alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Μία άσπρη καλονή, του superfunk την κόρη White falcon την φωνάζουνε όμορφη σαν αηδόνι Η falcon η άσπρη καλλονή του Superfunk η κόρη θέλει και Bassman με reverb και στο μαλλί κοκόρι θέλει και τα χοντρόσολα στα πόδια σου να βάζεις και μια brand new Cadillac να έχεις να θαυμάζεις αν με κατάλαβες καλά μιλάω για Rockabilly μα αν σκυλάδικα ακούς θα γίνουμε ρεζίλι γι' αυτό στη Strat σου άλλαξε της γέφυρας μαγνήτη να μη σε λέν ροκαμπιλά παλιόπαιδο κι αλήτη... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Καλό είναι τούτο 'δω το post και 'γω το διασκεδάζω μα τον ενισχυτή μου έκαψα και πρίμα πια δεν βγάζω. Κι' εκεί που 'χα λάμπες new old stock διαλεγμένες μία-μία 6v6 που χρειάζομαι δεν έχω ούτε μία. :'( InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Αφήστε την κιθάρα μου και τα ροκαμπίλια και λύση βρείτε του Νέστορα να παίζει μέρα - νύχτα Τα πρίμα μου τα μάζεψα τα είχα πολύ άχτι το tone στο 7 το έβαλα και καλπάζω σαν το άτι Υπάρχουν λοιπόν χειρότερα σαν του Νέστορα τον πόνο πρίμα δεν του βγαίνουνε που να χτυπάει τον ... κώλο Το πήρα λοιπόν απόφαση θα αλλάξω τον bridge μαγνήτη μαγκιόρο να με φωνάζουνε παλιόπαιδο κι αλήτη (credits to alderbody ;D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Καλό είναι τούτο 'δω το post και 'γω το διασκεδάζω μα τον ενισχυτή μου έκαψα και πρίμα πια δεν βγάζω. Κι' εκεί που 'χα λάμπες new old stock διαλεγμένες μία-μία 6v6 που χρειάζομαι δεν έχω ούτε μία. :'( μα πως την πάτησες ρε Sir που ξέρεις κι απο λάμπες μην τσίτα έπαιζες στον amp βιμπράτα και ΛαΜπάμπες? το Bias ήτανε ζεστό κοκκίνιζε το νήμα? και τώρα αντί για τελικές θα γίνουν NOS βλήμα? wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 ο standby switch σαν σηκωθεί ανάβουν οι λυχνίες? μην κάηκε η ασφάλεια και λέμε μαλ@κίες... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 H μία μωρέ κάηκε και δεν ανάβει πράμα τι περιμένεις από T.A.D. είναι όλες δράμα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 τις έβγαλες? τις έβαλες? τις κούνησες τις βάσεις? μπας και το θέμα είν' αυτό κι απλά το ξεπεράσεις στις λάμπες NOS οι επαφές πιάνουνε μπόχα easy γι' αυτό ο dealer ο καλός συχνά τις καθαρίζει μπορεί να γίνει με αλκοόλ ποτέ όμως με λίμα γιατι αν λασκάρουν οι επαφές το είπανε το ποίημα καλό λοιπόν το νιου ολντ στόκ μα θέλει καλό ψαχτήρι γιατί πλήρωνεις για ροκφόρ και τρώς κεφαλοτύρι... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 H μία μωρέ κάηκε και δεν ανάβει πράμα τι περιμένεις από T.A.D. είναι όλες δράμα. το Βoostη ρε το Γερμανό σου 'δωσε λάμπες χάλια που αντι για quality control σπρώχνει και τα ρετάλια στην Κίνα φτίαχνουν το "γυαλί" κι ο Γερμανός το βλέπει σε κάποιους amps δεν κάθεται, μα σ' άλλους διαπρέπει wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 TAD λάμπες έχω και εγώ στου output το stage μα δεν παθαίνουν τίποτα ούτε απο Old age το bias το 'χω στο ζεστό mismatch στο τρανσφορμέρι μα δε μασάνε τίποτα και παίζουνε ...αέρι wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Τις T.A.D. τις είχε πάνω του ένα μικρό μαρσάλι κι' από 15 βατ έγινε παρτάλι. Άλλαξα τη θέση τους μόνο η μιά ανάβει είτ' αριστερά είτε δεξιά τ' @ρ....α μου έχω λάβει. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση