Προς το περιεχόμενο

To tonelab or not? That's the question!

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αμα σε ειχαν ευχαριστησει τοσο πολυ' date=' ισως να μιλαγες. Δεν το βλεπω λογο για να "κακολογησουμε" καποιον. Το καλυτερο ειναι να μην γινεται κανεις δωγματικος. Ολα τα υπολοιπα ερχονται.[/quote']

δεν καταλαβες καλα..απλα δεν νιωθω την αναγκη να τους βγαλω ολους ηλιθιους επειδη δεν ..ακουν στον ηχο του καθε προιοντος αυτο που ακουω εγω....ουτε προσπαθω να τους πεισω να αγορασουν αυτο που εχω εγω...εδω παρατηρειται το φαινομενο να προσπαθουμε να πεισουμε τον κοσμο οτι αυτο που εχουμε ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει και το λεμε απο το πρωι μεχρι να παρουμε το επομενο και να λεμε τα ιδια για το επομενο που πηραμε....

και πιστεψε με οτι με εχουν ευχαριστησει οσο δεν φανταζεσαι και η suhr και η gibson κ ο germino... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

και πιστεψε με οτι με εχουν ευχαριστησει οσο δεν φανταζεσαι και η suhr και η gibson κ ο germino... :)

εμας μας ρωτας αν ευχαριστιομαστε που εχεις suhr και εμεις δεν εχουμε?? :D :D

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

εμας μας ρωτας αν ευχαριστιομαστε που εχεις suhr και εμεις δεν εχουμε?? :D :D

ε σε βλεπω να χτυπας καμια standard αλα...guthrie σιγα σιγα και εσυ... :D 8)

Tίποτα "προσωπικές ρυθμίσεις" για την TL θα γράψουμε εδώ ή θα ενοχλήσουμε την εποικοδομητική κουβέντα;

Να ανοίξουμε άλλο τοπικ;

one colour: black - and shades of grey

Tίποτα "προσωπικές ρυθμίσεις" για την TL θα γράψουμε εδώ ή θα ενοχλήσουμε την εποικοδομητική κουβέντα;

Να ανοίξουμε άλλο τοπικ;

για καλυτερα αποτελεσματα βαλε το volume της στο 0 και για ακομη καλυτερα πατα power button στο off :wink: :D :D

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6310&postdays=0&postorder=asc&start=150

αν κ ξερω οτι ειναι βαρετο κ μεγαλο, και επειδη εχω αρχισει να παρεξηγουμαι ξαναδινω το link με το προσωπικο μου review..

το οτι μελετας κιθαρα και ξερεις μουσικη' date=' δεν σε αναγει αυτοματα και αυτι με γουστο(δεν σε αμφισβητω, γενικα μιλαω) και το αντιστροφο.

[/quote']

και κάτι τελευταίο και κλείνω με το θέμα(επιτέλους...)

το να συγκρίνεις το od808 με το οd-90 είναι θέμα γούστου

το να συγκρίνεις το phase 90 με το PT999 είναι θέμα γούστου

το να συγκρίνεις τον laney με τον marshall είναι θέμα γούστου

αλλά η σύγκριση ψηφιακού(και μάλιστα οικονομικού) με κορυφαίο αναλογικό μάλλον δεν υφίσταται θέμα γούστου αλλά επιπέδου απαιτήσεων(κατά πόσο δηλαδή στα αυτιά και στα δάχτυλα του καθένα μας καταφέρνει το ψηφιακό να μας κοροϊδέψει ως αναλογικό) :wink:

τελειωσα ...μη βαρατε :D

Τα πάντα είναι θέμα εμπειριών, πολύ απλά. Ό,τι επίπεδο Αντίληψης έχεις μουσικό, σύνθεσης, παιξίματος, ακουστικό, χρηστικό, παίρνεις και τα κατάλληλα προιόντα να κάνεις την δουλειά σου. ¶ργησα αλλά το κατάλαβα, ξαναδιαβάζοντας από την αρχή το θέμα (ε, ρε κουράγιο!), οπότε παιδιά τζάμπα τα λέμε! Τα του Καίσαρα στον Καίσαρα! Ότι νομίζεις ότι σου κάνει για το επίπεδο της δουλειάς σου παίρνεις. Και έπειτα κρίνεσαι για το αποτέλεσμα από ένα ακροατήριο που απευθύνεσαι!!! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!! Δεν έχει ΚΑΜΙΑ πλευρά άδικο!!!! ΜΑ καμία!! :wink:

Ο Μιχάλης είναι απόλυτα σωστός στις τοποθετήσεις του, ο Νίκος επίσης καθώς και όλοι όσοι είδαν ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ από την tonelab, ο Τάκης επίσης, ο Φεντεριάρης, ο whitenoize & εγώ από την άλλη όσοι δεν είδαν χρηστικότητα δηλαδή σε αυτά που κάνουν ΕΧΟΥΝ δίκιο επίσης!!! Κοινώς όλοι δίκιο έχουμε εξαρτάται τι κάνουμε, πως παίζουμε πως ακούμε! Και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη!! :wink:

In Fender Strat we trust!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου