elavd Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Μόλις πριν λίγο την παρέλαβα: :lol: :D :D :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 μεγειες!!! :D τωρα ξερεις ε;κανονισε να ενθουσιαστεις να πουλησεις ολα τα πεταλια σου και μετα απο 3 μηνες να λες:τι εκανα ο λαλακας πανω στον ενθουσιασμο μου; :P ζησε μαζι της για κανα 2 μηνες και μετα κανε κινησεις... :) :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Μεγειές αγόρι. Εννοείται πως η φωτό ασυνόφευτη απο clips είναι σαν cinema χωρίς pop corn οπότε ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 μεγειες!!! :D τωρα ξερεις ε;κανονισε να ενθουσιαστεις να πουλησεις ολα τα πεταλια σου και μετα απο 3 μηνες να λες:τι εκανα ο λαλακας πανω στον ενθουσιασμο μου; :P ζησε μαζι της για κανα 2 μηνες και μετα κανε κινησεις... :) :wink: Καλά ναι, στάνταρ αυτό! Πρέπει να πειραματιστώ λίγο, γιατί οι preset ήχοι δεν μου είπανε και πολλά ... :? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Καλορίζικη. :wink: Μην τρομάζεις από τα presets.... Απορώ: Μπαμπουϊνους έχουν για συμβούλους επί των presets στην KORG? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Απορώ: Μπαμπουϊνους έχουν για συμβούλους επί των presets στην KORG? Στην Korg δεν ξέρω, στη VOX μάλλον Ναι :lol: :lol: 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Με γειά...:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Απορώ: Μπαμπουϊνους έχουν για συμβούλους επί των presets στην KORG? Στην Korg δεν ξέρω' date=' στη VOX μάλλον Ναι :lol: :lol: 8)[/quote'] Αυτό εννοώ, μάλλον από την KORG τους φορτώθηκαν (οι μπαμπουϊνοι) όταν εξαγοράστηκε η VOX. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 ε και η στρατο καινουργια ειναι??? :lol: :lol: :lol: :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Όχι η strat έχει μόλις χρονίσει...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση