Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΩΣ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ??το εγχειριδιο δε δινει ρυθμισεις των αυθεντικων ..και πως αποφευγουμε τη μεγαλη διαφορα εντασης μεταξυ των banks???

thanx

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Λαθος. Στο βιβλιαρακι λεει καθαρα πια μοντελα ειναι τα vintage τα οποια δεν εχουν master και σ'αυτα βαζεις το v. gain τερμα για να εχεις οσο το δυνατον καλυτερη και γνησια αποδοση. οσο για τη ρυθμιση των εντασεων τα αυτια σου ειναι το καλυτερο εργαλειο. ακομη και στην gt-8 που εχει meter για τα εφφε και τις εντασεις, δεν ειναι απολυτη η μετρηση που κανει.

NON SERVIAM...

Δημοσιευμένο

Στους ενισχυτες (ειδικα στους vintage) τον καλυτερο ηχο για direct use θα τον εχεις με ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟ το Virtual gain (οχι το GAIN αλλα το VIRTUAL gain),απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου (ξεκινα με την κλασσικη flat ρυθμιση,ολα στη μεση και πειραματισου),για direct use το channel vol. γυρω στο 7-8,για χρηση με ενισχυτη το ch.vol το πολυ στο 2-3... :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

direct use φανταζομαι εννοεις αν εχω και το global σε ρυθμιση line δηλαδη στελνω σημα σε κονσολα.αυτο που με προβληματιζει ειναι πως σε μια ρυθμιση flat ολων θα δινει ο καθε ενισχυτης το δικο του χαρκτηρα??

ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις

Δημοσιευμένο
Τρελά τρελή πιστότητα!!!

Ξεκολλήστε ρε με τις ψηφιακούρες!!! :lol: :lol: :lol:

Πάρη τώρα ξέρω πού θα επενδύσεις τα επόμενα 357 Ευρώ σου...

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο
Τρελά τρελή πιστότητα!!!

Ξεκολλήστε ρε με τις ψηφιακούρες!!! :lol: :lol: :lol:

Πάρη τώρα ξέρω πού θα επενδύσεις τα επόμενα 357 Ευρώ σου...

Δεν πρόκειται! ¶λλωστε δεν υπάρχει λόγος! 8) :lol:

Αλλά το καλό να λέγεται!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...