Προς το περιεχόμενο

To tonelab or not? That's the question!

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1' date=' σου φεύγει λίγο (εμένα μου ακούγεται 0,93)[/quote']

Θα σε μαλωσω! Οι υπολογιστες εχουν κομπρεσορες :lol: :lol: :lol: που κανουν οτιδηποτε κατω απο 0,5--->0 και οτιδηποτε πανω απο 0,5---->1.

Εγω παλι πιστευω οτι αν ετρωγες κεφτεδακια, θα παιζες καλυτερα το σολο.

Μα εγώ μιλούσα για αναλογικούς υπολογιστές, λαμπάτους! :lol: :lol:

Ειμαι ξεφτιλας-σορυ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε μαγκες, να'στε καλα, εχω λιωσει :lol:

Μου φαινεται πως πρεπει να θεσπιστει με καθε εγγραφη στο forum δωρο ενας πυροσβεστηρας (ή αντηλιακο για τις πιο ηπιες περιπτωσεις) για το ΚΑΨΙΜΟ :D

Τωρα που πιανουν και οι ζεστες....ακομα και στη δουλεια εχουμε τρελαθει στη μ!@$%$ια!!!Οι ατακες αυτη την εβδομαδα πηγαν συννεφο

:lol:

Λοιπόν κι εγώ σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια πεταλιέρα... Με ψήνει αρκετά η Vox αλλά συγκεκριμένα σκέφτομαι την πιο "light" LE ( http://www.thomann.de/gr/vox_tonelab_le.htm )....

http://guitare.playback-europe.com/vox-tonelab_le-13013.html

354¤!!!

Thanks για το tip!

Λοιπόν κι εγώ σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια πεταλιέρα... Με ψήνει αρκετά η Vox αλλά συγκεκριμένα σκέφτομαι την πιο "light" LE ( http://www.thomann.de/gr/vox_tonelab_le.htm ) και επειδή με φαίνεται πιο πρακτική αλλά κυρίως επειδή βλέπω ότι στις επιλογές έχει "metal dist" :P Βασικά πάρα πολλοί λένε ότι δεν κάνει για hard rock και metal από ότι έχω δει. Εντάξει δε θέλω και κανά φασαριόζικο ήχο' date=' αλλά να είναι και λίγο "βαρύς" (π.χ. τώρα έχω την Korg AX 1500 G και χρησιμοποιώ το metal dist με το gain στο 4,7 / 10 ). Ξέρει κανείς που μπορώ να τη βρω στη Σαλονίκη να τη δοκιμάσω;[/quote']

Νομίζω ότι τις έχει ο Τσέλιος. Κάνε μια βόλτα να ρίξεις μια ματιά, νομίζω ότι την έχω δει και στη βιτρίνα του...

Thanks, τελικά όμως τζίφος δυστυχώς... την SE την φέρνει κατόπιν παραγγελίας και την LE... δεν ήξερε καν ότι υπάρχει l0l :lol:

url=http://www.echidna-band.com]Echidna

γεια σας παιδια. λοιπον, ψινομαι για πεταλιερα, διαβασα τις πρωτες σελιδες του θρεντ αλλα βαριεμαι να τις διαβασω ολες, γιαυτο θετω μια μαλλον συνιθισμενη ερωτηση: απο οτι καταλαβα οι βρωμες της τονελαβ ειναι πολυ βιντατζ και θα αφησουν καποιον που ψαχνει και μοντερνα hi-gain βρωμα ανικανοποιητο. Ισχυει αυτο?

γεια σας παιδια. λοιπον' date=' ψινομαι για πεταλιερα, διαβασα τις πρωτες σελιδες του θρεντ αλλα βαριεμαι να τις διαβασω ολες, γιαυτο θετω μια μαλλον συνιθισμενη ερωτηση: απο οτι καταλαβα οι βρωμες της τονελαβ ειναι πολυ βιντατζ και θα αφησουν καποιον που ψαχνει και μοντερνα hi-gain βρωμα ανικανοποιητο. Ισχυει αυτο?[/quote']

Υπαρχουν τοσα πολλα thread πανω στην tonelab και στη συγκεκριμενη ερωτηση (με αντικρουομενες ως συνηθως αποψεις) που αν τα διαβασεις, εκτος απο το οτι δεν σου φτανει μια ζωη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: πιστευω μεσες ακρες κατι θα καταλαβεις....... :D :D :D :D

Αν θες παντως τη δικη μου αποψη στο ερωτημα σου και αποκλειστικα για αυτο που ζητας, modern high gain δηλ............η απαντηση ειναι ΝΑΙ....

2 things are infinite:the universe&human stupidity

απο οτι καταλαβα οι βρωμες της τονελαβ ειναι πολυ βιντατζ και θα αφησουν καποιον που ψαχνει και μοντερνα hi-gain βρωμα ανικανοποιητο. Ισχυει αυτο?

Ναι κι από μένα. Δε νομίζω ότι θα σε βολέψει αν θες να παίξεις πχ Κorn :D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

αν κρινω απο ολη τη σειρα valvetronix και καποια video που ειδα μπορεις.

εχει και modern sound οποτε με κομμενα μεσαια και κανενα ψευτοsoldano και την αντοιστηχη καμπινα βγαζεις s.l.o. ηχο. :wink:

www.myspace.com/costaexarhos

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου