indie-anos laternative Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του thread, αλλά αναρωτιέμαι αν έχει βρεθεί κάποιος άλλος με δύο (2) Tonelab SE όπως εγώ πριν κάποιο διάστημα. Τόσο κόλλημα! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του thread, αλλά αναρωτιέμαι αν έχει βρεθεί κάποιος άλλος με δύο (2) Tonelab SE όπως εγώ πριν κάποιο διάστημα. Τόσο κόλλημα! :P Και το όνομα αυτού Superfunk. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του thread, αλλά αναρωτιέμαι αν έχει βρεθεί κάποιος άλλος με δύο (2) Tonelab SE όπως εγώ πριν κάποιο διάστημα. Τόσο κόλλημα! :P TΡΕΙΣ! (Μια στο στουντιο,μια στο σπιτι & μια back up) ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 TΡΕΙΣ! (Μια στο στουντιο,μια στο σπιτι & μια back up) ;D Μαζι σου, 100%, αλλα μπορεις να μου πεις τι κανεις με τα κουμπακια που λογω καιρου και χρησης δεν ακουνε ουτε με την πρωτη, ουτε με τη δευτερη, ουτε με την τριτη, αλλα σου βγαινει το χερι; Δεν πιστευω να εχει συμβει μονο σε εμενα, δεν ειμαι τοσο ουνος.. Την πας σε ηλεκτρολογο ή την ανοιγεις μονος σου; Αν την ανοιγεις μονος σου παρακαλω και μια μικρη επεξηγηση.. thanks! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 TΡΕΙΣ! (Μια στο στουντιο,μια στο σπιτι & μια back up) ;D Respect! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Μαζι σου, 100%, αλλα μπορεις να μου πεις τι κανεις με τα κουμπακια που λογω καιρου και χρησης δεν ακουνε ουτε με την πρωτη, ουτε με τη δευτερη, ουτε με την τριτη, αλλα σου βγαινει το χερι; Δεν πιστευω να εχει συμβει μονο σε εμενα, δεν ειμαι τοσο ουνος.. Την πας σε ηλεκτρολογο ή την ανοιγεις μονος σου; Αν την ανοιγεις μονος σου παρακαλω και μια μικρη επεξηγηση.. thanks! Καμμια απο τις 3 που εχω εδω και 5 χρονια (καλα η 3η ειναι ακομα στο σφραγισμενο κουτι της) δεν εχει το παραμικρο προβλημα,ειμαι τυχερος φαινεται. Το ιδιο εχει συμβει και σε αλλους 2 φιλους μου που τις εχουν 4-5 χρονια,δηλ.ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα και ας εχουν ξεσκιστει στις συναυλιες,στα αεροπλανα και στα βαπορια.... ;D βεβαια ολοι μας κανουμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,τις μεταφερουμε μονο σε flight case & φυσικα της ξεσκονιζουμε επιφανειακα ευλαβικα καθε εβδομαδα,αντιθετα καποιοι αλλοι γνωστοι μου που τις εχουν μεσα στη...μπιχλα και τις μεταφερουν σε...σακουλες εχουν αυτα τα προβληματακια.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 το πιασα!!!! καλα να παθω, αφου την πηρα μεταχειρισμενη!!!!! αλλα πανε πια οι στοκ.. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Κι εγώ μεταχειρισμένες τις πήρα και τις δύο, αλλά δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Ειδικά η 2η που την πήρα μεταχειρισμένη αλλά ήταν πρακτικά καινούρια (είχε ελάχιστες ώρες παιξίματος) και έχει και από μένα ελάχιστες ώρες παιξίματος, είναι σαν να βγήκε μόλις από το κουτί της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Μαζι σου, 100%, αλλα μπορεις να μου πεις τι κανεις με τα κουμπακια που λογω καιρου και χρησης δεν ακουνε ουτε με την πρωτη, ουτε με τη δευτερη, ουτε με την τριτη, αλλα σου βγαινει το χερι; Δεν πιστευω να εχει συμβει μονο σε εμενα, δεν ειμαι τοσο ουνος.. Την πας σε ηλεκτρολογο ή την ανοιγεις μονος σου; Αν την ανοιγεις μονος σου παρακαλω και μια μικρη επεξηγηση.. thanks! αυτό που λες συμβαίνει και σε ένα φίλο μου, τα λαστιχένια κουμπάκια σιγά σιγά απο εκεί που καμια φορά δεν πιάνανε, μετά θέλανε λίγο δύναμη, και τώρα ένα απο αυτά απλά δε δουλεύει. προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο απλώς επειδή δεν την ξεσκονίζεις ευλαβικά κάθε εβδομάδα (και δεν είχε και 1 τόνο σκόνη πάνω, σε σπίτι είναι όχι στη Σαχάρα) να χαλάνε τα κουμπάκια, μερικών απο τα οποία η λειτουργία δεν επιδέχεται "workaround" όπως και να'χει, τώρα που υπάρχει το πρόβλημα, σε ποιον μπορεί να απευθυνθεί? a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 εγω παντως τα ειχα αλλαξει 3 φορες.......και μαλιστα την τριτη φορα που την επισκευασε γνωστος ηλεκτρονικος...κλπ..κλπ μου ειπε οτι η κατασκευη της ειναι απαραδεκτη και οτι δεν εχει ουτε μια παγιδα για την σκονη.......ειναι εντελως απροστατευτη σε αυτον τον τομεα......... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση