alexi Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Εμμμ...δεν ξέρω...νομίζω δεν με βοηθάει πολυ αυτό που λέει στην σελ.2... γιατί?... 1) Δεν έχω λαμπατο...παιζω σε 2 μερη που στο ενα εχω ενα KUSTOM 30αρη..και στο αλλο εχουμε p.a.. 2) Θα παίζω με SPDIF ή ακουστικά σπιτι για να την ρυθμισω και να την ψάξω... υπάρχουν γενικές ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν ανεξάρτητα απο την περίπτωση?? www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Η SE δεν έχει SPDIF... http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Ναι,αν παιζεις κονεκτ (οπως παιζεις δηλ) ξεκινα βαζοντας το global στο "ln" (line),απο εκει και περα,ξεκινα τον πειραματισμο (επισης μη ξεχασεις να βαλεις το master level ,στην πισω μερια της πεταλιερας,στα 3/4 για να εχεις σωστο unity gain) Η SE δεν έχει SPDIF... ναι δεν εχει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Όπα! ΕΛΕΟΣ! πως μου ξέφυγε το SPDIF...(κάτι μου λέει πως θα κρατήσω την gt-8 τελικά εκτός αν καταφέρω να ηχογραφήσω εξίσου καλά με την tonelab...) @ SF...οκ θα το δοκιμάσω αυτό που λες μόλις έρθει... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixlad41 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Ναιαιαιαιαι!Πηρα κ εγω tonelab...Την αγορασα σημερα απο ενα συμφορουμιτη....δν εχω καταφερει να παιξω πολυ, αλλα κ απο το λιγο που επαιξα μ'αρεσε παρα πολυ...Την LE πηρα.... Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2010 Γεια χαρά και πάλι! 2 ερωτήσεις! 1) Αν βαλω ενα 535q που έχω μπροστά απ την SE και χρησιμοποιώ το EXP1 και 2 για volume και amp gain μπορώ να βάλω ένα OD στην PEDAL μπάνκα και ένα στην λούπα για να έχω ΠΟΛΥ oooOOD??? 2) Δεν θα φαίνομαι ελεεινος καγκουρας με 3 expression pedals?? ;D ;D ;D ;D www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hariskats Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2010 και εγω ειχα κανει ακριβως το ιδιο οταν την ειχα... ειχα ξεχωριστο wah μπροστα και στη λουπα ενα distortion... μια χαρα θα εισαι αφου θα σε βολευει... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Ήρθε σήμερα το πρωί...! :) www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Μεγειές!!! ;D http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Thanx! Έπαιξα περίπου 20 λεπτά...δεν κατάφερα να κάνω πολλά...αλλά σε κάνα 2-3 φάσεις είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό...κ έπαιζα με headphones... ;D www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση