akis147 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 ξεθάβω το θέμα για να ρωτήσω μια χαζή μαλλον ερώτηση :oops: αν παώ σε ένα φίλο και έχω μαζί μου μια πεταλιέρα π.χ. την tonelab μπορώ να συνδέσω την έξοδο line out σε ένα hi-fi ενισχυτή χωρίς να κάψω κάτι; :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Προφανώς...δεν μου φαίνεται κάτι περιεργο...Αν στον ενισχυτη έχει εισοδο ναι...ΤΟ έχω κάνει αρκετες φορές (ο κιθαρίστας μας βασικά) με πεταλιέρα όχι με tonelab με digitech...και δεν νομίζω να έπαιξε πρόβλημα... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Μπορείς να συνδέσεις την έξοδο από τα ακουστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis147 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 κατ αρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια :D δεν είναι προτιμότερο να συνδέσω την έξοδο line με την είσοδο line in του ενισχυτή και μετά απο εκεί να ενισχυθεί το σήμα απο το να συνδεσω την έξοδο για τα ακουστικά που λογικά θα είναι προενισχημένο το σήμα ( τώρα θα μου πείτε ψιλα γράμματα αλλά..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αφού το προτείνει και ο NemOOO, να το δοκιμάσεις και να μας πείς αν το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis147 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Okay :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Ανασύρω αυτό το θέμα για να δώσω την απάντηση στο αρχικό μου ερώτημα-τίτλο του thread: "YES, TO TONELAB" :lol::lol::lol::lol::lol: Υπέκυψα κι εγώ μετά από μακράς διαρκείας πλύση εγκεφάλου από τον SF, τον mechmg και τον Blue για τα καλούδια της Tonelab. Το καλύτερο είναι ότι την πήρα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ 100¤ φθηνότερα από ότι στου Thomann, δηλαδη: 357¤ ΧΩΡΙΣ μεταφορικά!!! Ιδού το μαγικό link: http://guitare.playback-europe.com/vox-tonelab_se-5501.html ΥΓ: Αν δω ότι με ικανοποιεί τόσο ώστε να μπορώ να αποχωριστώ τα 15 πετάλια μου, με βλέπω να τα βγάζω όλα στο σφυρί...!!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Ηλία καλορίζικη! Από την LE έχει κανείς εντυπώσεις; Έχει καλύτερους convertors (24bit) και θεωρητικά καλύτερο ήχο, αν και λιγότερα καλούδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Καλορίζική. Welcome to the Tone©lab. :wink: :wink: Αναμένουμε εντυπώσεις. Tonelab-ούχοι τι θα λέγατε για μία υποενότητα - υποforum για patch exchange? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Από την LE έχει κανείς εντυπώσεις; Έχει καλύτερους convertors και θεωρητικά καλύτερο ήχο. +1 είναι 24 bit !!! Την έχει ακούσει κανείς δίπλα δίπλα με την SE? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση