boukas Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 By the way γιατί έχεις karma:3 ??? Έλα ντε... Μάλλον φταίει που είμαι ο χαμένος ανηψιός του yameth Πάντως απλά να διευκρινίσω ότι 1 τέτοια πεταλιέρα-πολυεφε, το θέλω για να μην ανοιγοκλείνω ενισχυτές τη νύχτα και υπολογιστές διαρκώς. Απλά να το έχω και να προσπαθώ να βγάλω στο περίπου τον ήχο που θέλω. Και αν κάτι καλό βγει από κανά τέτοιο παλιομηχάνημα παίζει και να χρησιμοποιηθεί παραπέρα. Τες πα, να δω τι θα αποφασίσω στο τέλος.... ??? "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Πόσο βαρύ ήχο μπορεί να βγάλει αυτό το μηχάνημα μόνο του (με τα δικά του εφε, κεφαλές, καμπίνες κτλ κτλ). Το θρας το φτάνει; Ακουμπά τα όρια του ντεθ; Αν του πετάξω και κανά σουπερ ντουπερ distortion πετάλι θα κάνω δουλειά; Εγώ νομίζω ότι πάει άνετα προς τα εκεί, και ειλικρινά έχω ξύσει πολλές φορές με απορία το σαγόνι μου όταν πετυχαίνω σχόλια περί ακαταλληλότητας Tonelab για μεταλλικές καταστάσεις. Όσοι με γνωρίζουν θα σου πουν ότι λατρεύω τα ασήκωτα distortion, χωρίς να με θεωρώ μεταλλά ή μεταλλοειδή τη μουσική του γκρουπ. Μπορώ λοιπόν να σου πω ότι δεν έχω στερηθεί δράμι distortion με την Tonelab. Αντίθετα, έχει...κι άλλο. Μια σύντομη δοκιμή δίπλα σε κάποιον που να την "ξέρει", θα σε έπειθε πιστεύω. Για tribute band στους Lamb Of God ψήνεται κανείς; ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Πόσο βαρύ ήχο μπορεί να βγάλει αυτό το μηχάνημα μόνο του (με τα δικά του εφε, κεφαλές, καμπίνες κτλ κτλ). Το θρας το φτάνει; Ακουμπά τα όρια του ντεθ; Αν του πετάξω και κανά σουπερ ντουπερ distortion πετάλι θα κάνω δουλειά; Σαν ποσοτητα εχει αρκετο "γκαζι" για σχεδον τα παντα....δεν χρειαζεσαι και επιπλεον πεταλι. Απλα σε αντιθεση με τα overdrives της, δεν εχει καλο high gain...... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Χμ αυτό το high gain είναι που ψάχνω, αν και στην ουσία κάτι σαν doom και thrash (slayer, sepultura) είναι αυτό που ψάχνω κυρίως. Τώρα αν βγάλει και κάτι παραπάνω έχει καλώς. Αν για να το βγάλει αυτό, θέλει και κανά πετάλι παραπάνω (κανά bloody mary, bulldog, krank), ε δεν χάθηκε και ο κόσμος. Earendil, με ταυράκια και ασήκωτα distortion που λες, σε κόβω για στονεροντουμά! Όποτε και αν φυσικά μπορέσεις μπορείς να μου στείλεις κανά ήχο που έχεις φτιάξει (έστω με πμ), για να την ακούσω κι εγώ; Ξέρεις περίπου τι ζητάω έτσι. Όχι τπτ εξεζητημένο. Απλά κανά ριφ με μπούκωμα και κανά χωσίδι. Ε αν συνδεθεί με κανά καλό higain ενισχυτή θα δείξει ακόμη περισσότερο έτσι; Σας έχω πρίξει το ξέρω, αλλά όσο πάει το πράμα αντί να ξεδιαλύνονται τα πράματα, γίνονται χειρότερα.... Κάπου είχε παίξει κι ένα λινκ ,με συγκριτικό πριν κανά διβδόμαδο εδώ στο νοιζ. Όποιος ξέρει σε ποιο thread είναι, ας ρίξει μια ειδοποίηση! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 αυτο λες?? http://forum.thestompbox.net/showthread.php?t=5765 Κοιτα αν ειναι να δωσεις 350 για tonelab και αλλα 200 για distortion γιατι δεν πας να αγορασεις κανενα preamp της προκοπης να κανεις τη δουλεια σου σαν ανθρωπος??? ;) -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Μπα, το πεταλάκι θα το πάρω πολύ αργότερα και αν δε μου κάνει η tonelab (και στην τελική πάρω αυτή και όχι κάποια άλλη... ::) ) Και ναι αυτό είναι το λινκ. Tank you :) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Earendil, με ταυράκια και ασήκωτα distortion που λες, σε κόβω για στονεροντουμά! Όποτε και αν φυσικά μπορέσεις μπορείς να μου στείλεις κανά ήχο που έχεις φτιάξει (έστω με πμ), για να την ακούσω κι εγώ; Ξέρεις περίπου τι ζητάω έτσι. Όχι τπτ εξεζητημένο. Απλά κανά ριφ με μπούκωμα και κανά χωσίδι. Δεν έχω τίποτα ηχογραφημένο με TL! Αν σου ποστάρω τα settings θα βγάλεις άκρη; Είναι καμιά TL εύκαιρη; Με έβαλες στη διαδικασία να διαπιστώσω ότι όλοι οι βρώμικοι ήχοι μου είναι παραλλαγές ο ένας του άλλου! Αυτό είναι που λέμε εύκολος πελάτης. Λεπόν: Ενισχυτής "UK '90s" με Gain 6.6 , V. Gain 10 , Treble 7.2 , Mid 7.6 , Bass 8.4 , Presence 9.1 , NR Sens 8.6. Καμπίνα AC30. Από κει και πέρα, συνήθως delay και reverb είναι μόοολις ανοιχτά (ούτε σκύλος δεν τ'ακούει), και από πετάλι 50-50 ανάμεσα σε compressor (ενδεικτικές τιμές Sens. 1.8 , Level 5.7 , Attack 5) ή treble booster, που εξελίσσεται σε καρά-favourite για πολλές περιπτώσεις. Σημ: Προφανώς το παραπάνω χειροποίητο ηχάκι δεν πλησιάζει και πολύ τα όρια του μηχανήματος. Τα preset "Thrash" και "Rectofly" όμως το κάνoυν. Τα έχουν ακούσει άραγε οι metalheads επικριτές, ή επειδή δεν ήταν στις πρώτες μπάνκες...ωχ αδερφέ; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Σημ: Προφανώς το παραπάνω χειροποίητο ηχάκι δεν πλησιάζει και πολύ τα όρια του μηχανήματος. Τα preset "Thrash" και "Rectofly" όμως το κάνoυν. Τα έχουν ακούσει άραγε οι metalheads επικριτές, ή επειδή δεν ήταν στις πρώτες μπάνκες...ωχ αδερφέ; Εγω προσωπικα την ειχα την tonelab οπως κ το gt-8 και το xt κ εχω ανεβασει σε καποια φορουμ patch μου Δεν ειναι θεμα metalhead ή επειδη δεν ηταν στις πρωτες μπανκες αδερφε Απλα δεν μου εκανε για γκαζια Απο τα 3 εχει τα πιο fuzzy γκαζια (οι αλλες 2 εχουν τα πιο fizzy γκαζια ;D) Τελικα δεν με ικανοποιησε κανενα κ τα εχω πουλησει ολα αλλα αν ηταν να διαλεξω ενα απο αυτα θα διαλεγα το gt-8 -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Εγω προσωπικα την ειχα την tonelab οπως κ το gt-8 και το xt κ εχω ανεβασει σε καποια φορουμ patch μου Δεν ειναι θεμα metalhead ή επειδη δεν ηταν στις πρωτες μπανκες αδερφε Απλα δεν μου εκανε για γκαζια ΟΚ, εξάλλου το καρφί ήταν πολύ γενικότερο και σε καμία περίπτωση δεν πήγαινε προς τα σένα. Απλά βλέπω από όλες τις μεριές φοβερή δυσπιστία για τα γκάζια της Tonelab, κι αναρωτιέμαι τί στον κόρακα ψάχνει αυτός που την απορρίπτει (προκαταβολικά συνήθως) ως ελλειπώς γκαζιάρα. Κι αυτό γιατί εγώ κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ λέω στην προσευχή μου "Θεέ μου, στείλε μου ένα preset distortion γύρω στα 350 κιλά, και θα νηστέψω και το νερό"... ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 "Θεέ μου, στείλε μου ένα preset distortion γύρω στα 350 κιλά, και θα νηστέψω και το νερό"... ;D Απευθυνεσαι σε λάθος οντότητα.Είναι γνωστό τοις πάσι οτι σοβαρή παραμορφωση εχει μόνο στην κόλαση. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση