Superfunk Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 οπότε μέσα χ3σε... Μια και ειπες για αφοδευση κατσε να εξιστορησω μια διηγηση τρομακτικη ναι,πρεπει να μιλησω το φιλαρακι μου εστειλα για διακοπες να κανει στο Βερολινο ρε παιδια μακρια απ'το Λαφαζανη πηρε μαζι πιστωτικες χρεωστικες,κασερι για να κοιμαται ησυχος μια και ειναι καλοκαιρι οι χρεωστικες δε δουλευαν ουτε οι πιστωτικες του μοναχα πενηντοευρα περναν οι πωλητες του καλα που μ'ακουσε λοιπον και πηρε και κασερι αλλοιως θα τον εκλαιγαμε τουτο το καλοκαιρι.... ;D (εξω απο τη πλακα....ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να βγειτε εκτος Ελλαδας χωρις ΜΕΤΡΗΤΑ,δεν περνα πλεον ΚΑΜΜΙΑ καρτα ,ουτε χρεωστικη ,ουτε πιστωτικη μια και το οριο των 300Κ/τραπεζα (καποιοι λενε οτι ειναι 500Κ) την ημερα εξαντλειται ΑΜΕΣΩΣ...) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Το Σάββατο ελάκησα πάω για Σουηδία έχω κορώνες πάμπολλες ξέρω, κωλοφαρδία. Θα πάω για προμήθειες έχω ζεστό το χρήμα για αγορές ευελπιστώ αυθωρεί και παραχρήμα. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Αν εχεις τις κορωνες σου μεγαλος εισαι μαγκας γιατι αν πας με χρεωστικη θα γινεις σκετος δαγκας Οι Σουηδοι θα σκασουνε στα γελια αμα βγαλεις ελληνικη πιστωτικη και μουτζες ισως λαβεις αυτα τα capital controls χαλανε και φιλιες αυτα αλλωστε χωρισανε τις δυο Γερμανιες Για αυτο σου λεω φιλε μου κουβαλησε κασερι και αν δε χωραει στη τσεπη σου βαλτο μεσ'το πανερι Αφου σαν βλαχο σε θωρουν πια ολοι στην Ευρωπη παρε και το αξεσουαρ για να σε λεν πατριωτη www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 νέστορα μια και θα πας στων σουηδών τη χώρα παρε μια διευθυνση να έχεις απο τωρα βιντατζ κιθαρες ντοτ εσ ι είναι του γουέμπ το σαιτ έχουνε πράμα παλιακό και είναι και ολράητ ξόδεψε το συνάλλαγμα ρίξε και καμια κάρτα κι όσα στο μάτι κάνουν κλίκ όρμα γερά και πάρτα κι όταν γυρίσεις πάλι εδώ άνοιξε το θρεντάκι με φώτος βίντεοζ και κλιψ να πάρουμε ματάκι κι αμα στο δρόμο σου βρεθεί κανένα shop ΙΚΕΑ πάρε καινούρια πράματα με φίλους για παρέα πάρε απο ξύλο pedalboard να βάζεις τα πετάλια να μοιάζεις με τον βασιλιά που τρώει (με) χρυσά κουτάλια... :P wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 κι αμα στο δρόμο σου βρεθεί κανένα shop ΙΚΕΑ Θα μπω στην Αττικη οδο θα παω στο ΙΚΕΑ γιατι μου εκατεβηκε μια φοβερη ιδεα Αυτα τα capital controls εγω θα παρακαμψω και με ΙΚΕΑ υλικα κιθαρα εγω θα φτιαξω Θα παρω παγκο ελαφρυ και θα τον κανω strato δυο λαμπατερ για ηλεΧτρικα και θα'χει twang βαρβατο Βιδες θα παρω εγω βαρΓιες να δινουνε σουστέιν και ενα καρο πουκαμισο ιδιο με του Κομπέιν Κι αν δεν πουλαν πουκαμισα θα παρω μια κουρτινα και θα τη ραψω μονος μου και ολα θα ειναι φινα Με το καρο πουκαμισο, εστω το λουλουδατο, και την IKEA-στρατο μου θα'μαι παιδι μαματο Και ετσι θα σκασει ο Γερμανος που μου πουλαει μουρη κι ας ξερω οτι διακοπες θα κανω στο Καβουρι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Νέστωρ αφού θα πας εκεί φέρε και μένα κάτι μια Σουηδέζα δίμετρη με γαλανό το μάτι να 'χει τα πόδια τα χυτά τα στήθη τα ορθωμένα να 'χει μυτούλα γαλλική χειλάκια κερασένια :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Αντε απο'δω καραβλαχε θελεις και Σουηδεζα ψαξε καλυτερα να βρεις καμμια μπαλαντεζα Κοπηκε το ηλεΧτρικο και εχω φαϊ στο ματι φασολια μαυροματικα χωρις λαδι κι αλατι Τραβα λοιπον προεκταση να κλεψεις λιγο ρευμα απ'τα γραφεια του κομματος μολις σου κανω νευμα Προσεξε μονο η Ζωη μην ειν'στο καραούλι γιατι απ'το κΣυλο φιλε μου θα γινεις σα νταουλι Τις Σουηδεζες ξεχνα της θα τρως μονο εγχωριες αντε που μου ξεθαρεψες και μου ζητας και Βορειες Παπουτσι απ'τον τοπο σου κι ας ειναι και μπαλωμενο εδω ρε κανανε υπουργο ως και τον Μπαλωμενο.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Παπουτσι απ'τον τοπο σου κι ας ειναι και μπαλωμενο εδω ρε κανανε υπουργο ως και τον Μπαλωμενο.... Δε θε παπούτσι Νίκο μου δε θε και σαγιονάρα ξυπόλυτος θα περπατώ θα τρέχω με λαχτάρα των σκουπιδιών τον κάδο εγώ πρώτος να τονε ψάξω και πριν προλάβει άλλος κανείς όλα να τα αρπάξω ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Τωρα μιλας πιο λογικα νομιζα τα΄χες παιξει και η Σουηδεζα πιστευες σε ' σενα πως θα τρεξει Τι να σε κανει η Σουηδη αφου δεν εχεις euro? εσυ καπνιζεις Σερτικα κι αυτη γουσταρει πουρο να πας στο κομμα να σου βρει γκομενα με ταγαρι συντροφισσα αξυριστη ολο ομορφια και χαρη κι αν μοιαζει λιγο στο Φιντελ η και στον Τσε Γκεβαρα εσυ φιλε τους ψηφισες τωρα καντο γαργαρα ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 εσυ καπνιζεις Σερτικα κι αυτη γουσταρει πουρο Και στα σκουπίδια μ' ότι βρώ θα φτιάξω μια κιθάρα να την πουλήσω κάποτε μπας και πάρω τσιγάρα η Σουηδέζα δύσκολη στον Νέστορα ποντάρω που κι η Μαντόνα πόθησε τον κάνω και κουμπάρο ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση