exarhos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 ... ασε που αν βαλεις κανενα stomp box μπροστα για καλυτερο sustain κανεις θαυματα. αυτο ισχυει και για το απλο pod. οχι korn μεχρι korg παιζεις :wink: :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Πλακα πλακα, εγω που εχω τετοιες επιρροες(korn), τι παιζει?(μιλαω ομως για κιθαρα--->εφε--->προενισχυτη--->καρτα ηχου ή αναποδα τα 2 μεσαια) Kαι με αυτο τι γινεται? Σκεφτομουνα περισσοτερο για line6 pod2 ή xt. E? Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 πανε στο μαυρομουστακη. την ξερει την le. :D NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rattlehead Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Θα μ'αφήσει να τη δοκιμάσω όμως; χαχα if you know what I mean :P url=http://www.echidna-band.com]Echidna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Δεν περιμενα να δω την λεξη korn κατω απο το ονομα σου :lol: Και τον Μακρόπουλο τον ξέρω δε σημαίνει ότι την ακούω κι όλας... :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Βερτη μήπως???? :lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Πλακα πλακα' date=' εγω που εχω τετοιες επιρροες(korn), τι παιζει?(μιλαω ομως για κιθαρα--->εφε--->προενισχυτη--->καρτα ηχου ή αναποδα τα 2 μεσαια)[/quote'] Kαι με αυτο τι γινεται? Σκεφτομουνα περισσοτερο για line6 pod2 ή xt. E? Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 θα σου τη δειξει αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα κατσει για να σου δειξει το ποσα πραγματα κανει και τι ακριβως εχει πανω. αλλωστε δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος μαγαζατορας που θα κατσει να σου δειξει και πολλα. αυτο γινεται μονο αν το εχεις σπιτι σου και το ψαξεις με την ηρεμια σου :wink: NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny69 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Καλημέρα σε όλους. Μετά από πέντε ώρες ανάγνωσης του topic, έχω μία παρεμπίπτουσα απορία: Έχει ψωνίσει κανείς από εσάς από το playback, διότι η διαφορά τιμής στην Tonelab SE τόσο με την Ελλάδα , όσο και με το γνωστό γερμανικό μαγαζί είναι τεράστια!!!!! Κeep on bluesing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Ε ναι! Τι λέμε τόσες μέρες!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση