koronios Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Χαιρετώ τους πάντες, θα χρειαστώ attenuator για χρήση σε στούντιο και live…..επειδή δε γνωρίζω και πολλά , μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες λύσεις (καινούριο ή μεταχείρα), με τον οικονομικό παράγοντα να παίζει σημαντικό ρόλο (μη ξεφεύγει από τα 250 € αν γίνεται). Ο εξοπλισμός μου είναι Κεφαλή Marshall jvm hjs 100w σε καμπίνα Marshall 4x12 1960A, δεν έχω απαιτήσεις πολλές στα καθαρά, κυρίως 80s με αρκετά γκάζια παίζω. Αν χρειάζεται και κάποια άλλη πληροφορία μου λέτε ….merci. moody... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Χαιρετώ τους πάντες, θα χρειαστώ attenuator για χρήση σε στούντιο και live…..επειδή δε γνωρίζω και πολλά , μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες λύσεις (καινούριο ή μεταχείρα), με τον οικονομικό παράγοντα να παίζει σημαντικό ρόλο (μη ξεφεύγει από τα 250 € αν γίνεται). Ο εξοπλισμός μου είναι Κεφαλή Marshall jvm hjs 100w σε καμπίνα Marshall 4x12 1960A, δεν έχω απαιτήσεις πολλές στα καθαρά, κυρίως 80s με αρκετά γκάζια παίζω. Αν χρειάζεται και κάποια άλλη πληροφορία μου λέτε ….merci. παλια ειχα το bad cat the leash http://www.premierguitar.com/articles/bad-cat-the-leash-attenuator-1 το ειχα παρει γιατι ειχα ενα 100 watt κτηνος στο σπιτι οποτε καταλαβαινεις.... ακριβο βεβαια...αλλα δεν σου σκοτωνει τον ηχο..400 ευρω κοστιζε.. εαν το βρεις μεταχειρισμενο μην το αφησεις..το super θετικο που εχει ειναι οτι παιζει σε 4,8 και 16 ohm. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Χαιρετώ τους πάντες, θα χρειαστώ attenuator για χρήση σε στούντιο και live…..επειδή δε γνωρίζω και πολλά , μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες λύσεις (καινούριο ή μεταχείρα), με τον οικονομικό παράγοντα να παίζει σημαντικό ρόλο (μη ξεφεύγει από τα 250 € αν γίνεται). Ο εξοπλισμός μου είναι Κεφαλή Marshall jvm hjs 100w σε καμπίνα Marshall 4x12 1960A, δεν έχω απαιτήσεις πολλές στα καθαρά, κυρίως 80s με αρκετά γκάζια παίζω. Αν χρειάζεται και κάποια άλλη πληροφορία μου λέτε ….merci. Εγω θα σου δωσω μια αλλη συμβουλη που εφαρμοζω εδω και χρονια. Την 4x12 μην την χρησιμοποιεις ολοκληρη,ειναι υπερβολη και για στουντιο και για live. Παιξε στα 8Ω τα 2 μεγαφωνα της,και ακομη καλυτερα καλωδιωσε την ετσι ωστε να παιζουν αντι για 2 δεξια - 2 αριστερα (οπως ειναι προκαλωδιωμενη) αλλαξε την ωστε να παιζουν τα 2 πανω - 2 κατω (εσυ θα χρησιμοποιεις τα πανω μιας και ειναι πιο βολικο να τα ακους ειδικα στην Α που εχει κλιση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koronios Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2015 Παιδες ευχαριστώ!! στις αγγελίες παιζει ενα koch LB120 (το προηγούμενο μοντέλο) στα 4ohm....και το σκέφτομαι....ποια η γνωμη σας ? ??? moody... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koronios Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2015 ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΙΖ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 1) ΚΟCH LB120 ΣΤΑ 4ΟΗΜ (ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ) 2) THD HOTPLATE 8OHM ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΟΥ.....ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ....ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 2...ΠΟΙΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ moody... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grinder Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Φτιάξτο μόνο σου ;) Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα να βάλω λινκ από εδώ: http://forum.kithara.gr/index.php?topic=76605.0 Alba gu bràth!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koronios Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε μου.....αλλα με τα ηλεκτρονικά δεν τα πάω και πολύ καλά για να ρισκάρω....τελικά πήρα το Koch στα 4ohm....το thd δεν έκανε. moody... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση