playloud Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Εγω ηξερα (και χρησιμοποιω) το tap αλλα δεν ηξερα για το 3/4 factor και εκανα tap την αξια με το ποδι. ;D ;D ;D Μιλαμε για πολυ Βραζιλια. Δεν με ενοχλουσε ομως, εκανα και εξασκηση στους ρυθμους Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Κι εγώ το ανακάλυψα χθες, που αξιώθηκα να τη συνδέσω στο PC με καλώδιο MIDI για να αναδιοργανώσω λιγάκι τους ήχους μου. Παρεπιπτόντως, είναι ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ να φτιάχνεις τον ήχο σου μέσω του PC. Δε χρειάζεται να σκύβεις* για να πειράξεις τα κουμπάκια. Συνδέεις κιθάρα, Tonelab, ενισχυτή κανονικά ενώ ταυτόχρονα έχεις πάνω και το MIDI καλώδιο το οποίο στέλνει και λαμβάνει δεδομένα από το PC. Έτσι, μέσω του προγράμματος όλες τις παραμέτρους των effects και άμεσα η Tonelab "ακουει" τις αλλαγές ;) *γεράματααααααααα ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Ηταν ένας ξυλοκόπος και ήθελε να πάρει ένα ηλεκτρικό πριόνι, πάει λοιπόν σε ένα μαγαζί με πριόνια και ρωτάει: "Φίλε, μήπως έχεις ένα μηχανάκι που κόβει ξύλα;" "Φυσικά!" λέει ο άλλος, "εδώ έχουμε τα καλύτερα αλυσοπρίονα, να παράδειγμα αυτό εδώ είναι ένα καινούριο μοντέλο, μιλάμε φοβερό, κόβει 10 κορμούς το λεπτό!" "Καλό θα είναι" σκέφτεται ο άλλος και το παίρνει. Πάει σπίτι του, αλλά τελικά το πριόνι κόβει μισό κορμό το δεκάλεπτο! Τα παίρνει ο τύπος, πάει στο μαγαζί που το πήρε και αρχίζει τα καντήλια. "Τι @#$#$ είναι αυτή που έδωσες ρε @#&*!%, αυτό το #@$@ δεν κόβει καθόλου!" "Αποκλείεται" λέει ο άλλος. "Αυτό είναι καινούρια παραλαβή και είναι από τα καλύτερα ηλεκτρικά πριόνια, για φέρε να το δοκιμάσω" του λέει. Του το δίνει ο τύπος και ο πωλητής το εξετάζει και πάει δίπλα σε ένα κορμό. Τότε τραβάει με δύναμη το σχοινί και... βρρρουμμμμ το πριόνι παίρνει μπροστά. Του λέει τότε ο τύπος:"ωπ-ωπ-ωπ! ρε φίλε πως το έκανες αυτό;;;;" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 ;D ;D ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Κι εγώ το ανακάλυψα χθες, που αξιώθηκα να τη συνδέσω στο PC με καλώδιο MIDI για να αναδιοργανώσω λιγάκι τους ήχους μου. Παρεπιπτόντως, είναι ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ να φτιάχνεις τον ήχο σου μέσω του PC. Δε χρειάζεται να σκύβεις* για να πειράξεις τα κουμπάκια. Συνδέεις κιθάρα, Tonelab, ενισχυτή κανονικά ενώ ταυτόχρονα έχεις πάνω και το MIDI καλώδιο το οποίο στέλνει και λαμβάνει δεδομένα από το PC. Έτσι, μέσω του προγράμματος όλες τις παραμέτρους των effects και άμεσα η Tonelab "ακουει" τις αλλαγές ;) *γεράματααααααααα ;D Ειναι μεγαλη αληθεια οτι αυτο το σκυψιμο ειναι φοβερο τροχοπεδι στη συνθεση ηχων κτλ... Εχω βαρεθει να μου ανεβαινει (κατεβαινει) το αιμα στο κεφαλι για να ρυθμισω ενα delay... ;D Παρεπιπτοντως σκεφτομαι αμεσα να αγορασω ενα καλωδιο MIDI που να καταληγει ομως σε usb μιας κ δεν εχω καρτα ηχου με input-output... Πιστευεις οτι θα εχω προβλημα συμβατοτητας με το tonelab manager????? Υ.Γ. ενας καημος που εχω ειναι οτι, οτι patche εχω βρει (και εχω βρει εκατονταδες, ειχα ανεβασει κ μια μεγαλη συλλογη για οποιον ενδιαφερεται...) ειναι προγραμματισμενο για χρηση μαζι με τις καμπινες....... Εγω τη χρησιμοποιω με εναν λαμπατο... ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΠΑΙΖΟΥΝ CONNECT ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ;D ;D ;D Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Παρεπιπτοντως σκεφτομαι αμεσα να αγορασω ενα καλωδιο MIDI που να καταληγει ομως σε usb μιας κ δεν εχω καρτα ηχου με input-output... Πιστευεις οτι θα εχω προβλημα συμβατοτητας με το tonelab manager????? Εγώ αγόρασα ένα φτηνό μέσω ebay και δεν μου το αναγνώριζε... :( Στο manual διάβασα κάπου να γράφει ότι "ενδέχεται το software να μην υποστηρίζει κάποιους MIDI to USB μετατροπείς"... :( Αναγκάστηκα να ξαναβάλω την παλιά μου Soundblaster στο PC για να χρησιμοποιήσω την κλασική MIDI (Game) port της για να καταφέρει να δει την Tonelab ο editor της... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Πακετο... κ το φοβομουν.. Ειναι κ ψιλοακριβα ρε γμτ αυτα τα καλωδια, ειναι ρισκο πλεον να αγορασω. ΕΣΥ φταις με φοβησες τωρα :P :P !! Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Εγώ πήρα αυτό: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270366057308 Φτηνό, αλλά δεν έπαιξε... :( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Εγώ πήρα αυτό: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270366057308 Φτηνό, αλλά δεν έπαιξε... :( Έχω το M-Audio Midisport Uno, το οποίο χρησιμοποίησα πρόσφατα και για να κάνω update το firmware της Μ13. Απ'όσο διαβάζω είναι περίπου industry standard για τέτοιες δουλειές, με την έννοια ότι (φαίνεται να) παίζει με όλα. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 TGL το δικο σου το προτεινει κ το site της tonelab για τη χρηση που θελουμε... Αλλα αντε βρες το, το συγκεκριμενο... Μαντευω οτι το πηρες απο e-shop, ετσι???? Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση