Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2015 Oχι. Aν και με τρωει το χερι μου να πατησω πανω στο παραθυρακι που μου βγαζει εδω και καιρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 Λάπτοπ HP 5ετίας Specs; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 Specs; HP Compaq 6730s...... intel pentium dual cpu T3400 2.16Ghz, 2.00 GB Ram, 250 giga δίσκος, mobile intel 4 series express chipset family γραφικά. Πρόκειται για το λάπτοπ που έδινε η Cyta σε μισή τιμή με κάθε νέα σύνδεση πρίν ~5 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 HP Compaq 6730s...... intel pentium dual cpu T3400 2.16Ghz, 2.00 GB Ram, 250 giga δίσκος, mobile intel 4 series express chipset family γραφικά. Πρόκειται για το λάπτοπ που έδινε η Cyta σε μισή τιμή με κάθε νέα σύνδεση πρίν ~5 χρόνια. Thank you When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 συμφωνω με προλαλήσαντες για αναμονή να "ωριμάσει" το πράμα, αλλά λίγο η περιέργεια, λίγο το "ευγενικό" πέσιμο της MS είπα να τα κατεβάσω με σκοπό να τα βάλω σε δευτερεύον partition για δοκιμή κλπ. Για την ιστορία, αν κατεβουν και δεν γίνει άμεση εγκατάσταση, το σύστημα δημιουργεί ένα κρυφό folder (αν θυμάμαι καλά $Windows.~bt) όπου βάζει μέσα όλα τα αρχεία του σεταρίσματος. Δεν μπορείτε να το κάνετε copy όλο (θα σκαλώσει κάποια στιγμή, δεν είναι μ@λάκες εκεί στην MS), αλλά έπεσε στην αντίληψή μου ένα εργαλείο που πιθανά να δημιουργεί ISΟ απο το συγκεκριμένο. Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 Και εγώ τρώγομαι να τα μπουμπουνίσω αλλά κάτι με κρατάει σε επιφυλακή...ίσως τα χιλιάδες γ***σταυρίδια που έριξα στις αρχικές εκδόσεις των millenium και sVista. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ριχάρδος Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 Τα έβαλα το πρωί (update, δεν είχα χρόνο για clean install) και δυστυχώς ο υπολογιστής έγινε αχταρμας... Κατέληξα να κάνω rollback στα 8.1. Όταν βρω χρόνο θα ψαχτώ για clean install, να δω μήπως έτσι είναι οκ, ειδάλλως θα μείνω ως έχω. https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gommer Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 Εκτός από το Dx12 δεν υπάρχει κάτι που να πείθει να τα βάλω προς το παρών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 πηγα να τα βαλω στο laptop εχθες (core i3 2330m, 4gb ram, ssd 128gb, GTX 540m) upgrade απο windows 7 ετσι για το χαβαλε και η εγκατασταση των 10 κόλλησε στο 24%. Μπηκα στο site της microsoft, εκανα καποια προτεινομενα βηματα, ξαναπροσπαθησα και παλι κολλαγε. Ευτυχως εκανε restore απο μονο του και δεν εχασα την εγκατασταση των 7, ευτυχως γιατι θα χυνοταν αίμα χαχαχαχαχαχα Διαβασα στη Microsoft και για αλλους που εχουν προβληματα με το upgrade σε διαφορα λαπτοπ. Ενας φιλος μου τα εβαλε σε desktop συγχρονο καλο και ειχε καποια προβληματακια στην αναγνωριση hardware και τα ελυσε με επανεκκινησείς. Ενας αλλος φιλος μου μου είπε ειχε προβλημα παγωματος στο start menu. Μια άλλη φίλη μου παντρευτηκε, να ζήσουν τα παιδια. Στο laptop εχω μια light εκδοση του sonar και ελεγα να δοκιμασω για να δω πως θα συμπεριφερόταν, αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Απέτυχα. I failed. Είμαι αποτυχημένος. :-( Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Όταν ακούς προβλήματα στην εγκατάσταση τότε αποφεύγεις το προιόν όπως ο διάολος το λιβάνι. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για λειτουργικά συστήματα αλλά για κάθε λογισμικό. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση