Προς το περιεχόμενο

Αγορά ενισχυτή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τον v55 τον ειχα

δεν θα παιξεις hard rock με αυτη την (ουτως η αλλως τρισαθλια) παραμορφωση

κοίτα για κανέναν vht κανένα μεταχ blackstar (στο ebay παίζουν διαμάντια), κανέναν μεταχ. marshal, ή αν πας για buggera στα πιο μεταλάδικα κομμάτια τους. Eχουν καλά γκάζια και για hard rock και τα πάντα.

www.thedamnationproject.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχην ευχαριστω για την ανταποκριση και τη βοηθεια! Μετα απο πολλες ωρες πανω απο reviews και τρελο πλυσιμο εγκεφαλου απο φιλο αποφασισα να μην περιοριστω σε combo καθως για το κουβαλημα υπαρχουν και οι ντραμερ!!! οποτε ξεχειλωνει και το μπατζετ ( υπολογιζοντας και την καμπινα) στα 600-700 (πονος στο στηθος  :'( :'( ::) ) σε αυτη τη λογικη ψηνω τον dual terror της orange γτ απ'οτι ειδα και πολλα κανει και τα 7 watt ειναι πολυ home-friendly!!!! Τι λετε?

Εγώ λέω όχι. Σιγά τα πολλά που κάνει ο dual terror.

Γενικά ψηφίζω να μη πάρεις ενισχυτή με gain channel χωρίς Fx Loop.

Αμαρτία είναι, τόσα λεφτά θα δώσεις.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Εγώ λέω όχι. Σιγά τα πολλά που κάνει ο dual terror.

Γενικά ψηφίζω να μη πάρεις ενισχυτή με gain channel χωρίς Fx Loop.

Αμαρτία είναι, τόσα λεφτά θα δώσεις.

Αληθεια ειναι αυτο αλλα δεν τα γουσταρω τα πολλα εφε. Αντε κανα delay-chorus και αυτα οχι και σαν τον Edge... Οποτε υπολογιζα να τα κολλαω στο input κ τελος.  τωρα θα μου πεις και αν το χρειαστεις? παλι απ'την αρχη? ...μω τα μπερδεματα καθε φορα που επικειται αγορα....

Οκ ξαναμελετησα λιγο πως ακριβως διαχειριζεται το σημα η λουπα και δεν ειναι κ τοσο το ιδιο τουλαχιστον στη θεωρια!

Βασικά δοκίμασε να παίξεις με delay μπροστά από το drive κανάλι ενος ενισχυτή και μετά βαζοντάς το στο Fx loop ή μπροστά απο το distortion πεταλι σου και βαζοντάς το delay μετά το πετάλι παραμόρφωσης και θα καταλάβεις και μόνος σου την διαφορά.

Αν θες μπορείς να το δοκιμάσεις και σε κάποιο software πχ. guitar rig που σε αφήνει να βάζεις  τα εφφε σε όποια θέση θες εσύ.

Στα λεφτά που θα δώσεις υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις από τον dual terror.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Θα το δοκιμάσω σημερα στο hot rod ενός φίλου. Ομολογουμένως μ άρεσε αυτο που άκουγα απο Orange . Έχεις να μου προτείνεις ενα δυο έτσι για να έχω μια κατεύθυνση στο ψάξιμο ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κοιτα στις αγγελιες βγαινουν κατα καιρους διαμαντια.Ενα απο αυτα.  http://smart.noiz.gr/details.php?id=247926. Καμια σχεση με αυτους που εχουν προαναφερθει και τιμη τσαμπα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου