Προς το περιεχόμενο

To tonelab or not? That's the question!

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

TGL το δικο σου το προτεινει κ το site της tonelab για τη χρηση που θελουμε...

Αλλα αντε βρες το, το συγκεκριμενο... Μαντευω οτι το πηρες απο  e-shop, ετσι????

Ναι, το πήρα πρόσφατα μαζί με άλλα πράγματα. Η κάρτα μου έχει MIDI αλλά σκέφτηκα ότι θα είναι χρήσιμο και για άλλες δουλειές και θα μπορώ να το κουβαλάω εύκολα.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Φιλε ELAVD ξεθαβω αυτο το θεμα απλα για να σε ενημερωσω οτι αν εξακολουθεις να θες να συνδεσεις τη tonelab μεσω usb σε καποιο pc το καλωδιο μαζι με τον converter μπορεις να το βρεις στο καγμακη στο μικρο μαγαζι με τα περιφεριακα, κανει γυρω στα 40e και λειτουργει! δλδ το αναγνωριζει ο tonelab manager... :D

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Thanks ;)

Τελικά έβαλα στο PC μου μια παλιά Soundblaster (με GAME/MIDI port) και χρησιμοποίησα ένα κλασικό MIDI καλώδιο για να κάνω τη δουλειά μου... ;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

• 6 μήνες αργότερα...

ξεθαψιμο:

έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει την TL μέσω μίκτη με τον ενισχυτή του στερεοφωνικού του και να την ακούει από hi-fi ηχεία;

τι σόι αποτέλεσμα βγαίνει; αξίζει τον κόπο και τα χρήματα (αναρωτιέμαι τι είδους mixer θέλει). Το σκέφτομαι σαν λύση για ένα δεύτερο σπίτι που δεν έχω κιθαροενισχυτή, αλλά έχω στερεοφωνικο.  ???

one colour: black - and shades of grey

• Administrator

Αν είναι μαπα ο ήχος τότε σημαίνει ότι το speaker simulator δεν είναι καλό.

Εγώ πχ που βαζω τη Boss ME-20, γαζώνει και ως εκ τουτου κανει και για direct ηχογράφηση. Λίγο περίεργο μου ακούγεται πάντως. Ολες οι πεταλιέρες έχουν πλέον έναν αποδεκτό ήχο για direct σύνδεση. Ισως καποιες καλύτερο αλλά μάλλον υποκειμενικά.

Live and let Live.

μαπα ισως σε σχεση με εναν ενισχυτη... αν εχει εξοδο headphones, συνδεεται εκει στο

στερεφωνικο, με ενα απλο καλωδιακι. παιζω πολυ συχνα ετσι στο σπιτι (οχι με τονελαμπ, με πολυ παλιοτερο μηχανημα) ... ε δεν ειναι κ οτι καλυτερο βεβαια, αλλα δουλεια γινεται

Αν είναι μαπα ο ήχος τότε σημαίνει ότι το speaker simulator δεν είναι καλό.

Εγώ πχ που βαζω τη Boss ME-20, γαζώνει και ως εκ τουτου κανει και για direct ηχογράφηση. Λίγο περίεργο μου ακούγεται πάντως. Ολες οι πεταλιέρες έχουν πλέον έναν αποδεκτό ήχο για direct σύνδεση. Ισως καποιες καλύτερο αλλά μάλλον υποκειμενικά.

εγω εχω την ιδια εντυπωση  ακριβως.....οτι δλδ το cab simulator της tonelab ειναι τραγωδια........και το ειχα πει και παλιοτερα αλλα δεν ακουστηκα ποτε τεσπα........... ::)

RUN FOREST....RUN!!!!

Το speaker simulator της απλα γαζωνει,απλα σε συγκριση με εναν ενισχυτη κιθαρας ειναι μαπα πως να το κανουμε......

παρε απο τον Thomann με 80 ευρω εναν ΛΑΜΠΑΤΟ Ηarley Βenton & συνδεσε την εκει να κατεβει ο θεος. ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Το speaker simulator της απλα γαζωνει,απλα σε συγκριση με εναν ενισχυτη κιθαρας ειναι μαπα πως να το κανουμε......

παρε απο τον Thomann με 80 ευρω εναν ΛΑΜΠΑΤΟ Ηarley Βenton & συνδεσε την εκει να κατεβει ο θεος. ;)

να κανω μια ερωτηση...εαν απενεργοπoιησεις το cab simulator και βαλουμε καποιο αλλο δεν θα ειναι καλυτερο το αποτελεσμα? ενα καθαρα cab simulator......

ας πουμε το ηχειο του hot rod deluxe ειναι τραγικο και εαν δεν ενεργοποιησεις το cab simulator δεν βγαζεις ηχο......αυτο για την συνδεση με ενισχυτη ...ασχετο αλλα ειναι η αληθεια...και δεν φταινε οι ρυθμισεις της tonelab

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου