Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 "A new “metal distortion” sound will satisfy your need for extreme gain. A slap reverb rounds out the ambient effects and a new multi-tap chorus gives you independent chorus taps for each of the left, center and right outputs, producing stunning depth and spaciousness." Αυτό το metal distortion θα ήθελα πολύ να το ακούσω 8) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jethro Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Θέλω να σας μοιραστώ μαζί σας μια σκέψη και αίσθηση που μου δημιουργήθηκε, ύστερα από αρκετό ψάξιμο και διάβασμα που έκανα (και συνεχίζω όποτε έχω το χρόνο) σε διάφορους τόπους και forums στο διαδίκτυο, σχετικά με την Tonelab. Λογικά η Vox, παρακολουθώντας και σφυγμομετρώντας τις απόψεις - παρατηρήσεις - απαιτήσεις των ανά τον κόσμο χρηστών της SE, θα έχει πληροφορηθεί (αν υποθέσουμε ότι δεν το ήξερε ήδη από τα εργαστήριά της) τις όποιες "ατέλειες" ή ελαττώματά στο σχεδιασμό της συγκεκριμένης πεταλιέρας. Πόσα από αυτά έχουν διορθωθεί και βελτιωθεί στην LE; Ρίχνει στην αγορά λοιπόν ένα σημαντικά φθηνότερο νέο προϊόν, με πλουσιότερη και ποιοτικότερη (24-bit) ηχητική παλέτα, αλλά με ένα expression pedal λιγότερο (παρά το γεγονός ότι οι χρήστες της SE μόνο θετικά εκφράζονται για την ύπαρξη των 2) και χωρίς να έχει αλλάξει σημαντικά πράγματα στο σχεδιασμό της νέας υλοποίησης. Καταλήγω, για να μη σας πρήζω με τις φλυαρίες μου: μήπως η LE (από το Light Edition ???) ΔΕΝ είναι η αντικαταστάτρια της SE αλλά ένα ενδιάμεσο στάδιο (να τα αρπάξουμε "λίγο" ακόμα) και η SE II (!) είναι στο δρόμο? Δεν είμαι από φύση καχύποπτος, ούτε βλέπω παντού θεωρίες συνωμοσίας ούτε έχω λόγους να αμφισβητώ την ποιότητα της TL. Απλώς, αναρωτιέμαι... Και για να μη νομίζετε ότι στέκομαι στις θεωρίες πίσω από το monitor του υπολογιστή μου, σκοπεύω αύριο - αν προλάβω - να κατέβω μια βόλτα στα "πονηρά" μαγαζιά του κέντρου ;). Και κάτι μου λέει πως θα γυρίσω το μεσημέρι μ' ένα πακέτο κάτω απ' τη μασχάλη... Να βάλω και το Route 66 (ίσως και το Tremster) μπροστά της και να περάσω ένα όμορφο τριήμερο (και βάλε...) παρέα με τον Vox AC15CC1X !! Υ.Γ. Το βίντεο που προμοτάρει την LE στο site της Vox το έχετε δει? Κατά την ταπεινή μου άποψη, τη θάβει την πεταλιέρα. Κάτι τέτοιο εννοούσατε όσοι λέτε ότι τα preset της TL είναι για τα μπάζα φαντάζομαι... Χωρίς καμία υπερβολή, τα clips που έχουν παρουσιαστεί από συν-forum-ίτες του Noiz είναι πολλά επίπεδα ανώτερα.... The light was yellow, sir... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Καταλήγω, για να μη σας πρήζω με τις φλυαρίες μου: μήπως η LE (από το Light Edition Huh?) ΔΕΝ είναι η αντικαταστάτρια της SE αλλά ένα ενδιάμεσο στάδιο (να τα αρπάξουμε "λίγο" ακόμα) και η SE II (!) είναι στο δρόμο? TONELABIM:πως και γιατί ζουν ανάμεσα μας :P Πάντως η σκέψη σου είναι σωστή...και εμένα μου φάνηκε περιέργο το γεγονός οτί ο θωμάς εριξε την ήδη χαμηλή τιμή της le ::) http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Πόσα από αυτά έχουν διορθωθεί και βελτιωθεί στην LE; Oλοι λενε για την SE οτι δεν εχει higain προσανατολισμο,οποτε αυτοι προσέθεσαν το metal preset. H απουσια του 2ου expression ριχνει την τιμη κ το μεγεθος. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 με πλουσιότερη και ποιοτικότερη (24-bit) ηχητική παλέτα Kαλά, μην... πολυσκοτώνεσαι στην αναζήτηση αυτών των 4 μπιτ παραπάνω. Ξέρεις πώς είναι αυτά, ξεκινάνε 24 από τον memory controller, ένα κουράζεται και κάθεται να πιει μια μπύρα να ξεδιψάσει (μαζί με 5-6 καλαμάκια για τη λιγούρα), το άλλο βρίσκει ένα γνωστό απ'το στρατό και πιάνουνε την πάρλα, το τρίτο χαζεύει στις βιτρίνες και χάνεται, το τελευταίο θυμάται ότι ξέχασε το αερόθερμο ανοιχτό... να'σου που γίνανε πάλι 20. Καταλήγω, για να μη σας πρήζω με τις φλυαρίες μου: μήπως η LE (από το Light Edition ???) ΔΕΝ είναι η αντικαταστάτρια της SE αλλά ένα ενδιάμεσο στάδιο (να τα αρπάξουμε "λίγο" ακόμα) και η SE II (!) είναι στο δρόμο? Αυτή είναι πράγματι μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία συνομωσίας, αλλά δεν συμβαδίζει με την πιο πιθανή εξήγηση που λέει ότι "LE" σημαίνει "limited edition" (όχι από πλευράς συλλεκτικότητας αλλά limited από πλευράς μερικών περιορισμένων δυνατοτήτων σχετικά με το αεροπλανοφόρο). Όντως όμως, θα μπορούσε να αποτελεί ένα ενδιάμεσο στάδιο... Και για να μη νομίζετε ότι στέκομαι στις θεωρίες πίσω από το monitor του υπολογιστή μου, σκοπεύω αύριο - αν προλάβω - να κατέβω μια βόλτα στα "πονηρά" μαγαζιά του κέντρου ;). Και κάτι μου λέει πως θα γυρίσω το μεσημέρι μ' ένα πακέτο κάτω απ' τη μασχάλη... Να βάλω και το Route 66 (ίσως και το Tremster) μπροστά της και να περάσω ένα όμορφο τριήμερο (και βάλε...) παρέα με τον Vox AC15CC1X !! Πολύ γκαζωμένο σε βλέπω, μην παρασύρεσαι τόσο από ότι λέμε... δες το λίγο πιο ψύχραιμα, δανείσου τη από κανένα φίλο αν την έχει, ή έστω ψάξε την παλιά ή την καινούργια μεταχειρισμένη... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jethro Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 TONELABIM:πως και γιατί ζουν ανάμεσα μας :P Τέλειο !!!! @bloody_sunda: Συμφωνώ σε όλα... μα ΣΕ ΟΛΑ που είπες... The light was yellow, sir... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tzelkos Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 καπου πρέπει να εχει ειπωθεί αλλά δεν μπορώ να το βρώ.η TL έχει προφανώς 2 αναλογικές εξόδους (L,R).στον λαμπάτο ενισχυτή πως την συνδέετε?mono απο την μια εξοδο της στο input του ενισχυτή?στερεοφωνικο καλώδιο(2 mono καρφια απο την μια μεριά στις εξόδους της, και ενα stereo καρφί απ την άλλη στον ενισχυτή?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Δεν μπορω να καταλαβω τη εννοεις ακριβως. Παντως η μια απο τις δυο εξοδους της TL ειναι για χρηση με ΕΝΑΝ ενισχυτη,το γραφει αλλωστε (L(mono)). Aν θες να χρησιμοποιησεις ΔΥΟ ενισχυτες (οπως κανω εγω π.χ) συνδεεις τον εναν ενισχυτη με την L(mono) εξοδο και τον αλλον με την R. με αλλα λογια "στερεο" χρηση με εναν μονο ενισχυτη απλα δεν υφισταται. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tzelkos Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2008 ok.το πιασα.thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Μετά από 2 χρόνια χρήσης ανακάλυψα μια λιετουργία που ήθελα στην Tonelab και δεν ήξερα ότι την είχε!!!* Βρήκα λοιπόν ότι ορίζοντας στο κουμπάκι Control το DELAY TAP, έχω την επιπλέον επιλογή να ρυθμίσω τις μουσικές αξίες στις οποίες θα ακούγονται οι επαναλήψεις του delay. Επειδή έχω κόλλημα με το delay a la Edge ([8-α παρεστιγμένα) μου είναι δύσκολο σε live ρυθμίσεις να ...tap-άρω παίζοντας ουσιαστικά τρίηχα: Με αυτόν τον τρόπο, εγώ κάνω tapping με το πόδι μου απλά πάνω στο τέμπο του κομματιού (πχ αξίες τετάρτων σε 120bpm) και ρυθμίζοντας την επιλογή Factor στην τιμή 3/4, το delay ρυθμίζεται ακριβώς όπως το θέλω! :) Παρομοίως, μπορεί κανείς να ρυθμίσει και άλλες αξίες μέσω της παραμέτρου Factor και βέβαια, το tap tempo (ως γνωστόν) επεκτείνεται και σε όλα τα modulation effects ;) Χάρηκα πολύ που τη βρήκα αυτή τη λειτουργία, γιατί πριν αγοράσω την Tonelab, είχα καλομάθει με αυτή τη δυνατότητα που μου παρείχε το BOSS DD20 που είχα, και μου έλειπε πολύ στο live παίξιμό μου... Πιθανότατα οι περισσότεροι να το γνωρίζατε ήδη, αλλά δεν πειράζει...Όλο και κάποιος δε θα το έχει ανακαλύψει ακόμη ;) *τόσο...γιωτάς είμαι ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση