alderbody Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 πάλι ρε φίλε ξέχασες, πρέπει να μελετάς γιατί όλα τα pedals σου δεν έχουν true bypass... και το delay πάτησε και flanger άμα λάχει χώσε μεσαία απ΄το EQ να βγαίνει σαν συνάχι wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 νομιζω οτι καλα τα λες δε φταιει η κιθαρα φταινε τα πεταλακια μου που μοιαζουν με βουχαρα θα τα πατησω ολα μαζι να γινουμε ολοι Κουγκι τα χρεη ολα να σβυστουν να παρω Μεσα Μπουγκι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 πήρα ενα blackface Vibroverb να μοιάσω με τον Στήβι αλλά απ' την πίεση του EV μου χύθηκε η ΗβΗ wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Θα δωσω το Ελεκτρο Βοϊς στον Πανο τον Καμμενο κι ετσι θα πει η ΄Αγκελα "αλλο δεν επιμενω" www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 μην φταίει ο Phase Ινβέρτορας? μην φταίει η V1? οι 6L6 στο Output stage μην είναι στα χαμένα? κάνε το bias ζεστό να βγάλει η λάμπα βρώμα βάλε και άλλους filtercaps μη βγαίνει ο ήχος χώμα... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 ;D ;D ;D ;D Καλά τα λέτε σύντεκνοι, μα μου χαλάσατε το θέμα, κι αν έτσι συνεχίσετε θα μείνω χωρίς SSL-1 Οι μαγνήτες είναι καλοί, ούτε τα ξύλα φταίνε, τους έχει κι ο Frusciante άλλωστε, ρε μπας κι είμαι εγώ το 'θέμα'?? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 το θέμα σου δεν είσαι 'συ είναι με τους μαγνήτες οι single coils μόνοι τους είναι πολύ αλήτες... ο jeff ο Beck ο junior είναι καλό 'μπακέρι αλλά μαζί με SSL μοιάζει με βουλοκέρι... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 το θρεντ σου το γ_μήσαμε μα βγάλαμε και γέλιο και αν το σκλήθρο είναι βαρύ πάρε του βάλτου μέλιο... Τέλος wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Eίσαστε ωραίοι πάντως! ;D ;D Πλάκα πλάκα, αλλά τα ποιηματάκια σας περικλύουν όλη την αλήθεια. Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 χμμμ δε θα το ΄λεγα, Ω Νέστωρ! Το σετ που έχω, μετά απο διάφορες βόλτες κατέληξε στην AM Std Strat μου που έχει ...βαρύ σώμα poplar (+maple neck) και τα ...παληκάρια έχουν πολύ πάχος και ζουμί. Σε alder(body) δεν μου άρεσαν όπως και σε Ash. Θα μου πείς, τα πάντα περι ορέξεως... (και θα συμφωνήσω) ;) Εγώ όταν τους άκουσα, ήταν σε αμερικάνα* και απ' τα πρίμα τα πολλά, φόρεσα μια μπαντάνα. :D *Α.Std E 9.... InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση