Προς το περιεχόμενο

To tonelab or not? That's the question!

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο εξωτερικο ποιος ..ας πουμε μεγαλος καλλιτεχνης παιζει με tonelab?μου φαινεται πρεπει να αρχισουν να ξυπνανε και αυτοι σιγα σιγα αν δεν ειναι ηδη αργα..

Και κάτι ακόμα, δεν με ενδιαφέρει αν το χρησιμοποιούν άλλοι (ειλικρινά δεν το έχω ψάξει), ξέρω τι ακούω, και επίσης ξέρω και που πάσχει το tonelab και όχι μόνο που είναι καλό ;) ;)

γιαυτον ακριβως το λογο ησουν ο τελευταιος που περιμενα και ..δεν ηθελά να μου απαντησεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

στο εξωτερικο ποιος ..ας πουμε μεγαλος καλλιτεχνης παιζει με tonelab?μου φαινεται πρεπει να αρχισουν να ξυπνανε και αυτοι σιγα σιγα αν δεν ειναι ηδη αργα..

Και κάτι ακόμα, δεν με ενδιαφέρει αν το χρησιμοποιούν άλλοι (ειλικρινά δεν το έχω ψάξει), ξέρω τι ακούω, και επίσης ξέρω και που πάσχει το tonelab και όχι μόνο που είναι καλό ;) ;)

γιαυτον ακριβως το λογο ησουν ο τελευταιος που περιμενα και ..δεν ηθελά να μου απαντησεις...

ουπς...! δεν κατάλαβα τι εννοείς... αλήθεια!

Αυτό που λεω είναι πως έχει και προβλήματα το tonelab αλλά είναι τα λιγότερα που έχω βρεί σε πεταλιέρα και λύνονται έυκολα.

- έχει τα πολλά λεφτά (ως μεγάλος καλλιτέχνης) να έχει τους πραγματικούς ενισχυτές και πετάλια που μιμείται το tonelab

- έχει δικό του, προσωπικό τεχνικό που του φτιάχνει ότι και όπως το γουστάρει

- δεν κουβαλάει ο ίδιος (άρα δεν τον νοιάζει να ταξιδευει και να προσπαθεί να κερδίσει χώρο, βάρος και να γλιτώσει τη μέση του)

- έχει 40 νοματαίους να ασχολούνται με το τι ήχο (τι κιθάρα, τι πετάλι, τι ενισχυτή κλπ) θα χρησιμοποιεί στο κάθε κομμάτι και να μην είναι αυτός που απαραίτητα πρέπει να πατήσει 1000 κουμπάκια για να γίνει ο ήχος στο 3.32 λεπτό του κομματιού

σε ολα τα παραπανω υπερβαλλεις στο ..full κιολας ;D,και το ξερεις οτι δεν χρειαζονται να γινονται ολα αυτα αν δεν εχεις πεταλιερα...

και ουτε και εμενα με ενδιαφερει αν την .παιζουν καποιοι εξω απλα επειδη βλεπω οτι ειναι τοσο μαματη υποθετω οτι το εχουν ανακαλυψει και αλλοι και την χρησιμοποιουν!(και please μην ακουσω παλι για τα διαφανα κρινα...)

Αυτό που λεω είναι πως έχει και προβλήματα το tonelab αλλά είναι τα λιγότερα που έχω βρεί σε πεταλιέρα και λύνονται έυκολα.

εννοω οτι εσυ εισαι απολυτως αντικειμενικος ρε... ;)

- έχει τα πολλά λεφτά (ως μεγάλος καλλιτέχνης) να έχει τους πραγματικούς ενισχυτές και πετάλια που μιμείται το tonelab

- έχει δικό του, προσωπικό τεχνικό που του φτιάχνει ότι και όπως το γουστάρει

- δεν κουβαλάει ο ίδιος (άρα δεν τον νοιάζει να ταξιδευει και να προσπαθεί να κερδίσει χώρο, βάρος και να γλιτώσει τη μέση του)

- έχει 40 νοματαίους να ασχολούνται με το τι ήχο (τι κιθάρα, τι πετάλι, τι ενισχυτή κλπ) θα χρησιμοποιεί στο κάθε κομμάτι και να μην είναι αυτός που απαραίτητα πρέπει να πατήσει 1000 κουμπάκια για να γίνει ο ήχος στο 3.32 λεπτό του κομματιού

σε ολα τα παραπανω υπερβαλλεις στο ..full κιολας ;D,και το ξερεις οτι δεν χρειαζονται να γινονται ολα αυτα αν δεν εχεις πεταλιερα...

και ουε και εμαν με ενδιαφερει αν την .παιζουν καποιοι εξω απλα επειδη βλεπω οτι ειναι τοσο μαματη υποθετω οτι το εχουν ανακαλυψει και αλλοι και τη χρησιμοποιουν!(και please μην ακουσω παλι για τα διαφανα κρινα...)

Σε τι υπερβάλω...?

- Κουβαλάω (κατα καιρούς, όταν έχω τα πετάλια μου) ένα flight case 70χ50  και δεν έχει μέσα ούτε τα μισά απο αυτά που χρειάζομαι (και μπορώ να έχω όταν κουβαλάω το tonelab).

- o φτασμένος καλλιτέχνης του εξωτερικού ΕΧΕΙ τον προσωπικό του τεχνικό και τα φράγκα να αγοράσει αυτά τα φοβερά εφέ!!! (είναι υπερβολή αυτό;)

- ο φτασμένος καλλιτέχνης ΕΧΕΙ ανθρώπους στο live που ασχολούνται με τις εναλλαγές των ήχων.

- για το θέμα του ενισχυτή στηυν ελλάδα, δοκίμασε να ζητήσεις προς ενοικίαση έναν καλό και αν δεν σου φέρουν είτε marshall 2000 είτε twin βιασμένο απο μπουζούκι την δεκαετία του 80, τότε θα είσαι πολύ τυχερός.....

- Κουβαλάω (κατα καιρούς, όταν έχω τα πετάλια μου) ένα flight case 70χ50  και δεν έχει μέσα ούτε τα μισά απο αυτά που χρειάζομαι (και μπορώ να έχω όταν κουβαλάω το tonelab).

- o φτασμένος καλλιτέχνης του εξωτερικού ΕΧΕΙ τον προσωπικό του τεχνικό και τα φράγκα να αγοράσει αυτά τα φοβερά εφέ!!! (είναι υπερβολή αυτό;)

- ο φτασμένος καλλιτέχνης ΕΧΕΙ ανθρώπους στο live που ασχολούνται με τις εναλλαγές των ήχων.

-οκ αν ειναι τοσο κουραστικο το κουβαλημα παω πασο..

-αν παιζεις με τοσα πολλα εφε που χρειαζονται τοσα πολλα λεφτα παλι παω πασο

-αν εχεις τοσες πολλες εναλλαγες ηχων τοτε παλι συμφωνω...

εμενα μου φανηκε υπερβολη:

>το κουβαλημα απο τα πεταλακια

>το ποσα πολλα εφε τελικα χρειαζεσαι

>και το ποσες πολλες εναλλαγες ηχων χρειαζεσαι...

αν ημουν μεγαλος και εγω καλλιτεχνης  :o ουτε εγω θα επιαζα με tonelab θα ειχα 4 ενισχυτες και θα το επαιζα μαγκας αλλα δεν ειμαι τι να κανουμε ....εννοειται οτι η tonelab ειναι μια λυση...εννοειται οτι υπαρχουν και καλυτερες αλλα παρα μα παρα πολυ ακριβες μην κρυβομαστε

RUN FOREST....RUN!!!!

Άλλος ένας έπεσε στο λάκκο!

Δε πειράζει, αφήστε τα πετάλια δε φτάνουν για όλους 8)

αν ημουν μεγαλος και εγω καλλιτεχνης  :o ουτε εγω θα επιαζα με tonelab θα ειχα 4 ενισχυτες και θα το επαιζα μαγκας αλλα δεν ειμαι τι να κανουμε ....εννοειται οτι η tonelab ειναι μια λυση...εννοειται οτι υπαρχουν και καλυτερες αλλα παρα μα παρα πολυ ακριβες μην κρυβομαστε

μα δεν διαφωνω..αλλα δεν μπορουμε να βγαζουμε την tonelab ...οτι καλυτερο εχει βγει απο αποψη ηχου και οτι εχει τον καλυτερο ηχο απο οποιοδηποτε πεταλι κυκλοφορει στην αγορα..

ουτε μπορουμε να λεμε οτι αυτη η ψηφιακουρα στο drive της ειναι ενας ..ζεστος vintage ηχος...ελεος δλδ

εννοω οτι εσυ εισαι απολυτως αντικειμενικος ρε... ;)

οκ.... χαίρομαι αν είναι έτσι  ;) :D

προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός στο θέμα αυτό. Δεν είμαι σίγουρος αν το έχω κάνει, πάντως δεν προτρέπω κανέναν νέο (ειδικά) κιθαρίστα να αγοράσει το tonelab, με το δεδομένο πως πρέπει να μάθει να δουλεύει με πετάλια....!!! είναι χρήσιμα - χρησιμότατα και γιαυτό τα χρησιμοποιώ ακόμα!

Το να παίξεις με το tonaleb απαιτεί κατά τη γνώμη μου αρκετή εμπειρία πάνω σε ήχους, γιατί είναι πολύ εύκολο να ακουστεί χάλια αν δεν ξέρεις τι κάνεις!!!!!

Στα σημεία που μειονεκτεί (και αρκετά μάλιστα) είναι μια (εκ μέρους μου) παραχώρηση, με αντάλλαγμα ποιοτικά εφέ και ήχους και τεράστια ευκολία στο κουβάλημα!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου