audiokostas Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Τα λογια πικρά Οι ανάσες βαριές Χαμόγελα που θα θελες να χαρίσεις Μα δεν σχηματίζονται Μια ζωή χωρίς τον Θώμαν χωρίς Μπαστσατ χωρίς Μπασπλέηερ χωρίς ................ Ebay ΘΕ ΜΟΥ υπάρχει; αξίζει; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Φχαρίστησέ με... Mini V. Σ' ευχαριστώ Mini V. Ο τρόπος που μιλάς κάτι μου θυμίζει. Μήπως έχεις μια ελιά ψηλά στον αριστερό γοφό? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Το ΑΤΜ δε μου δωσε σημερα πενηνταρι γαϊδαρου κωλο φιλησα και πηρα ενα κοσαρι Με το κοσαρι μου αυτο αγορασα μπουζουκι φτηνο,τσουρουτικο, μικρο να παιζω στο κουτουκι Καποτε μπλουζ εγω επαιζα μεσα στο Burger House τωρα ρεμπετικα βαρω στου κουτουκιου το χαος Αντι να τρωω χαμπουργκερ τωρα μασαω σαρδελες ρετσινα αντι για Famous Grouse τελειωσαν οι τρελλες Επηρα και εναν ζουρνα μου δωσαν και νταουλι μαζι μου ομως ολοι γελουν δεν ειναι εδω το Σουλι... Τι να πω που έπαιζα Ατονάλ,πολυρυθμίες και τώρα μόνο χιτζασκιάρ με πιάνουν αρρυθμίες Εννιά είναι τα όγδοα εννιά τα γ@μημένα σαν μαχαιριές μες την καρδιά τρέχει πηχτό το αίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Μήπως έχεις μια ελιά ψηλά στον αριστερό γοφό? :o :o Εκεί την είχα στα 4. Τώρα πλέον είναι στο σβέρκο..... "Τάτο"...... εσύ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 "Τάτο"...... εσύ; Ζε σου λέω .... ::) :-* Τώρα με λένε Τούλα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Το κινητό μου eφόρτισα με apple μανιβέλα και τα καλά μου έβαλα το βράδυ σύρε κι έλα. Θα φάμε ψίχουλα κρουτόν ληγμένα φιλετίνια θα πιούμε και ξινό κρασί που αγόρασα στη φτήνια. Θα δούμε τηλεόραση αλλά χωρίς εικόνα απλώς θα την κοιτάζουμε εσύ κι εγώ Παγώνα. Κι όταν θα έρθει η στιγμή να κάνουμε την πράξη θα βάλω προφυλακτικό που δε θα προφυλάξει. Μετά θα πας για τσίσα σου κι εγώ για τσιγαράκι μόνο που μου τελείωσαν μετά το Βαρουφάκη. Κι ύστερα θα πάρουμε ταξί που δε θα 'χει βενζίνη στο πίσω κάθισμα ξανά θα γίνει ό,τι γίνει. Το κάναμε στον καναπέ το κάναμε στον κήπο το κάναμε και στα σκαλιά φτάνει ρε κορίτσι μου δε σε προλαβαίνω. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Πωλήτε χορδή κιθάρας Μι καντίνι, ελαφρώς μεταχειρησμένη, πολύ καλή κατάσταση, βγαλμένη από μπουζούκι. Χέρια καθαρά, λίγα σηκώματα, ελάχιστα σκουριασμένη εκεί που διπλώνει στα κλειδιά (δεν επηρεάζει το παίξιμο), άριστος ήχος (πατάει κάτω νταντάριο). Τιμή σιζιτήσιμη. Φωτό δεν μπορό να βάλο, δεν έχο κινητό. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΝΤΑΛΑΓΙΕΣ ΟΧΙ IOUs Επικηνωνία: Δεν έχω υπολογιστή και μέιλ, ούτε τηλέφωνο. Μένω Καλλιθέα, και αύριο θα είμαι στο ΑΤΜ στην Θησέως 11:00 με 16:00. Θα την έχο μαζί μου, όπιος ενδιαφέρεται. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Μετά την παρότρυνσή σας από τόσες ρίμες και ποιήματα, άλλαξα τελικώς τον Jb Jr με τον SSL-1 στην γέφυρα και είδα το φως το αληθινό. Μα τί ωραίος ο μονός. Τί ωραίος ήχος στις 1 και 2 θέσεις! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Πηγες και εβαλες ρε συ διπλο σε στρατοκαστερ ειναι σαν να ακους τον BACH σε αθλιο γκετο-μπλαστερ Σαν να κοτσαρεις ματια μου μουστακι στη Μαντονα και μπαλα μπασκετ να πετας στον Ντιεγκο Μαραντονα Σαν το μονο μαγνητη δεν υπαρχει αλλο πραμα το λενε στο Los Angeles το λενε και στη Δραμα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 ;D ;D πραγματικά σκέφτομαι τον φουκαρά ομοιοπαθή που θα ερευνήσει το συγκεκριμένο thread στο μέλλον και θα διαβάζει τόσα ποιήματα προσπαθώντας να βγάλει άκρη... ;D Ήμουν μικρός δεν ήξερα φίλε superfunk Είπα να βάλω τον διπλό να έχω ωραία στρατ Μα ο καιρός επέρασε μεγάλωσα κι εγώ σοκ μεγάλο έπαθα στη λάμπα σαν έπαιξε ο διπλός Αφού λοιπόν το σκέφτηκα το έγραψα κι εδώ πήρα τον απόφαση να βάλω τον μονό Ο ήχος ξεδιπλώθηκε χαρά ο μαραντόνα μέχρι και το μουστάκι ξύρισε η βασίλισσα μαντόνα Τώρα λοιπόν που έμαθα πουλάω τον διπλό σιγά μην κάτσω κι αγχωθώ με τα capital controls :P :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση