alderbody Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 δεν είμαι 1/2σκούμπριος δεν είμαι καλλικράτης παίζω κιθάρα που και που και είμαι τεχνοκράτης οι ρίμες βγαίνουν εύκολα σαν των Αρχαίων το λόγο μα δεν παράγω τίποτα αμα δεν έχει τζόγο να 'ναι καλά ο Μαιστράλ' που άρχισε το θρεντάκι κι ο fusion με τον Superfunk που ανοίξαν το "κουτάκι" βγάλαμε γέλωτα καλό και χρήσιμες κουβέντες μιλήσαμε για new old stock και έξυπνες πατέντες τέτοια να έχουμε ρε folks να 'νοίγει η ψυχή μας γιατί πολλή σταβοξυλιά μας έσπειρε η Βουλή μας ας γράψουμε στα 'ρκydια μας λεφτά και τραπεζίτες και μια φορά ας γίνουμε σκεπτόμενοι πολίτες μπροστά απο τις κάμερες όσο κι αν μας φρικάρουν το γέλιο και το χαβαλέ δεν γίνεται να μας πάρουν δεν έχουμε πολιτικούς έχουμε υπαλλήλους γι' αυτό περιφρονήστε τους και αγαπάτε αλλήλους αρπάξετε τα εξάχορδα τις λάμπες, τα πετάλια κι δυο μπουκάλια αλκοόλ να κάνετε κεφάλια ρίξτε στη σχάρα το μεζέ να πιάσει το ντουμάνι και όλα τα προβλήματα θα φύγουν μάνι-μάνι... Στην υγειά μας!!! :) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Μετά 'πό τέτοια δίστιχα το γέλιο και τη γνώση κάρμα +1 ο Yameth θα πρέπει να μας δώσει. Χώρια που τούτο δω το thread πρέπει να γίνει sticky να το βλέπουν οι νεώτεροι ............... Φεύγω για ψήφο, αν θέλετε συμπληρώστε. ::) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 ............... αν θέλετε συμπληρώστε. ::) Μη φαν' κανα φυστίκι. ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Ωραια η συζητηση για ποτς και για λαμπιονια ομως ρε μαγκες με δραχμη δε θα'χουμε για χρονια Ηλεχτρικο θα εχουμε μια φορα το μηνα και αντι για καθαριστικο θα βαζουμε ρετσινα Μια Fender θα αντιστοιχει σε 3.000 παικτες και Gibson δεν θα εχουνε ουτε οι δεξιοτεχνες Προστυχο κοτετσοσυρμα θα χουμε αντι D'Addario και αντι για Mesa Boogie θα εχουμε το ραδιο Μαγνητες δεν θα εχουμε ουτε και πεταλακια και για να ακουσουμε εφε θα πινουμε μπαφακια Θα νοσταλγουμε τα George L Θα κλαιμε για Mogami γιατι το μπουγαδοσυρμα ηχο καλο δε βγανει Για Harley Benton & για BOSS δακρυα καυτα θα πεσουν μονο αυτα θα υπαρχουνε σ'αρεσουν δεν σ'αρεσουν Για buffers & για true by pass θα παψει η φαγωμαρα αφου με τη δραχμουλα μας θα πεσει παγωμαρα Ισως θα πρεπει τελικα να αφησουμε το ρευμα και ολοι μαζι να πεσουμε στου Αχελωου το ρεμα...... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Σε βλέπω λίγο σκεφτικό ιδέα μου δεν είναι μα, μήπως έχεις κι άδικο? βάλε λοιπόν και πίνε και κέρνα την ομήγυρη κονιάκ και καμιά μπύρα πριν βγούμε έξω αμφότεροι για βύσματα στη γύρα Εμένα πάντως μου κοψε κι αρχισα να στοκάρω πένες, χορδές, καλώδια -όχι για ροκάρω- μα όταν έρθει η στιγμή σαν γνήσιος αλήτης θα κάνω μπίζνα τρομερή σωστός μαυραγορίτης Χιλιάδες τρεις τις τζαζ τις θρη ο μάγκας θα πουλάω και για George L ενέχυρα τα σπίτια θα ζητάω Και φάσολο το φάσολο ο πούστης θα πλουτίσω και τέλος θα ρθω σαν θεός και θα σας κυβερνήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Πολυ φοβαμαι φιλε μου πως ετσι πως το παμε τις Fender θα πουλησουμε για να΄χουμε να φαμε Την Tele σου για ενα αυγο ευκολα θα σκοτωσεις και για μια φετα παστουρμα τον Mesa σου θα δωσεις Με μια κονσερβα με σκουμπρι θα παιρνεις stratocaster και αν εχεις και καμμια φακη θα παιρνεις 2 jazzmaster www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Μαγνητες δεν θα εχουμε ουτε και πεταλακια και για να ακουσουμε εφε θα πινουμε μπαφακια θελω να ξεχωρισω αυτους τους στιχους για την ευρηματικοτητα και τον ρεαλισμο που περιεχουν και συνεχιζω Οτι αγορασες αγορασες τιποτα μην πουλησεις και την παλια σου γκομενα ακομα να κρατησεις Και στο κλαρι και να μη πειστει να κατσει λογο κρισης τουλαχιστον στην τελικη θα βρισκεις να #$%^^$& kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Φαινεται οτι οσοι ψηφισαν για να γενουμε ΚΟΥΓΚΙ ηχο ποτε δεν ακουσαν απο εναν Mesa Boogie Tele ποτε δε χαϊδεψαν και Bigsby δεν κουνησαν για αυτο και αποφασισαν και ολα τα *&^%& www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 θελω να ξεχωρισω αυτους τους στιχους για την ευρηματικοτητα και τον ρεαλισμο που περιεχουν και συνεχιζω Οτι αγορασες αγορασες τιποτα μην πουλησεις και την παλια σου γκομενα ακομα να κρατησεις Και στο κλαρι και να μη πειστει να κατσει λογο κρισης τουλαχιστον στην τελικη θα βρισκεις να #$%^^$& Απ τις παλιές μου γκόμενες καμιά δεν μου μιλάει φταίει που παίζω αβανγκαρντ το ξέρω, δεν πουλάει Οπότε ο κλήρος έπεσε σε μένα ρε γαμώτη θα πα να βάψω το μαλλί θα κόψω και το goatee και θα κατέβω προς Συγγρού μ ένα τακούνι τόσο μήπως και την black beauty μου προλάβω και την σώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση