fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Αν είναι σε καλή κιθάρα. Αν είναι σε βαρύ σώμα, ή poplar, ή basswood τότε είναι τσίγκος. ;D Από τα pots ξεκίνησε πάλι στα κσύλα φτάνει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Από τα pots ξεκίνησε πάλι στα κσύλα φτάνει. λιγο ψωμακι ζητησα μου εδωσε παντεσπανι ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 λιγο ψωμακι ζητησα μου εδωσε παντεσπανι ;D ;D ;D ;D Τα πρίμα του είναι πολλά το μπάσο του δεν φτάνει μήπως τα κσύλα ν' άλλαζα να 'βλεπα αν μου κάνει? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Μωρέ την είχα ψηλιαστεί εγώ τη δουλειά με τα ξύλα... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 ;D ;D ;D ;D Τα πρίμα του είναι πολλά το μπάσο του δεν φτάνει μήπως τα κσύλα ν' άλλαζα να 'βλεπα αν μου κάνει? Να αλλαξεις και τα κΣυλα του να αλλαξεις και τα ταστα αλλαξε και τη γεφυρα γιατι ειναι βραστα κι αστα Και καβαλαρη αλλαξε αλλαξε και τη σελλα και αν δεν λυθει το προβλημα Αλλαξε και μασελλα Αλλαξε και ενισχυτη Αλλαξε και ηΧεια Χορδες και πενες αλλαξε Καλωδια και πηνια Και τα αΦτια σου αλλαξε να ακουνε σε slow motion Oλο του Μαλμστην τον μπουχο Και το πολυ distortion... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Όλα που είπες τ' άλλαξα κι ακόμα θέμα έχω τα τσιριχτά τα πρίμα της καθόλου δεν τ' αντέχω μπάσα για μέταλ ήθελα μεσαία για rock 'n' roll κι έτσι κιθάρα άλλαξα και πήρα μια Les Paul. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Τι κΣυλα εχει η LesPaul σφενδαμι ή ΜΑΟΝΙ? γιατι αν θελεις μεταλο μονο αυτο σκοτωνει ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Αν είναι σε καλή κιθάρα. Αν είναι σε βαρύ σώμα, ή poplar, τότε είναι τσίγκος. :D Αν δε το χέρι είναι και maple, τότε την έβαψες. ;D χμμμ δε θα το ΄λεγα, Ω Νέστωρ! Το σετ που έχω, μετά απο διάφορες βόλτες κατέληξε στην AM Std Strat μου που έχει ...βαρύ σώμα poplar (+maple neck) και τα ...παληκάρια έχουν πολύ πάχος και ζουμί. Σε alder(body) δεν μου άρεσαν όπως και σε Ash. Θα μου πείς, τα πάντα περι ορέξεως... (και θα συμφωνήσω) ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Τι κΣυλα εχει η LesPaul σφενδαμι ή ΜΑΟΝΙ? γιατι αν θελεις μεταλο μονο αυτο σκοτωνει ;D φίλε μου Super ξέχασες και το σκληρό Εβόνι που metal, fusion και Jazz όλα μαζί τα ενώνει... Ο σφένδαμος είναι σκληρός και η Μελιά με πόρους αμα σκληρό σου ακούγεται βάλε και κανα Chorus... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 φίλε μου Super ξέχασες και το σκληρό Εβόνι που metal, fusion και Jazz όλα μαζί τα ενώνει... Ο σφένδαμος είναι σκληρός και η Μελιά με πόρους αμα σκληρό σου ακούγεται βάλε και κανα Chorus... To chorus κι αν το εβαλα ο ηχος δε μαλακωνει οσο το mix και να γυρνω μοιαζει αγουρο πεπονι το εβονι κι αν το χτυπησα στον ηχο δε μου λεει μηπως πρεπει ρε μαστορα να βαλω και delay? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση