bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 ειναι πραγματικα απιστευτο πως ενα συγκεκριμενο ατομο απο εδω μεσα,με οτι αγορα κανει και με αυτα που λεει γιαυτην την αγορα,επηρρεαζει τοσο πολυ κοσμο απο εδω μεσα,και τρεχουν ολοι σαν τα προβατα να παρουν το ιδιο και αυτοι... (α) Τώρα αυτή ήταν φανερή μολότωφ στο θρεντ (κι έχετε και προϊστορία οι δυο σας). (β) "Πρόβατα" δεν είμαστε, thank you very much. ετσι και εγω εχω το δικαιωμα να απαντησω πως αυτα ειναι τουλαχιστον γελοια και γραφικα. Όχι, δεν έχεις το δικαίωμα να απαντήσεις προσβλητικά πως είναι "γελοία και γραφικά" (είναι θέμα αγωγής), μόνο το ότι δεν συμφωνείς (κάλλιστα) και ότι δεν πρόκεται να το κάνεις ποτέ. -Για τη διαμορφωση της υποτειθεμενης αντικειμενικης αληθειας, πραγμα που δεν προκειται να συμβει για κανεναν λογο, και για αυτο εκφραζω και τις αμφιβολιες μου για το κατα ποσο εχει νοημα η συμμετοχη μου σε αυτο το thread. Η αντικειμενική αλήθεια έχει διαμορφωθεί εδώ και πολύ καιρό για όποιον βλέπει τα πράγματα σφαιρικά: σου αρέσει; την παίρνεις. Δεν σου αρέσει; ΔΕΝ την παίρνεις. Πού είναι το πρόβλημα; ??? Kαι στο θρεντ συμμετέχει όποιος επιθυμεί, ανοιχτό είναι και δόξα τω Θεώ, απόψεις άφθονες... δημοκρατία έχουμε. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Κατσε ρε αρχηγε μου δηλ. σωνει και καλα θα μου πεις ΕΣΥ(και ο καθενας ΕΣΥ) τι ΓΝΩΜΗ θα εχω? ::) Οχι αλλα δεν θα με εμποδισει αυτο να εκφερω και τη δικη μου γνωμη. Και θα μου επιβαλεις ΕΣΥ (και ο καθενας ΕΣΥ) την αποψη σου (ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ)? ...οχι? Γουστο μου και καπελλο μου να την προτιμαω στο κατω κατω της γραφης ΕΣΕΝΑ (και καθε ΕΣΕΝΑ) τι σε χαλαει?Στην εφερα στο σπιτι σου και στην....μπουκωσα? Δεν θυμαμαι ουτε εγω να σου... μπουκωσα (?) το σπιτι σου με πεταλια. Και στο κατω κατω της γραφης (part 3) σκεφτηκες ποτε σου οτι αυτο που εσυ (η εγω) θεωρεις καλο ηχο , εγω (η εσυ) το θεωρει μια λαλακια 8ωρη? Ναι, και επειδη ειμαστε μια μπανκα πληροφοριων για επιδοξους μουσικους, καλο ειναι να μην ακουγεται μονο η δικη σου 8ωρη μαλακια, αλλα και η δικη μου. ΕΔΩ κανεις το λαθος γιατι αλλο να ΣΚΕΦΤΩ απο μεσα μου οτι ο dead ειναι γελοιος και γραφικος και αλλο να του ΠΩ στη μουρη ή να τον χαρακτηρισω γελοιο και γραφικο δημοσια Όχι, δεν έχεις το δικαίωμα να απαντήσεις προσβλητικά πως είναι "γελοία και γραφικά" (είναι θέμα αγωγής), μόνο το ότι δεν συμφωνείς (κάλλιστα) και ότι δεν πρόκεται να το κάνεις ποτέ. Eχω ξεκαθαρισει πως δεν προκειται για αντιπαραθεση ατομων, του dead και του flea με τον sf και τον bloody, αμα λαχει σας παιζουμε και ενα μονο η σας πλακωνουμε και στο ξυλο (;D). Προκειται για αντιπαραθεση αποψεων και αυτες χαρακτηριζω, οχι τους εκφραστες τους. Βεβαια γνωριζεις και εσυ πως δεν θελει πολυ να αρπαξουν τα αιματα και τετοιοι χαρακτηρισμοι ειναι... παγιες μορφες υπερασπισης αποψεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Προκειται για αντιπαραθεση αποψεων και αυτες χαρακτηριζω, οχι τους εκφραστες τους. αυτο ειναι ΣΟΦΙΣΤΕΙΑ και το ξερεις... ;) δεν γινεται να πω: "Μαμω τα παιδια ο Dead αλλα ρε παιδι μου ολο λαλακιες λεει και οτι και να κανει ειναι γελοιο,ασε που οι αποψεις του ειναι για τον λουτσο.... ;D" & να μην τον προσβαλλω... δεν γινονται φιλε μου αυτα τα πραγματα... Δεν θυμαμαι ουτε εγω να σου... μπουκωσα (?) το σπιτι σου με πεταλια. Τον ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟ θα μπουκωσεις??? :) ;D Οχι αλλα δεν θα με εμποδισει αυτο να εκφερω και τη δικη μου γνωμη. γιατι ΠΟΙΟΣ σε εμποδισε εδω μεσα να τον ...σκισω!! ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 "Πρόβατα" δεν είμαστε, thank you very much. kabamarou-x- εγραψε:ρε παιδια ενα σετακι fender custom 54 δεν θα ηταν καλητερο?το συγεκριμενο σετ το ακουσα φορεμενο σε μια 70s strat mexico και ηταν απιστευτοι.τι γνωμη εχετε?σουπερφανκ απο σενα περιμενω ν ακουσω... studio54GR εγραψε:Έχω παραγγείλει ένα setaki για μια GL αλλά δεν ήξερα τι ψάρια πιάνουν.... αφού όμως ο SF τις χαρακτήρισε καλές..... μου αρκεί... και 100αδες αλλα τετοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Eχω ξεκαθαρισει πως δεν προκειται για αντιπαραθεση ατομων, του dead και του flea με τον sf και τον bloody, αμα λαχει σας παιζουμε και ενα μονο η σας πλακωνουμε και στο ξυλο (;D). Προκειται για αντιπαραθεση αποψεων και αυτες χαρακτηριζω, οχι τους εκφραστες τους. Α οκ, λάθος μου! (δεν ειρωνεύομαι!) ;D :-* Βρε Τάκη, φιρί φιρί το πας, άσε το θρεντ να εξελιχθεί στην ησυχία του λίγο... Θα απαντήσει και κάποιος στο φίλο μας για να γυρίσουμε στα τεχνικά; Ρε παιδια διαβαζοντας σε ξενα sites για reviews της SE και της LE ειδα οτι απο την LE περα απο το 2ο expression pedal λειπει και το Α/Β switch . Μπορει καποιος να δωσει περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τη λειτουργια του ? υγ. εκ των προτερων σας λεω οτι δεν καταφερα να διαβασω και τις 65 σελιδες του thread οποτε αν εχει ηδη απαντηθει παραπεμψτε με στην αναλογη σελιδα . Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια διαβαζοντας σε ξενα sites για reviews της SE και της LE ειδα οτι απο την LE περα απο το 2ο expression pedal λειπει και το Α/Β switch . Μπορει καποιος να δωσει περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τη λειτουργια του ? δεν το εχω ψαξει αλλα ΕΔΩ http://www.voxamps.co.uk/downloads/PDF/ToneLab%20LE_Manual.pdf τα λεει ολα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 ειναι πραγματικα απιστευτο πως ενα συγκεκριμενο ατομο απο εδω μεσα,με οτι αγορα κανει και με αυτα που λεει γιαυτην την αγορα,επηρρεαζει τοσο πολυ κοσμο απο εδω μεσα,και τρεχουν ολοι σαν τα προβατα να παρουν το ιδιο και αυτοι... (α) Τώρα αυτή ήταν φανερή μολότωφ στο θρεντ (κι έχετε και προϊστορία οι δυο σας). επειδη ξερεις λοιπον την ..προιστορια θα επρεπε να ξερεις οτι με βαση τα προηγουμενα,αυτο οχι μολοτωφ δεν ειναι αλλα ουτε δυναμιτακι...ειναι απλα μια αληθεια την οποια δεν μπορεις να αρνηθεις..και μην το παιρνεις προσωπικα εννοειται οτι εισαι απο τους τελευταιους που θα ανεφερομουν... ;) Βρε Τάκη, φιρί φιρί το πας, άσε το θρεντ να εξελιχθεί στην ησυχία του λίγο... τωρα μου κανεις πλακα ετσι;;;;ξεκολα ρε... :) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Προκειται για αντιπαραθεση αποψεων και αυτες χαρακτηριζω, οχι τους εκφραστες τους. αυτο ειναι ΣΟΦΙΣΤΕΙΑ και το ξερεις... ;) δεν γινεται να πω: "Μαμω τα παιδια ο Dead αλλα ρε παιδι μου ολο λαλακιες λεει και οτι και να κανει ειναι γελοιο,ασε που οι αποψεις του ειναι για τον λουτσο.... ;D" & να μην τον προσβαλλω... δεν γινονται φιλε μου αυτα τα πραγματα... Πρεπει να ξεκαραρισουμε πως μιλαμε για μια διαδικτυακη κοινοτητα και οχι για προσωπικες επαφες (ακομα και αν ορισμενοι απο εμας εχουμε...κι απο δαυτην!). Εμενα μου φαινεται φυσιολογικο με εναν ανθρωπο να συμφωνεις σε πολλα πραγματα και να εχετε πολλες κοινες αποψεις, αλλα σε καποια αλλα να τον βρισκεις...τραγικο..! Μου το χουν πει αρκετες φορες για εμενα (σε προσωπικες σχεσεις ειδικα ;D) και δεν βρισκω τιποτα το μεμπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Πρεπει να ξεκαραρισουμε πως μιλαμε για μια διαδικτυακη κοινοτητα και οχι για προσωπικες επαφες (ακομα και αν ορισμενοι απο εμας εχουμε...κι απο δαυτην!). Εμενα μου φαινεται φυσιολογικο με εναν ανθρωπο να συμφωνεις σε πολλα πραγματα και να εχετε πολλες κοινες αποψεις, αλλα σε καποια αλλα να τον βρισκεις...τραγικο..! Μου το χουν πει αρκετες φορες για εμενα (σε προσωπικες σχεσεις ειδικα ;D) και δεν βρισκω τιποτα το μεμπτο. Και να ισχύει αυτό, δεν σημαίνει πως όλοι οι άνθρωποι έχουν το ίδιο σκεπτικό ή, αν θέλεις, την ίδια ανέχεια. Μπορούμε να επιστρέψουμε τώρα στο θέμα με την ασημένια κολώνα; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Superfunk, θέλω να αλλάξω πλακάκια στην τουαλέτα. Αποφάσισε please και πες μου τι να πάρω; Ελληνικά ή άλλης προέλευσης; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση