costas1980 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα και θελω να το μοιραστω μαζι σας μηπως και βρω τη λυση.Εχω το cubase 5 οταν το ανοιγω περναει ενας ενοχλητικος ηχος σαν τζιτζιρισμα με αποτελεσμα να περναει και στην εγγραφη,φανταστειτε αν το κλεισω η το μεγιστοποιησω ο ηχος εξαφανιζετα θα μπορουσατε να με βοηθησετε ευχαριστω !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PetrucciGR Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Γεία σου φίλε, τσέκαρε κανά gain αν είναι ανεβασμένο ή κανένα ανοιχτό mic του PC μήπως σου κάνει την ζημία. Αλλιώς δες μήπως το setup των ASIO Drivers (Hz, Latency) αγκομαχάνε την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
costas1980 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Παιζει πολο που την καρτα ηχου την εχω συνδεμενη με κονσολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PetrucciGR Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Παιζει πολο που την καρτα ηχου την εχω συνδεμενη με κονσολα? Εμένα παντός αποκονσολα κατέβαζαν το gain για να μη μου περνάει θόρυβος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
costas1980 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Ποια gain εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PetrucciGR Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Ποια gain εννοεις? Πάνω στο κανάλι της κονσόλας (σε κάποιες τουλάχιστον) έχει ενα gain για να μειώσεις τον θόρυβο. Αν δεν έχει, δες αν το line out του ενίσχυτη σου έχει volume για την έξοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
costas1980 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Τα εχω δοκιμασει ολα φιλε,εχω μια εντυπωση οτι ειναι απο τα καλωδια υπαρχει περιπτωση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PetrucciGR Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Ναι, τα καλωδια/adaptors παντα μπορει να κανουν ζημια. Δοκιμασε να συνδεσης τα ελαχιστα και δοκιμασε με αλλαγες καλωδιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
costas1980 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Ok σ ευχαριστω για την βοηθεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PetrucciGR Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2015 Αν εχεις ακομα προβλημα πες μου και μερικες λεπτομεριες (συνδεσεις, μηχανηματα, setups κλπ) για να βγαλουμε ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση