fleamail Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Εμένα πάλι μου θύμισε ακουστικό εφφέ από ταινία Βέγγου (Θου Βου κλπ.) όταν σήκωνε την κεραία του (αν θυμάμαι καλά). Ο flea έχει δίκιο' date=' μοιάζει πολύ με το theremin... πάρα πολύ![/quote'] To μεγαλύτερο ποσοστό των "διαστημικών" εφφέ σε ταινίες και παιχνίδια των 80's είναι φτιαγμένα με το theremin!!! :D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Εμένα πάλι μου θύμισε ακουστικό εφφέ από ταινία Βέγγου (Θου Βου κλπ.) όταν σήκωνε την κεραία του (αν θυμάμαι καλά). Ο flea έχει δίκιο' date=' μοιάζει πολύ με το theremin... πάρα πολύ![/quote'] +1000 ''μανουλαααααααα'' -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Δεν ήξερα ότι κάνει και τέτοια η tonelab! 8O one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 με ενδιαφερει ο ηχος που ακουγετε οταν τραβαω το καζανακι στην τουαλετα,μηπως το κανει η TL?..αν ειναι να την αγορασω!! :D :D :D σας πειραζω.. :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Έχει πολύ gain γενικώς το patch? Όχι καθόλου gain!!! 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 με ενδιαφερει ο ηχος που ακουγετε οταν τραβαω το καζανακι στην τουαλετα' date='μηπως το κανει η TL?..αν ειναι να την αγορασω!! [/quote'] ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το κάνει !!! 8) 8) Ορίστε τη έφτιαξα με ένα πρόχειρο patch: http://www.box.net/shared/63ttimnsta Sorry για το ...φύσημα που θα ακούσετε...Οφείλεται στους μονοπήνιους!!! :lol: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 αχαχαχαχα καλος ο ηχος αλλα το αναλογικο καζανακι ακουγετε πολυ καλυτερα :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Έχει πολύ gain γενικώς το patch? Όχι καθόλου gain!!! 8) Μυστήριον. :lol: ¶κουσα το clip με την τουαλέτα.....εkεί περίπου στο 0:12....κάποιο ποτενσιόμετρο μάλλον θέλει καθάρισμα. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Όποιος ενδιαφέρεται για το Patch του το στέλνω με PM ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zade Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 στειλε....και να μην ξεχναμε και την ιδεα ανταλλαγης patch.Ενα νεο θεμα σχετικο θα ηταν ενδιαφερον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση