fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Εγώ όταν τους άκουσα, ήταν σε αμερικάνα* και απ' τα πρίμα τα πολλά, φόρεσα μια μπαντάνα. :D Για να το λέει ο Νέστορας παιδιά κάτι θα ξέρει που ακούει τι νότα είναι με μιας Το χλατς στο κωλομέρι! ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Για να το λέει ο Νέστορας παιδιά κάτι θα ξέρει που ακούει τι νότα είναι με μιας Το χλατς στο κωλομέρι! ;D Έχω αυτί δερβίσικο που όλα τα ξεχωρίζει, της δε strato τη θέση 4, πάντα αναγνωρίζει. ::) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Έχω αυτί δερβίσικο που όλα τα ξεχωρίζει, της δε strato τη θέση 4, πάντα αναγνωρίζει. ::) ;D ;D ;D ;D Έτσι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Εγώ όταν τους άκουσα, ήταν σε αμερικάνα* και απ' τα πρίμα τα πολλά, φόρεσα μια μπαντάνα. :D μην είχε πίτσκο πυκνωτή μεγάλο πότ στο βόλιουμ? μην ήτανε το precious που έλεγε το γκόλουμ? ήταν με γέφυρα two-point με τα χοντρά σελλάκια? γι΄αυτό μωρέ σε πήρανε των πρίμων τα βελάκια? εγώ εχω βάλει ρέτροφιτ 9βιδο γιοφύρι και τωρα πια τα πρίμα μου δεν βγαίνουν ξεροσφύρι έβαλα νίτρο στο σφεντάμ' αφού έβγαλα το Poly και σαν τα μπράτσα του Βαντάμ εσφίξανε οι κwλοι wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Έχω αυτί δερβίσικο που όλα τα ξεχωρίζει, της δε strato τη θέση 4, πάντα αναγνωρίζει. ::) της Strat η θέση 4 ποιά είναι βρε για σένα για κάποιους είν' η neck και mid ακόμα και για μένα αν απ' τον neck όμως μετράς τις θέσεις του selector το 2 πάει στο 4 μικρέ μου φίλε Νέστωρ wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Τζαμπα ξανα παιδευεστε με αυτη τη stratocaster δειτε και σεις το φως παιδια παρετε telecaster! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Aυτά που λέτε 'σεις εγώ δεν τα κατέχω, είτε με strat ή με Les Paul τον ίδιο ήχο έχω. ::) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Aυτά που λέτε 'σεις εγώ δεν τα κατέχω, είτε με strat ή με Les Paul τον ίδιο ήχο έχω. ::) Γιατι εχεις χερια απο χρυσο και αγγιγμα πλατινενιο και γουστο αγνο, πΓιοτικο και στυλ μαλαματενιο ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Aυτά που λέτε 'σεις εγώ δεν τα κατέχω, είτε με strat ή με Les Paul τον ίδιο ήχο έχω. ::) του Les του Paul η σίγκνατσουρ ήχο παχύ σου βγάζει και πλάι πλάι με τη Strat σκέτη λασπούρα μοιάζει αν είσαι παίχτουρας καλός σαν τονε Green τον Πέτρο κάνεις τα κάλη της LesPaul να βγαίνουν με το μέτρο κι ο Mike ο Bloomfield έπαιζε με του LesPaul το ξύλο μα σαν τη Strat αντίκρυσε ταράχτηκε σαν φύλλο στον twin του τηνε κάρφωσε τσίτα τα 12άρια! τον Kooper φώναξε τον Al και γίναν κολλητάρια... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 κι ο Mike ο Bloomfield έπαιζε με του LesPaul το ξύλο μα σαν τη Strat αντίκρυσε ταράχτηκε σαν φύλλο στον twin του τηνε κάρφωσε τσίτα τα 12άρια! τον Kooper φώναξε τον Al και γίναν κολλητάρια... Δε ξερεις τι σου γινεται αληθεια τα εχεις χασει σιγα με στρατοκαστερα ο Μike χρονο μη χασει Με telecaster επαιζε με ηχο που σε λειωνει στον τοιχο την εβαραγε να φυγει και το χιονι http://www2.gibson.com/News-Lifestyle/Features/en-us/michael-bloomfield.aspx www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση