φαγαν το χρήμα? κράτος και κλέφτες δανειστές μας βάλανε στη μέση κι ακόμα τα τρισέγγονα θα βγαίνουνε με φέσι γι' αυτό όπως είπα στον Mistral άρπα τη stratocaster βάλε στο τέρμα και τον amp ακόμα και με master ρίξε τα σόλα τα καλά παίξε και δυο ακόρντα γιατί εκει έξω η δουλειά έγινε σκέτη τσόντα τώρα λοιπόν που νύχτωσε και βάρυνε το μάτι κλείνω σε λίγο το πισι και βουρ για το κρεβάτι όνειρο θέλω γω να δω με 7εndεr Brownface με γούστα, φράγκα, μουσικές και χιόνια αλα Scarface αλλά "αυτή δεν ψεύδεται" που έλεγε ο JJ με σκόνες και με χημικά να μπλέκεσαι δε λέει φτάνουν λοιπόν οι στίχοι μου τουλάχιστον γι απόψε για με το δίκιο σου θα πείς τη μαλ@κία κόψε! ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Τελικά εσύ αγόρι μου είσαι ποιητής τέτοιο στίχο δεν έχουνε ούτε οι ΒΗΤΑΠΕΙΣ Μην είσαι απ' τα Ημισκούμπρια μην είσαι ο Μιθριδάτης, αν ήσουν αρχιτέκτονας θα 'σουν ο Καλλικράτης. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση