Superfunk Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 ουτε τα capital controls δεν σταματαν τον ηχο που κανει η στρατο με μονο σου λεω γκρεμιζει τοιχο εδω το τοιχος γκρεμισε μεσα στο Βερολινο και τωρα ελευθερος μπορω τη μπυρα μου να πινω ο Μπλιξα ο Μπαργκελντ ματια μου μονό ειχε στη Mustan(g) πρωτος το τοιχος περασε και τα κουμμουνια κλασαν Την εβαλε τη Mustang του σε ενισχυτη μεγαλο και o Χονιγκερ εχεστηκε ικετευε "οχι αλλο" www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Τα λογια πικρά Οι ανάσες βαριές Χαμόγελα που θα θελες να χαρίσεις Μα δεν σχηματίζονται Μια ζωή χωρίς τον Θώμαν χωρίς Μπαστσατ χωρίς Μπασπλέηερ χωρίς ................ Ebay ΘΕ ΜΟΥ υπάρχει; αξίζει; O Γιωργάκης κλαίει για το Amazon o Kώστας για το e-bay και 'γω κλαίω που δεν κάνω πια βουτιές εις το Messinian Bay. Όσο για της strato το μονό να μην τα ξαναλέμε όποιος για bridge βάζει διπλό ατόπημα αισθητικό (πρωτίστως) κάνει, λέμε. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ychris Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Πήγαινε από δω, πήγαινε από κι Την εποχή που ζούμε Strato και tele όπως είναι αρκεί Χωρίς μαγνήτες του έτσι Και πεταλακια γιουβέτσι Μήπως γίνουμε καλύτεροι Περιορισμένοι στο κοτέτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Δεν υπάρχει ένας μοδερέιτορ να αλλάξει το νήμα σε Στρατοψάστερ πόετς; Είστε υπέροχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ychris Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 νοιζαδες, πλάσματα αρρωστημένα στην αναζήτηση και ψάξιμο για πάντα χαμένα strato και tele βλέπουμε παντού διότι είναι όργανα μοναδικά πασπαρτού σεβόμαστε πάντα και τα άλα γιατί μουσική παράγουν τα μαλα μπουζούκια και μπαγλαμάδες είναι και αυτά όργανα για τους νοιζαδες όμως, οποίος έχει strato και tele η ποίηση του βγαίνει ...... (έμεινα άπω έμπνευση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Πέντε μονοί σ' ένα κλαρί (δημώδες) ========================== Πέντε μονοί σ' ένα κλαρί και ο X2N από κάτω πέντε μετάνοιες έκανε "μονοί, ελάτε κάτω" "Κάτω δεν κατεβαίνουμε γιατί 'σαι σκανταλιάρης σε high gain μέρη τριγυρνάς και συνεχώς σρεντάρεις" LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Όταν ακούω για τον bridge σε Stratocaster πάνω θυμάμαι με χαμόγελο το σκύλο μου τον Μάνο. Το Μάνο πρίν τον σφάξουμε μπριζόλες για να φάμε, κούναγε την ουρίτσα του μια βόλτα για να πάμε. Στις βόλτες σαν τον έβγαζα τον φουκαρά να χέσει, είχα τη Stratocaster μου στις ζώνης μου τη μέση. Κουβάλαγα και ενισχυτή μικρό με μπαταρία, γιατί ο Soldano με το rack ήταν ταλαιπωρία. Ο σκύλος ήταν υπέργηρος και η ακοή του χύμα, και άκουγε ο φουκαράς μόνο τα άπειρα πρίμα. Μόλις λοιπόν τον έψαχνα για να γυρίσω σπίτι, ένα σολάκι έριχνα στον bridge μου τον μαγνήτη. Και μόλις τα τζιτζίκια μου τον έφερναν σε τάξη, εγύρναγε καμαρωτός στο σπίτι για να αράξει. Θυμάμαι που στις βόλτες μας τρώγαμε και κουλούρια, και μόλις έπαιζα στον bridge του φεύγαν τα τσιμπούρια. Το σκύλο μας τον χάσαμε μα η κιθάρα μένει, στο σπίτι ως εντομοαπωθητικό δουλεύεται εν γένει. Κουνούπι δεν ζυγώνει πια και είναι αυτό θεσπέσιο όταν ο bridge θα κουμπωθεί απάνω στον τριθέσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Ωραιο ηταν το ποιημα σου για τον πιστο τον σκυλο ναι με συγκινησε πολυ και εφυγα για την Τηλο Στην Τηλο το ερημο νησι δεν εχει stratocaster ουτε μονους ουτε διπλους μα ζει εκει ενας master Eιναι της εναλλακτικης γκουρου πολυ μεγαλος το λένε ολοι στο νησι το ειπε και ο παπαγαλος Αυτος ο φοβερος γκουρου μπορει να βγαλει ηχο και απο καφασι με χορδες και να γκρεμισει τοιχο Ενισχυτη δε χρειαζεται ουτε και πεταλακια δεν χρειαζεται ουτε βυσματα καλωδια και εφεδακια Εχει τον καμπο για reverb και τις σπηλιες για echo τη θαλασσα για tremolo και σε αφηνει σεκο Με τον τρελλο τον ηχο του τα ωραια του τα σολα τη φοβερη του τεχνικη τα ακκορντα ξερει ολα Παιζει και τζαζ παιζει και ροκ παιζει και Καζαντζιδη παιζει και για τον λαϊκο και για τον ευπατριδη Εχει τον Μαλμστην για βοηθο τον Scofield για τσιρακι κανενας δεν ανεβασε στον Master μπαϊρακι Ο Danny Gatton εκλαψε με του γκουρου την τεχνη μοιαζει μπροστα του ο Steve o Vai με εναν ερασιτεχνη Στο comping τον προκαλεσε για λιγο ο Pass o Joe και θυμησε εστιατορα που επιασε το ΣΔΟΕ Βαρα τη ΛΑ πολυ καλα στο ΠΑΝΚ ειναι αστερι στο ΜΕΤΑΛ με μαχογκανι δεν εχει ο master ταιρι Ουτε τα capital controls δεν σταματαν τον Master ΤΖΑΜΠΑ του εστειλε ο Θωμας μια μαυρη stratocaster Tη μαυρη stratocaster του καρφωσε σ'ενα βραχο κι ο θορυβος ετρομαξε στον καμπο ενα βλαχο Βλαχακο μου μη σκιαζεσαι δεν πρεπει να φοβασαι σαλαγα εσυ τα προβατα κι ησυχος να κοιμασαι Κατσε να παιξω την ΙΤΙΑ για να σε νανουρισω και αμα αναψεις πες το μου την καψα σου να σβησω ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 ;D ;D ;D Να δώσεις την αγάπη μου στον μέγιστο γκουρού, μα πες του από την πάρτη μου "είσαι για την ψειρρού". Πολλοί μας εκουνήθηκαν σαν τάχα μου παιχτούρες στο τέλος αποδείχθηκαν ιχθυοτροφείου τσιπούρες. Πέστου λοιπόν του μάστορα βίντεα να ανεβάσει καλές και οι θεωρίες σας μα την μπορεί τη δράση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Δεν εχει στο νησι youtube ενα καναλι πιανει και αυτο ειναι φιλε κρατικο και απεργια κανει Μα δε μασαει ο γκουρου θα στειλει δορυφορο μεσ' τη στρατοσφαιρα της γης με απαλλαγη απ'το φορο Ο ηχος απ'το σολο του το διαστημα θα σκισει και για την αξιοσυνη του αμεσως θα σε πεισει ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση