Guru pipityri Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Ναζί κανείς ή να μην ζει στην ενωμένη Ευρώπη το ερώτημα απαντήθηκε μην κλαις σαν παρθενόπη λέω στον καθρέφτη μου που με κοιτάει με νόημα παίρνω τα μπογαλάκια μου γιατί είδα κι απόειδα και στήνομαι στο εη τι εμ να πάρω εξηντάρι μαζεύω για τα ναύλα μου να πάω στο φεγγάρι θα φτιάξουμε κοινότητες νέες, προχωρημένες θα ναι το σεξ ελεύθερο κι οι νέες αγριεμένες δεν θα χουμε βαρύτητα να μας χαλάει τα γούστα λύσ' τα μαλλιά σου μάτια μου κάτω απ τ' αστέρια λούσ΄τα εσύ, εγώ κι ο Major Tom θα κάνουμε και τρίο κάπως για να τη βγάλουμε στο πολικό το κρύο Θα χω και μια κιθάρα μου λέω να έρθω ακούστικ θα΄ναι το ηλεκτρικό μπελάς και ακριβό το πούστικ' Ντάξει, και το λεσπόλι μου να μην τ αφήσω πίσω πάνω σε κείνο έμαθα τα πλήθη να εκπλήσσω- -παραληρώ, σταμάτα με φίλε μου ΣούπερΦάνκη που΄χεις τις γνώσεις του γκουρού μα και τη στόφα πάνκη φοβάμαι πως τον ήπιαμε για τα καλά εδώ χάμω λέω και γω σιγά σιγά μαζί σου να τη κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Εγώ μωρό σαν ήμουνα μια βραδιά με μπόρα ήρθαν οι Μοίρες να με δουν στην κούνια μου με δώρα. Είπε η πρώτη "άρχοντα θα ζήσεις στην Ελλάδα" κι εγώ τότε της φώναξα "άντε μωρή γελάδα" μια κιθάρα η δεύτερη μου έβαλε στα χέρια ενώ εγώ την χάζευα στα όμορφα κωλομέρια η τρίτη κι ομορφότερη μου έφερε μια μπύρα και ήταν το καλύτερο δώρο που τότε πήρα να μην τελειώσει αυτή ποτέ μου ευχήθηκε αλλά όλα που μου 'πε ήταν ψέμματα ήταν κι αυτή κ@ριόλα γι' αυτό μην εμπιστεύεστε ότι σας λένε οι Μοίρες να ξέρετε τελειώνουνε ακόμα και οι μπύρες Τέλος οι μπύρες, που να πάω να πάρω τέτοια ώρα ρε παιδιά! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Στο noiz αποτόλμησα ξανά να μπω κι εγώ Μέρες πολλές είχαν περάσει Κι ήταν πρωί Η Ελλάδα ακόμα ευρώ, ο στίβος βαρύς Τα γουρούνια ήσαν χοντρά Κι ήταν ακόμα πρωί Αλήθειες για ξύλα, θεωρίες χορδών Παιγνίων αλήτες Ουρλιάζει ο Τζηβούρ Μα είναι ακόμα πρωί Κι εγώ, Μοναχικός καλλιτέχνης γραφείου Χαράζω με κήμπορντ το Γουορντ© Τους χαζοστίχους μεριάζω Μπας και βρω Την Αλήθεια Για pots. Χωρίς ακόμα τσιγάρο. Χωρίς πολύ ψυχή. Πάει το πρωί. Καληνύχτα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 O λόγος σου ο ποιητικός με χτύπησε σαν βέλος αμέσως το κατάλαβα δεν είσαι ο Μιτζέλος. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Και εμενα πολυ με αγγιξε ο κοφτερος σου λογος μοιαζω με ιο απο Αφρικη και εσυ μικροβιολογος www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 AudioΚώστα άφησες το ιαμβικό το μέτρο λόγια ξυράφι έριξες, μας στείλαν στον ΑηΠέτρο... σε κόβω βαθυστόχαστο στις σκέψεις βυθισμένο σκότος βαθύ σε πλάκωσε και ηθικό πεσμένο δεν έμαθες? γλιτώσαμε! θα πάρουμε και φράγκα πεσέτες, λίρες και φορίντ να κάνουμε το μάγκα κιθάρες θ' αγοράσουμε πετάλια για τον ήχο τρανζίστορ λάμπες πυκνωτές και έναν Marshall τοίχο... γνήσιους vintage brownface "ξανθούς" και "μαύρες φάτσες" κι αμα δεν παίζουνε καλά θ' αρχίσουμε τις μπάτσες κάνε λοιπόν υπομονή να 'νοίξει το τραπέζι και απο τότε η ζωή θα μοιάζει πετιμέζι... :P wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Ένα κουρασμένο καλοκαιρινό απομεσήμερο στο ΑΤΜ με προσευχή για πενηντάρι το τελευταίο πενηντάρι μου μάτια θολά ξεθωριασμένα στην ουρά τριαντατρείς και ένας εγώ είμαι ο ένας φάτσες ξυνές, άνθρωποι σκυθρωποί έφτυναν λόγια χωρίς νόημα όνειρα δίχως ύπνο και τότε σ' είδα τέσσερεις θέσεις στην ουρά μπροστά μου μας χώριζαν τρεις και ένας εγώ είμαι ο ένας κοίταξες γύρω αδιάφορα και 'γω δεν άντεξα χαμήλωσα τα μάτια μήπως και χτένιζες και μένα μεσ' το βλέμμα να υπάρχει ένας που να μη δεις εγώ είμαι ο ένας έφτασε η σειρά σου και πλησίασες το μηχάνημα υποκλίθηκε και σου 'δωσε κι έφυγες αδιάφορα, υπέροχα, κανείς δεν σε κοιτάει κρυφά μόνο ένας εγώ είμαι ο ένας ο μπροστινός μου φώναξε δεν βγάζει άλλα το ρημάδι φωνές βρισιές απ' όλους κραυγές χωρίς αντίκρυσμα μα αφού εσύ πήρες δεν με πείραξε έσπασε η ουρά, διαλύθηκε ο κόσμος έφυγαν όλοι στις δουλειές τους δεν είχε νόημα να περιμένουν άλλο όλοι, εκτός από έναν εγώ είμαι ο ένας που περιμένω μόνος στο ΑΤΜ μπας και ξανάρθεις αύριο ή μεθαύριο δεν θα φύγω πάλι ουρά θα μαζευτεί κι ένας, μόνο ένας θα είναι εκεί για να σε δει μόνο γι' αυτό εγώ είμαι ο ένας Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Το ΑΤΜ δε μου δωσε σημερα πενηνταρι γαϊδαρου κωλο φιλησα και πηρα ενα κοσαρι Με το κοσαρι μου αυτο αγορασα μπουζουκι φτηνο,τσουρουτικο, μικρο να παιζω στο κουτουκι Καποτε μπλουζ εγω επαιζα μεσα στο Burger House τωρα ρεμπετικα βαρω στου κουτουκιου το χαος Αντι να τρωω χαμπουργκερ τωρα μασαω σαρδελες ρετσινα αντι για Famous Grouse τελειωσαν οι τρελλες Επηρα και εναν ζουρνα μου δωσαν και νταουλι μαζι μου ομως ολοι γελουν δεν ειναι εδω το Σουλι... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Μικρέ μου Πληγωμένε Ένας. Το γράμμα σου με συγκίνησε πολύ. Είναι ντροπή σε μια χόρα που γένισε τον Ποσειδώνα και τον Κιάμο να περιμένουν νέοι άνθροποι στην ουρά μαζί με γέρους και φτωχούς μπας και βγάλουν γκόμενα. Εγώ Αίγινα πλούσια από μικρή (ο μπαμπάς Very σοφος) και δεν έχω κάτσει σε αυτά τα IceTeeM αλλά έτσι μου λένε. Επειδή πιστεύω ότι είναι όμορφο να είσαι εβέσθητος και καλιτεχνικός πεινάλας εικοσαρικοζήτας, θέλω να βγάλω μια selfie μαζί σου να τη δείξω στις φίλες μου στην Αστραλία. Για αντάλαγμα θα φέρω και την Duff* φίλη μου μαζί μπας και γελάσει το χιλάκι σου. Δεν είναι ανάγκη να μ' ευχαριστείς. Αν και εδώ που τα λέμε τι άλλο λόγο ύπαρξης έχετε; Φχαρίστησέ με... Ειλικρινά Δική μου Mini V. *DUFF: Designated Ugly Fat Friend Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 θέλω να πάω μπακάλικο για φέτα και ζαμπόν αλλά όπως είπ' ο Claptonας it's getting near dawn... γι' αυτό νωρίς σηκώθηκα πριν πάνε όλοι οι άλλοι και το ρημάδι ΑΤΜ άλλο χαρτί δεν βγάλει πιάστηκα όμως ο χαζός κορόιδο και πάλι δεν ήρθε η security το νόμισμα να βάλει άδειο λοιπόν το ΑΤΜ να δίνει αποδείξεις κι απο τα νεύρα τα πολλά σου' ρχεται να πηδήξεις έτσι με κάρτα contactless θα πάω να ψωνίσω αφού πάλι και σήμερα ευρώ δεν θ' αντικρίσω... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση