Προς το περιεχόμενο

To tonelab or not? That's the question!

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aυτό είναι τελείως αντικειμενικό! Kαι για μένα είναι συμβυβασμός! Κάτι σαν τους 35 άρηδες χαζομπαμπάδες που πέρνουν ένα οικογενιακό Sport βανάκι με 7 καθίσματα και αεροτομή γιατί νομίζουν πως έτσι θα τα έχουν όλα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ισως αν ειχα τα χρηματα να παρω το rmc wah' date=' το analog delay της maxon κλπ κλπ, και τελικα επελεγα την tonelab, αυτο να ηταν συμβιβασμος. αλλα σε σχεση με το gear που ειχα, δεν νομιζω προσωπικα να εκανα κανενα συμβιβασμο. για την ακριβεια αισθανομαι οτι αναβαθμιστηκα κιολας :wink:[/quote']

Μα δεν αναφέρομαι για σένα! Εσύ είσαι άλλη φάση από τον Ηλία με διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.

Τέσπα το συμαντικό είναι να ξέρεις τι θέλεις και πως θα το πετύχεις, το με τι είναι αντικειμενικό. Δεν χρειάζεται όμως να τα ισοπεδώνουμαι όλα και να είμαστε 1000% απόλυτοι σε αυτό που έχουμε τώρα επειδή το έχουμε τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πες΄τα ρε Fendrriarh γιατι αρχιζει και ξεφευγει η κατασταση!!! :lol: :lol: :lol:

Οσο για την ψηφιακουρα, οντως υπαρχει, σε απειροελαχιστο βαθμο,αλλα ευκολα εξαφανιζεται, ειτε ρυθμιζοντας το level του fx loop, ειτε κανοντας καλο eq-ing μετα το processor... Αυτα τουλαχιστον για το G-major που το ψαχνω εδω και κανα μηνα 8)

Επειδη το πραμα παλι για καυγα παει ας εξηγηθουμε και ας προσπαθησουμε να καταλαβουμε τι εννοουμε..... :lol:

Και εγω και ο Ηλιας και ο Μιχαλης και οσοι "προσυλητιστικαν" στο TL ΔΕΝ θελουμε ουτε "φετες",ουτε "ψηφιακα συστηματα",ουτε μιντι ουτε τιποτα παρομοιο..

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ "ΚΟΝΤΑ" ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΕΤΑΛΙΑ (απο τα οποια ειχαμε και οι τρεις ΤΟΝΟΥΣ...) ,χωρις ομως χρατσα-χρουτσα,ΜΕ καποιες ευκολιες & με ΜΙΚΡΟ ΒΑΡΟΣ.

ΕΤΥΧΕ το TL να εχει και ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΧΟ απο οτιδηποτε αναλογικο ή ψηφιακο εφε εχουμε ακουσει ΚΑΙ να ειναι ΦΘΗΝΟ.

Το ΓΙΑΤΙ & ΠΩΣ δεν μας απασχολει,αυτο που μας απασχολει ειναι οτι ΤΩΡΑ παιζουμε με ΚΑΛΥΤΕΡΟ ηχο,ΛΙΓΟΤΕΡΑ (μηδενικα) προβληματα & χωρις να κανουμε τους tap dancers....

:lol:

Aπο εκει και περα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,α,και μια ερωτηση ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ το TL??? :wink:

μηπως θα πρεπει να σας "προβληματιζει" το γεγονος οτι 4 ατομα εδω μεσα εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια γνωμη για την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ηχητικη ποιοτητα του TL??

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Παιδιά μην μασάτε. ο superfunk είναι ο αντιπρόσωπος της TL και ο Ηλίας και ο Μιχάλης δουλεύουν για αυτόν με ποσοστά επί των πωλήσεων, γιαυτό προσπαθούν να σας πείσουν να αγοράσετε κι άλλα πράματα που δεν χρειάζεστε, σαν σωστοί έμποροι καπιταλιστές που είναι.

Πέρα από την πλάκα τώρα, μακάρι να έβγαινε κάτι σε TL και για την συμπαθή τάξη των μπασiστων, με κομπρέσσορα σε ξεχωριστή μπάνκα όμως, ε; Μιας και σε μας ο κομπρέσσορας είναι must.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Μα δεν αναφέρομαι για σένα! Εσύ είσαι άλλη φάση από τον Ηλία με διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.

Σίγουρα Πάρη ο καθένας έχει τις διαφορετικές του απαιτήσεις (και άλλωστε μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει την τελική απόφαση να εγκαταλείψω τα πετάλια) απλά αυτό που έγραψα είναι αλήθεια!

Η Tonelab πέραν του ότι μέχρι στιγμής μου έχει φανεί φοβερό εργαλείο έμπνευσης (μιας και με απειροελάχιστο ψάξιμο - κλασικά ΔΕΝ έχω διαβάσει ακόμη το Manual :lol:)' date=' πραγματικά με έχει κάνει να ξεχάσω το καθημερινό internet-ικό ψάξιμο (ή αλλιώς φάγωμα με τα ρούχα μου :lol:) για το πώς θα πετύχω ακόμη καλύτερο ήχο, ενώ στην ουσία ΔΕΝ έπαιζα!!!!

Είχα πάρει τον PRO JR και τον είχα μονίμως OFF, γιατί εγώ ψαχνόμουνα πχ πώς να μοντάρω το τάδε πετάλι για περισσότερα μπάσα, ή να το κάνω true bypass, ή να βρώ να αγοράσω George L cables, τροφοδοσίες και άλλα λοιπά και είχα ξεχάσει το στόχο: να παίζω και να ευχαριστιεμαι τη μουσική!

Πλέον το ξαναλέω: [b']ΠΑΙΖΩ ΚΙΘΑΡΑ[/b] ._

Και αυτό δεν περιέχει κανένα συμβιβασμό ειλικρινά!

Με όσες πεταλιέρες έχει τύχει να παίξω, πάντα ακόμη και ο εντελώς καθαρός ήχος τους ήταν "πλαστικός" στα αυτιά μου.

Είχα την ίδια φοβία και για την TL, η οποία διαψεύστηκε 1000%!!! ;)

Ιδού η σκέψη μου λοιπόν: Δεδομένου ότι η TL κοστίζει 360¤ (όσο 2 καλά πετάλια) και με αυτή πετυχαίνεις ένα κάρο απίστευτους ήχος (full παραμετροποιήσιμους σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ), πιστεύω ότι είναι παραπάνω από χρήσιμη να την έχει κανείς ;)

Αν μάλιστα συνδυαστεί με ένα loop station μπορεί να είναι το απόλυτο εργαλείο έμπνευσης ;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

μηπως θα πρεπει να σας "προβληματιζει" το γεγονος οτι 4 ατομα εδω μεσα εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια γνωμη για την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ηχητικη ποιοτητα του TL??

Αυτο ΔΕΝ ειναι επιχειρημα.......μπορω να σου βρω αλλα 14 ατομα για τα οποια θα ισχυει το αντιθετο η θα αρεσκονται στο a,b,c,d,e,f major

Τιποτα δεν παει προς τσακωμο.......συζηταμε με επιχειρηματα και μετριοπαθεια περι μουσικων θεματων.......αυτο κανει ο κοσμος στα φορουμ......μοιραια υπαρχουν διαφωνιες και ευτυχως δηλαδη αλλιως θα πλητταμε μεχρι αποβλακωσεως........

Ολα τα υπολοιπα, με βαση την εμπειρια μου ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 3 μηχανηματα εχουν ηδη απαντηθει σημειο προς σημειο........

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Πάντως εγώ ένα έχω να πω μέχρι στιγμής:

εδώ και 3 μέρες που έχω την Tonelab' date=' έκοψα το πολύ surf στο internet, έπαψε να με απασχολούν πράγματα όπως πχ η τιμή του πυκνωτή που είναι συνδεδεμένος στο tone της κιθάρας μου, τα steel saddles κλπ κλπ και απλά

ΠΑΙΖΩ ΚΙΘΑΡΑ με τις ώρες!!!!!![/quote']

σιγά σιγά έρχεστε όλοι στον ίσιο δρόμο.

προσωπικά ποτέ δεν ασχολήθηκα με όλα (ισως ελαχιστα και μαλλον παρασυρομενος απτο νοιζ)αυτά παρά μόνο με την μουσική.

ΥΓ : elavd καποτε ησουν πιο ευγενικος.

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου