Προς το περιεχόμενο

Headin' Downtown (Easy Beans!) Εγώ με εμένα, τον εαυτό μου, το Νικόλα,

Nikolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Είναι προφανές ότι το έκανα γρήγορα για την πλάκα, αλλά ΕΧΕΙ πλάκα είναι η αλήθεια. Ειδικά για το προφίλ που διατηρώ γενικά (του σοβαρού, κλασσικού μουσικού και εκδότη και καλά).

^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαχαχα, πολυ καλο, σαν απο διαφημιση για ασφαλιση (οταν ασφαλιστειτε και εσεις θα τραγουδατε ετσι ολη την ωρα!).

Εχω δυο ερωτησεις. Πρωτα η τρομπετα θελει φωνητικες χορδες ή μονο χειλη? Δευτερον, και εγω ετσι λυγιζω τα δαχτυλα στο πιανο και νομιζα το "σωστο" ειναι να ειναι ισια, τι ισχυει παιδαγωγικα?

• Guru

Χαχαχα, πολυ καλο, σαν απο διαφημιση για ασφαλιση (οταν ασφαλιστειτε και εσεις θα τραγουδατε ετσι ολη την ωρα!).

Λες? Να με πάρει η Interamerican?

Εχω δυο ερωτησεις. Πρωτα η τρομπετα θελει φωνητικες χορδες ή μονο χειλη? Δευτερον, και εγω ετσι λυγιζω τα δαχτυλα στο πιανο και νομιζα το "σωστο" ειναι να ειναι ισια, τι ισχυει παιδαγωγικα?

[/quote

σχεδόν μόνο χείλη.

Και λυγισμένα. Ποιός σου είπε ίσια;

• Guru

Δεν εννοω εντελως ισια αλλα οπως ο Lang Lang ας πουμε.

εεε... ο Lang Lang κάνει ότι γουστάρει και του βγαίνει!  ;D

Δεν είναι "ίσια" τα δακτυλά του, απλά όταν παίζεις μαύρα πλήκτρα, αναγκαστικά θα πας πιο μέσα τα δάκτυλα για να φτάσουν, κοκ...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου