Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Άμα η Heaven είχε δει τους στίχους που 'χουμε γράψει, ένα είναι το σίγουρο, το contrato θα'χε γίνει πράξη. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Αν τα συμβολαια φροντιζαν τον κορεσμο της μπακας τοτε εγω δεν θα δουλευα συνεχεια σαν.............. ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Το πολύ φαΐ δεν είν' καλό καν' τη μια μερίδα δύο για να συνάδουμε και 'μεις με τον λιτό τον βίο.* Καλά, σύγχρονο άσμα έγραψα ο πούστης! ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Δε ξερεις τι σου γινεται αληθεια τα εχεις χασει σιγα με στρατοκαστερα ο Μike χρονο μη χασει Με telecaster επαιζε με ηχο που σε λειωνει στον τοιχο την εβαραγε να φυγει και το χιονι με Telecaster έπαιζε στα πρώτα του τα χρόνια μετα το γύρισε lesPaul και τέλος στα Stratόνια μα ότι και να έπαιζε το χέρι του Μιχάλη γαμw Bluesιά θα έβγαινε κι επουδενί ενα χάλι... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Ό,τι να λέτε 'σείς για στρατ και για les paulia, τα πρίμα του neck ακούω εγώ, σαν βολές από κανόνια Ο Superfunk για tele μιλά, γι'άλλες ο alderbody, κι έρχεται ο δερβίσης Νέστωρας, στην θέση 4 σαρώνει To thread μου το ........, μα αυτό δεν με πειράζει, τον τίτλο όπως αλλάξετε, το κιθαρόνι μου να γιάνει ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Ό,τι να λέτε 'σείς για στρατ και για les paulia, τα πρίμα του neck ακούω εγώ, σαν βολές από κανόνια Πάρε τον neck στα χέρια σου βάλτον σ' άλλη κιθάρα να δεις ακούγονται πολλά τα πρίμα ή μουγκαμάρα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Πάρε τον neck στα χέρια σου βάλτον σ' άλλη κιθάρα να δεις ακούγονται πολλά τα πρίμα ή μουγκαμάρα? Tα πριμα φιλε ειν'ομορφα και πρεπει να τσιριζουν αντι για ποτς βαλε στη στρατ σποτακια να φωτιζουν να δεις το φως το αληθινο και να 'χεις παντα ρεντα βαρα και δυνατες πενιες να σπασουν τα τσιμεντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Πάρε τον neck στα χέρια σου βάλτον σ' άλλη κιθάρα να δεις ακούγονται πολλά τα πρίμα ή μουγκαμάρα? Αν ήταν τόσο απλό για μένα αυτό να κάνω τότε δεν θα σας ρώταγα την γνώμη σας να πάρω Τελικά το βλέπω εγώ λάθος κιθάρα παίζω την στρατ θα στείλω αδιάβαστη μια Gretsch θα πα να πάρω Μία άσπρη καλονή, του superfunk την κόρη White falcon την φωνάζουνε όμορφη σαν αηδόνι Κι αν έχει πρίμα διαλεκτά σαν την παλιά κιθάρα του φίλου fusiongtr θα την δώσω με λαχτάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Tα πριμα φιλε ειν'ομορφα και πρεπει να τσιριζουν αντι για ποτς βαλε στη στρατ σποτακια να φωτιζουν να δεις το φως το αληθινο και να 'χεις παντα ρεντα βαρα και δυνατες πενιες να σπασουν τα τσιμεντα. Μα αν βάλω φώτα στηνε στρατ, έτσι να λαμπιρίζουν με κοσμητικά επίθετα όλοι θα με στολίζουν Μα τώρα που το σκέφτομαι σαν να χεις φίλε δίκιο με πρίμα και φώτα διαλεκτά, όλους μ....ες θ'αφήσω :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Τις στρατ τις παίζουν κάγκουρες τις τέλε θεν οι βλάχοι τις γκίψον οι μαλιάγκουρες με πρόβλημα στη ράχη. Αν θες κιθάρα λεχτρικιά να σταματούν τα τρένα πούλα κυλόττες και βρακιά και πάρε μια λατέρνα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση