Προς το περιεχόμενο

To tonelab or not? That's the question!

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

"Θεέ μου, στείλε μου ένα preset distortion γύρω στα 350 κιλά, και θα νηστέψω και το νερό"... ;D

Απευθυνεσαι σε λάθος οντότητα.Είναι γνωστό τοις πάσι οτι σοβαρή παραμορφωση εχει μόνο στην κόλαση.

Μόνο που για μένα η Κόλαση είναι κάπως έτσι

Ts-color.jpg

οπότε άστο, και με τον Θεούλη θα τα καταφέρω... ;D

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εarendil πάνω σε τι ενισχυτή την παίζεις (ΤΗΝ ΤΟΝΕLAB εννοώ!!!!!);

Μιας και αναφέρθηκε, πριν μια αιωνιότητα και μια μέρα είχα πει ότι θα σας παρέθετα μερικές εντυπώσεις από ένα μεγάλο κυνήγι του ιδανικού πεταλιού distortion που είχε διαρκέσει μήνες... ashamed0001.gif Περιμένω κάτι σπέσιαλ σύντομα για να συμπεριλάβω και 2-3 ψιλοκλιπς με τις δυο συνιστώμενες επιλογές.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Εγώ πάντως το έχω βρει το ιδανικό distortion

Μη μας μπλέκεις τώρα, τό'χουμε πιάσει από αλλού το νήμα με τον Χρήστο... ;D ;D ;D

Εarendil πάνω σε τι ενισχυτή την παίζεις (ΤΗΝ ΤΟΝΕLAB εννοώ!!!!!);

Orange Crush 30R.

Για την ώρα.

Τα preset "Thrash" και "Rectofly" όμως το κάνoυν. Τα έχουν ακούσει άραγε οι metalheads επικριτές, ή επειδή δεν ήταν στις πρώτες μπάνκες...ωχ αδερφέ;

Βγάζουν τόνους βρώμας, η οποία όμως υπολείπεται αρκετά σε όγκο. Δεν ξέρω αν είναι αυτή η σωστή λέξη, αλλά κάπως τζιτζικίζει. Όχι όπως κάνα άθλιο metal-pedal (πχ digitech metal maste-μπλιααααχ), αλλά κάτι δεν πάει καλά.

Φυσικά διατηρώ μεγάλες επιφυλάξεις, καθώς παίζω με τελε με low output μαγνήτες και non-hot ενισχυτή.

Πάντως για μοντέρνα είδη, αλα nin, που δεν χρειάζεται "φυσικότητα" στην παραμόρφωση (τι λέω θεε μου  ::) ) μια χαρά μου φαίνεται.  ;D

Μάλλον είναι το είδος της παραμόρφωσης εν γένει που προβληματίζει τους εν χριστώ vintage αδερφούς και όχι η TL καθ' αυτή.

one colour: black - and shades of grey

Η tonelab se εχει μπαταρια?

Όχι

Ο zithon δεν νομιζω οτι αναφερεται σε μπαταρια για να λειτουργει το tonelab χωρις ρευμα

Γιατι ουτε το 8 ειχε μπαταρια για αυτο το λογο, αλλα εχει για να κραταει τα presets...

-=Dream Within A Dream=-

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου