fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Πωλήτε χορδή κιθάρας Μι καντίνι, ελαφρώς μεταχειρησμένη, πολύ καλή κατάσταση, βγαλμένη από μπουζούκι. Χέρια καθαρά, λίγα σηκώματα, ελάχιστα σκουριασμένη εκεί που διπλώνει στα κλειδιά (δεν επηρεάζει το παίξιμο), άριστος ήχος (πατάει κάτω νταντάριο). Τιμή σιζιτήσιμη. Φωτό δεν μπορό να βάλο, δεν έχο κινητό. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΝΤΑΛΑΓΙΕΣ ΟΧΙ IOUs Επικηνωνία: Δεν έχω υπολογιστή και μέιλ, ούτε τηλέφωνο. Μένω Καλλιθέα, και αύριο θα είμαι στο ΑΤΜ στην Θησέως 11:00 με 16:00. Θα την έχο μαζί μου, όπιος ενδιαφέρεται. Έφηγε. Εφχαριστό πολή. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Έφηγε. Εφχαριστό πολή. αν ιπαρχι ακομα, ενδιαφερομε σε καλιτερι τιμί ομος γιατι ζιτάς πολά φίλε Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 αν ιπαρχι ακομα, ενδιαφερομε σε καλιτερι τιμί ομος γιατι ζιτάς πολά φίλε Εσύ είσε αυτός που ίθελε να την πάρη με πιστοτική? Δεν γίνετε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 αν ιπαρχι ακομα, ενδιαφερομε σε καλιτερι τιμί ομος γιατι ζιτάς πολά φίλε Αν αινδιαφερεσε αιχο σαιτακι 45αρη γεια μπασσο,τα εχι τα χρωνακεια του (τω ιχα παιριπου μεια 20αιτια σαι αινα εκο ριβολι) αλα πεζι καλλα ακωμα γειατι εγο τα πρωσεχο τα ωργανα μου. Γεια εσαινα τω αφινο 250 δωλαρια,δαιχομαι κε ανταλαγι με ακηνιτο σαι καλι ωμως περιωχη γειατι δαιν λει να τω δοσο τζαμπα Εχις πμ μαι το τιλεφονο μου,αν τω αιχουν κοπσι παραι στο παιριπτερο κε ζητα το Μπαμπι το μπασιστα,ξερι ο παιριπτερας,μι παρις μεσιμερι γειατι κιματε ο γαμπρως μου κε ινε νεβρικος γειατι ιτανε να παρι συνταξι στα 44 απω τι ΔΕΗ κε του τιν κοπσανε ι δανισταις. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Φίλε μη τ δώσεις στον antdiokostaw αυτός τη θέλει για βράσιμο και θα πάει τσάμπα καινούρια χορδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 αιχο σαιτακι 45αρη γεια μπασσο Ολόκλιρο σετ? :o :o :o :o Έχο ένα φίλο που έχη μόνο μια τέτια, και την έχη σε θηρήδα. Φίλε μη τ δώσεις στον antdiokostaw αυτός τη θέλει για βράσιμο και θα πάει τσάμπα καινούρια χορδή. Και προσπαθή να την πάρη και κοψοχρονιά, να με κοροιδέψη ο άτιμος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 καλά, εγω πως νόμιζα το θρέντ πως είχε κλείσει και άλλο νοιζόπουλο δεν τόλμησε να ...ποιήσει? πήγε και πάλι μακριά απο τα Pots το θέμα κι η όποια αναζήτηση θα πέφτει μεσ' το ρέμα αλλά του superfunk τα posts που λέγαν για τον master κάπως ταιριάζουν τελικά στη λέξη stratocaster άρα δεν έγινε κακό δεν λέμε άλλ' αντ' άλλων και αμα info θες να δείς είσαι στο περιβάλλον ο master ο καλός, λοιπόν που είναι σαν τον yoda στο σύστημα του Dagobah έχει όλα τα φόντα μια τρίχα απο... την ηβη του μοιάζει με steel 10αρα και για μανίκι "baseball bat" τσακώνει την papάρα κούρδισμα δεν χρειάζεται γιατί ΄ναι πάντα ντούρο είτε περνάνε οι Δραχμές είτε περνάν τα γιούρο... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Σα να'χεις δικιο γεροντα σοφα λες παλι λογια ρολογια πλεον δε θελω εγω πηρα δυο κομπολογια Στα κομπολογια μου μετρω τις πικρες ,τους καημους μου κι οταν δε μου σηκωνεται τους αναστεναγμους μου δε μου σηκωνεται που λες online το paypal μου και να πληρωσω σε δραχμες δεν γινεται καρδια μου κανεις δε θελει τη δραχμη στου internet τον κοσμο μοιαζει με καραφλου μαλι κεφτες χωρις το δυοσμο θα παω το master για να δω μηπως μου βρει μια λυση το baseball bat μανικι μου παλι για να'χει στυση..... ;D ;D ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 ο δυόσμος που μπαίνει στον κεφτέ κάνει καλό στη στύση άραγε λες ο μάστορας αυτό να σου συστήσει? θα ψάξει τα κιτάπια του μετατροπή να κάμει το μαλακό το μόριο να γίνει σα σφεντάμι... μετά θα κάνετε και jam με όργανα βαρβάτα αφού και το εργαλείο σου δεν θα' ναι πια ...γραβάτα θα κοπανήσετε τη ΛΑ θα παίξετε ακόρντα θα πιείτε και αφέψημα απ΄του βουνού τα χόρτα κι όταν σολάρει ο μάστορας σε δρόμους rhythm n blues μεμιάς θα το γυρίσετε σε punk και born to lose θα παίξει Cramps και Meteors θα παίξει Rockabilly και σαν κουλάρει μια στιγμή θα παίξει γιουκαλίλι αρα ρε Νικο μη μασάς μη μου στεναχωριέσαι ξέρει ο μάστωρ τα πολλά οπότε μέσα χ3σε... :D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Εγώ το πρόβλημα έλυσα με τα καινούρια τάστα τα vintage μου τα έλιωσα τα χρόνια σαν περάσαν Pots καινούρια έβαλα κι ο μαγνήτης πρώτος ωραίους ήχους έχω πια τον bridge μου σαν γκαζώνω Ρύθμιση έκανα στον neck για να του κόβω πρίμα τον έβαλα κι ανάποδα και δεν βουίζει μέσ' τη νύχτα Τώρα με τα τάστα μου το μανίκι πάει σφαίρα dunlop 6105 έβαλα σολάρω όμορφα κι ωραία Και σα να μην έφταναν αυτά διαβάζω και τα νέα έχουμε τη Μακρή Ραχήλ να το παίζει και γενναία Τρίτο το μνημόνιο μας είπαν και αλήτες πολύ σαν καλομάθαμε τέλος οι μαγνήτες... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση