alexi Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Πατα το κουμπακι διπλα στο κουμπακι "pedal"...τοτε θα δουλεψει! ;) www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Εγω, αν και εχω εναν λαμπατο peavy 50watt και μια tonelab LE ,παιζω με guitar rig 4.0 στο σπιτι. Για την ακριβεια δεν εχω ασχοληθει καθολου με το σεταρισμα ηχων στην LE. Τωρα ηρθε ο καιρος για jammarismata σε studio και δεν προλαβαινω αυτη την στιγμη να ασχοληθω μαζι της...απο οτι ειδα στο διαδικτυο δεν υπαρχουν sites ανταλλαγης ηχων για LE. Υπαρχει κανεις να μου στειλει καποιους καλους ηχους για lead, για ρυθμικα με distortion και καθαρα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Καιρος να ασχοληθεις με το σεταρισμα μαλλον.... :P Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 χεχε! ;D @latinangelgr δεν θα σου πάρει πάνω από 5-10 λεπτά να βγάλεις καλό ήχο απο την πεταλιερα...αν κ εχω την SE και είμαι πληρης χαρας, πιστεύω απόλυτα ότι κ η LE είναι της ίδιας "σχολής" σε φάση απλότητας... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis_kouts Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2010 Γεια σας!Ξέρετε μήπως τι έχει γίνει με την tonelab LE? O thomann δεν την έχει πια (http://www.thomann.de/gb/vox_tonelab_le.htm )και στο dv αν και ήταν πάντα in stock,τώρα δεν είναι.Μήπως έγινε discontinued? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Γεια σας!Ξέρετε μήπως τι έχει γίνει με την tonelab LE? O thomann δεν την έχει πια (http://www.thomann.de/gb/vox_tonelab_le.htm )και στο dv αν και ήταν πάντα in stock,τώρα δεν είναι.Μήπως έγινε discontinued? H Tonelab είναι προϊόν που βρίσκεται στην αγορά πόσο? Πέντε-έξι χρόνια? Καιρός δεν είναι να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια? ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Άποψή μου είναι ότι πρέπει να ακολουθήσει πλέον τις εξελίξεις. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Άποψή μου είναι ότι πρέπει να ακολουθήσει πλέον τις εξελίξεις. Δεν αποκλείω φυσικά να βγει μια "Tonelab 2010" ή κάτι παρόμοιο, αλλά δεν το θεωρώ και πιθανό. Κάποιες προτάσεις για high end modeling ενισχυτές που είχε η Vox δεν προχώρησαν.Ίσως βέβαια κάτι να κυκλοφορήσει από την Korg, στην οποία ας μην ξεχνάμε ότι ΑΝΗΚΕΙ η Vox, και της οποίας την τεχνολογία χρησιμοποίησε στις πεταλιέρες της. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Θέλουμε την VOX TONELAB SE ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ!!!!! The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2010 Πάντως όσο υπάρχει Digitech πλέον, δεν με βλέπω να ασχολούμε με Tonelab... (αν δε με γελάνε τα αυτιά μου). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση