marathon Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2006 Τις έχει παίξει κανείς? Υπάρχει αντιπρόσωπος? Γιατί δεν τις βρίσκω ούτε στον Thomann Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2006 τις εχει ενα online καταστημα μονο ,musicYo.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2006 http://www.steinbergerworld.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrismes Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2006 το κακο με αυτες ειναι οτι πρεπει να παρεις τις χορδες της ,οχι οποιεσδηποτε χορδες. αν μπεις σε αυτη την διαδικασια κοιτα επισης και τις floyd rose κιθαρες με το τρεμολο speed loader. αλλαζεις χορδες σε λιγα δευτερολεπτα αλλα και παλι θελει χορδες της εταιριας. www.floydrose.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Έχω την spirit. Την πήρα για να έχω μια κιθάρα για ταξίδια που μπορείς να πάρεις και ως χειραποσκευή, και την χρησιμοποιώ και σαν εφεδρική σε συναυλίες (αν σπασει χορδή κλπ). Είναι το σχήμα της steinberger αλλά ξυλινο (all maple). Αυτό είναι φυσικά ένας συμβιβασμός αφού ένα από τα μεγάλα ατού της steinberger είναι το περίφημο κράμα τους που δεν καταλαβαίνει τίποτα από κακομεταχείριση (Ο ίδιος ο steinberger σε επιδείξεις πεταγε την κιθάρα στον τοίχο, την παταγε, κλπ και μετα την επιανε και συνεχιζε να παίζει χωρίς να χρειαστεί καν να κουρδίσει) Αν και όταν την πήρα είχα μαυρα μεσάνυχτα από τελώνεια κλπ και ...πόνεσε, γενικά είμαι ικανοποιημένος! Μικρή, ελαφριά, φθηνή, ψαρωτική :lol: :lol: :lol: :lol: και για χορδές πήρα 10 σετ από τον Θωμά, οπότε είμαι ΟΚ για αρκετό καιρό. Από ήχο, άλλαξα μαγνητες (neck EMG H3 bridge SD trembucker) και τώρα είναι αξιοπρεπέστατη. Θέλει λίγο χρόνο να την συνηθίσεις (στην αρχή μπερδέυεις πάντα τα τάστα!). Πιστεύω οτί αξίζει τον κόπο, και ...το μεγεθος δεν μετράει πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Υην αγόρασες από Αμερική? Πόσο? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Πριν 3 χρόνια, (με κάθε επιφύλαξη λόγω μνήμης) 320$ + μεταφορικά+ δασμούς+ ΦΠΑ+ εξοδα διατακτικής, δηλαδη ήρθε γύρω στα ¤450 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 μια τετοια ειχε στα live του ο κιθαριστας των Death. Με ενεργους μαγνητες ομως δεν μπορεσα να ακουσω αν ειναι καλη σαν κιθαρα. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Αμάν τι βόμβα πέταξες! Ποιος απ' όλους και με ποιά; Απάντα όσο σου απομένουν sec ζωής! :D :D :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Ένας πολύ καλός μου φίλος έχει αυτό: Χαλαρά το ποιο ευκολόπαιχτο μπάσο που έχω παίξει ποτέ με το auction να κατεβαίνει τέρμα! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση