Προς το περιεχόμενο

To tonelab or not? That's the question!

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

white noise' date=' εχω την εντυπωση οτι το παραεχεις παρει πατριωτικα το θεμα.[/quote']

αν έλεγες την γνώμη σου και σε έλεγαν ούτε λίγο ούτε πολύ ηλίθιο,θα το έπαιρνες κι εσύ πατριωτικά .trust me!!

μήπως πρέπει να ζητήσουμε και συγνώμη που στα δικά μας αυτιά και δάχτυλα (όχι μόνο στα δικά μας αλλα και σε ολων των έμπειρων κιθαριστών του πλανήτη,γνωστων η οχι) η φθηνη απομίμηση δεν καταφέρνει να φτάσει το πρωτότυπο?(15 χρόνια εντατικά μελετημένος κιθαρίστας δικαιούμαι να έχω μια σεβαστή άποψη,νομίζω)

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχεις δικιο...αλλο το target group των πανηλιθιων αγοραστων αναλογικου εξοπλισμου οπως εμεις.

Εμενα μου πηρε αρκετο καιρο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ επειδη ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ως ΗΛΙΘΙΟΣ που ημουν :) οτι ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ καλυτερα απο τα ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αναλογικα ΠΕΤΑΛΙΑ

κατ αρχας δεν ειμαι ο superfunk' date=' μια χαρα τα λεγαμε οι 2 μας μεχρι τωρα:wink:

κατα 2ον αυτοχρηστηκες ηλιθιος, απλα ταυτιζομενος με τον superfunk ο οποιος αποκαλεσε τον εαυτο του ηλιθιο.. ηρεμησε λιγακι :)

αφου εσυ εισαι ηλιθιος, [b']εγω ειμαι ημιηλιθιος[/b], καθοτι διπλα στην tonelab εχω συνδεμενα ενα fuzz factory, ενα ehx pulsar tremolo, ενα ehx microsynth, ena 808 by jam, εναν dancomp by jam και ενα proco rat.

η μηπως ειμαι 2 φορες ηλιθιος?? :D

εάν είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα που ακούς τότε μαζί σου και εγώ αλλά μην απορρίπτεις το ενδεχόμενο κάποιοι άλλοι μουσικοί (ίσως εμπειρότεροι ίσως όχι)να ακούν και να νιώθουν πραγματικά αυτήν την διαφορά.(η οποία όλος περίεργος αναγνωρίζεται από όλους τους κιθαρίστες που ξεχωρίζουν) :wink:

15 χρόνια εντατικά μελετημένος κιθαρίστας δικαιούμαι να έχω μια σεβαστή άποψη' date='νομίζω[/quote']

το οτι μελετας κιθαρα και ξερεις μουσικη, δεν σε αναγει αυτοματα και αυτι με γουστο(δεν σε αμφισβητω, γενικα μιλαω) και το αντιστροφο.

η αποψη σου πανω στην tonelab θα ηταν σεβαστη αν ειχες τεσταρει εκτενως την tonelab και μιλουσες με επιχειρηματα.

εγω πχ εβαλα διαφορα αναλογικα διπλα της και κανοντας τεστς κατεληξα σε καποια συμπερασματα. εσυ δυστυχως καταληγεις να κανεις flame war στην tonelab, με επιχειρηματα του τυπου " η φτηνη απομιμση δεν μπορει να ειναι καλυτερη απο το απο το πρωτοτυπο".

αν το παμε ακομα βαθυτερα το θεμα αναιρεις και τον εαυτο σου. θυμισου σε ποσα post εδω μεσα ισχυριζεσαι (δεν σε αμφισβητω προσωπικα) οτι οι φτηνοτατες les paul κοπιες σου ειναι καλυτερες απο τις gibson. ε λοιπον οσο μπορει να ισχυει αυτο, μπορει κ καθετι αλλο.

δεν σου επιτιθεμαι, ελπιζω να αντιλαμβανεσαι πως λεω ολα τα παραπανω ;)

με λιγα λογια ρε παιδια, ηρεμηστε :D

εάν είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα που ακούς τότε μαζί σου και εγώ αλλά μην απορρίπτεις το ενδεχόμενο κάποιοι άλλοι μουσικοί (ίσως εμπειρότεροι ίσως όχι)να ακούν και να νιώθουν πραγματικά αυτήν την διαφορά.(η οποία όλος περίεργος αναγνωρίζεται από όλους τους κιθαρίστες που ξεχωρίζουν) :wink:

κωστα σε..νιωθω αλλα ξερεις οτι με τον ξερολισμο που υπαρχει εδω μεσα δεν προκειται να βγαλεις ακρη..και εννοειται οτι δεν αναφερομαι σε εσενα μιχαλη που εισαι ακριβως το αντιθετο οπως και παρα πολλοι αλλοι... :wink:

και ελεος και εγω πηρα germino,gibson,suhr κτλ κτλ και εχω ξετρελλαθει αλλα δεν μιλαω απο το πρωι εως το βραδυ γι αυτα στο forum,επειδη ειναι δικα μου....και ουτε λεω και νομιζω οτι ειναι τα καλυτερα προιοντα που κυκλοφορουν επειδη ειναι δικα μου....υπαρχουν και αλλα καλυτερα αλλα και χειροτερα..

white noise' date=' εχω την εντυπωση οτι το παραεχεις παρει πατριωτικα το θεμα.[/quote']

αν έλεγες την γνώμη σου και σε έλεγαν ούτε λίγο ούτε πολύ ηλίθιο,θα το έπαιρνες κι εσύ πατριωτικά .trust me!!

μήπως πρέπει να ζητήσουμε και συγνώμη που στα δικά μας αυτιά και δάχτυλα (όχι μόνο στα δικά μας αλλα και σε ολων των έμπειρων κιθαριστών του πλανήτη,γνωστων η οχι) η φθηνη απομίμηση δεν καταφέρνει να φτάσει το πρωτότυπο?(15 χρόνια εντατικά μελετημένος κιθαρίστας δικαιούμαι να έχω μια σεβαστή άποψη,νομίζω)

Δεν ειπα οτι και η αλλη μερια παει καλυτερα.

Παντως η αληθεια ειναι οτι δεν σε ειπε κανεις ηλιθιο. Η γνωμη σου ειναι σεβαστη απο ολους. Οσο καποιος μιλαει με επιχειρηματα, δεν υπαρχει λογος να μην τον σεβεσαι. Ακομα και χωρις επιχειρηματα.

Το θεμα ειναι να ειμαστε γεματοι αυτια και να κρινουμε μονο αν εχουμε την αναλογη εμπειρια. Απο κει και περα, η χαλαρη συζητηση ειναι οτι καλυτερο. Πραγματικα δεν βλεπω καποιο λογο να παθιαζομαστε γιατι ο ενας ακουει καλυτερα την tl απο τον αλλον.

Κill the wise one!

και ελεος και εγω πηρα germino' date='gibson,suhr κτλ κτλ και εχω ξετρελλαθει αλλα δεν μιλαω απο το πρωι εως το βραδυ γι αυτα στο forum,επειδη ειναι δικα μου....και ουτε λεω και νομιζω οτι ειναι τα καλυτερα προιοντα που κυκλοφορουν επειδη ειναι δικα μου....υπαρχουν και αλλα καλυτερα αλλα και χειροτερα..[/quote']

Αμα σε ειχαν ευχαριστησει τοσο πολυ, ισως να μιλαγες. Δεν το βλεπω λογο για να "κακολογησουμε" καποιον. Το καλυτερο ειναι να μην γινεται κανεις δωγματικος. Ολα τα υπολοιπα ερχονται.

Παντως πλακα-πλακα, ενω πριν οι telecaster δεν μου αρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ, απο την στιγμη που μπηκα στο φορουμ μου δημιουργηθηκε μια εμμονη να παρω μια squier:lol:

Κill the wise one!

15 χρόνια εντατικά μελετημένος κιθαρίστας δικαιούμαι να έχω μια σεβαστή άποψη' date='νομίζω[/quote']

το οτι μελετας κιθαρα και ξερεις μουσικη, δεν σε αναγει αυτοματα και αυτι με γουστο(δεν σε αμφισβητω, γενικα μιλαω) και το αντιστροφο.

η αποψη σου πανω στην tonelab θα ηταν σεβαστη αν ειχες τεσταρει εκτενως την tonelab και μιλουσες με επιχειρηματα.

εγω πχ εβαλα διαφορα αναλογικα διπλα της και κανοντας τεστς κατεληξα σε καποια συμπερασματα. εσυ δυστυχως καταληγεις να κανεις flame war στην tonelab, με επιχειρηματα του τυπου " η φτηνη απομιμση δεν μπορει να ειναι καλυτερη απο το απο το πρωτοτυπο".

αν το παμε ακομα βαθυτερα το θεμα αναιρεις και τον εαυτο σου. θυμισου σε ποσα post εδω μεσα ισχυριζεσαι (δεν σε αμφισβητω προσωπικα) οτι οι φτηνοτατες les paul κοπιες σου ειναι καλυτερες απο τις gibson. ε λοιπον οσο μπορει να ισχυει αυτο, μπορει κ καθετι αλλο.

δεν σου επιτιθεμαι, ελπιζω να αντιλαμβανεσαι πως λεω ολα τα παραπανω ;)

με λιγα λογια ρε παιδια, ηρεμηστε :D

1) έχω παίξει με tonelab και ο ήχος της με απογοήτευσε απίστευτα.(αλλα σεβομαι τα παιδια που την εχουν και ειναι ευχαριστημενοι για οποιονδηποτε λογο...)

2) οι φθηνες les paul κόπιες είναι για τον π...ο εκτός των παλιών japan μοντέλων που δεν κατάφεραν να θεωρηθούν vintage και να πάρουν την κλασσικά άδικη άνοδο στην τιμή τους.

Εξευτελιστικά Φθηνές δεν ήταν όμως ποτέ…απλά ήταν φθηνότερες απτις original

έχω 3 από δαύτες όπως έχω παίξει και με αρκετες gibson.

έχω άποψη μόνο σε ότι έχω δοκιμάσει φίλτατε (και δυστυχώς έχω δοκιμάσει αρκετά καλά προϊόντα ώστε να μην ικανοποιούμε πλέον εύκολα...δεν είναι και τόσο καλό αυτό βέβαια:D )

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου