roussos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Ποιό καλό παιδάκι θα μου στείλει μερικα Preset για SE ??? Διότι την έχει φάει το πατάρι (είναι βλέπεις και η RP1000 που στα βρώμικα σκίζει). αγαπητε συνφορουμιτη, επειδη βρισκομαι καπου στον Ατλαντικο τωρα, σε ενα μηνα περιπου που γυρναω Ελλαδα θα σου στειλω. . ελπιζω να μην βιαζεσαι! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Ποιό καλό παιδάκι θα μου στείλει μερικα Preset για SE ??? Διότι την έχει φάει το πατάρι (είναι βλέπεις και η RP1000 που στα βρώμικα σκίζει). Εδώ είσαι http://www.noiz.gr/index.php?topic=178803.0 Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis10 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση. Είναι δύσχρηστη και δεν έχει πληθώρα εφέ για σπίτι ίσως κάνεις δουλειά αλλά για λάιβ καταστάσεις είναι κάπως anti-holy grail Για το σπίτι δεν θέλω να έχω τίποτα τρελό ούτε θέλω να κάνω τρελό ψάξιμο με εφέ.Ξέρω τι θέλω να χρησιμοποιήσω πάνω κάτω και δεν είναι τίποτα τρελό. Θεωρείς πως μπορεί να με καλύψει σε καταστάσεις blues-rock/classic rock(Gallagher,Clapton,SRV) και άλλα παρόμοια;Μιλάμε πάντα για την ποιότητα των drives και εφέ του στυλ delay,wah,chorus ίσως και phaser,χωρίς τρελούς πειραματισμούς και ατμοσφαιρικούς,διαστημικούς ήχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Το αν θα σε καλύψει μια πεταλίερα εξαρτάτε από το πόσο θα την μάθεις. Καλύτερα πάρε κανένα podHD η tonelab ST είναι αστεία μπροστά του broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 εγω παντως απο την αρχη του thread ...το 2006 π.χ. ( προ χρεοκοπιας δηλ. ;D ;D) μεχρι σημερα δεν την εχω αλλαξει και ουτε προκειται... Καλά έπαθα πλάκα τώρα... ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;;;; :o :o :o :o :o www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 αγαπητε συνφορουμιτη, επειδη βρισκομαι καπου στον Ατλαντικο τωρα, σε ενα μηνα περιπου που γυρναω Ελλαδα θα σου στειλω. . ελπιζω να μην βιαζεσαι! Ναυτικός??!? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Ναυτικός??!? ναι, αυτο επαγγελομαι.. (καλως ή κακως!) Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Καλώς! Πολλές ευχές για καλό Πάσχα! :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Να εισαι καλα! Επισης, Καλο Πασχα! Και καλα τζαμαρισματα! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 ναι, αυτο επαγγελομαι.. (καλως ή κακως!) μ'αρεσει που αναρωτιεσαι κι ολας....ανηκεις στο 10% των Ελληνων που κανουν πραγματικα παραγωγικη εργασια και απολογεισαι??? :o Να΄σαι παντα καλά. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση