deadendmind Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Δεν θα μπορούσες να τα συγκρίνεις έτσι γιατί η Ακατανόμαστη του SF δεν έχει square wave... προσωπικά πάντως, ούτε εγώ θα άφηνα το τρέμολό μου. Δεν την ρυθμιζα εγω την TL, αλλα ο SF. Μου εβαζε διαφορα τρεμολα και ειχα την εντυπωση πως μου εβαλε square wave, αλλα για να το λες, κατι θα ξερεις. Επισης θα διαφωνησω στην συνδεση του ορου 'analog geek' με ενα απλησιαστα ακριβο σπορ. Υπαρχουν και φθηνα αναλογικα εφφε (πχ ehx), υπαρχουν και πολλα προσιτα αναλογικα εφφε μαζικης κυκλοφοριας (Ιbanez, Maxon, Dunlop, mxr, Radial, etc), υπαρχουν και καποια προσιτα boutique εφφε (JAM, Lovepedals etc). Επισης, μιας και εθεσες το θεμα ποσοστιαια, θεωρω πως οι χρηστες TL και αντιστοιχων πολυεφφε, ειναι τραγικα λιγοτεροι απο τους analog geeks (στην κλιμακα σοβαρου ερασιτεχνη-μεχρι-100% pro). Απλα στο συγκεκριμενο φορουμ, αποτυπωνεται πολυ στρεβλα ο συγκεκριμενος συσχετισμος, οπως και πολλοι αλλοι αλλωστε. Επισης να πω πως δεν βλεπω το "ψηφιο" οπως ο διαβολος το λιβανι. Ειδικα στα delay, εχω μπορω να πω και ιδιαιτερη συμπαθεια στα ψηφιακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Να σας κουράσω λίγο ακόμα! Ξαναδιάβασα αυτά που έγραψα αλλά δεν είδα το πού μίλησα για ποσοστά... Πιστεύω πως έχεις δίκιο. Για την Ακατανόμαστη του SF (γενικά με αυτές είμαι κάπως άσχετος) απλά το διάβασα εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=6310.msg80506#msg80506 (το ποστ no.3 του θρεντ) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Δεν ειπα για σενα, για το post του earendil μιλουσα: Αντιλαμβάνεσαι όμως ότι αυτός ο διαχωρισμός αφήνει μέσα στο παιχνίδι μια πολύ μικρή, "πιουρίστικη" μειοψηφεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Νομίζω ότι αυτοί που πίνουν νερό στο όνομα των αναλογικών είναι οι ίδιοι που τη δεκαετία του 80 τα σκότωναν για να πιουν νερό στο όνομα των πρωτοεμφανιζόμενων τότε ψηφιακών. Με λίγα λόγια ακολουθούν τη μοδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Και τώρα σκοτωθείτε. ;D ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 When you were young And your heart was an open book You used to say live and let live You know you did You know you did You know you did But if this is ever changin' world In which we live in Makes you give in and cry Say live and let die Live and let die What does it matter to ya When ya got a job to do ya got to do it well You got to give the other fella hell You used to say live and let live You know you did You know you did You know you did But if this ever changin' world In which you live in Makes you give in and cry Say live and let die Live and let die Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Νομίζω ότι αυτοί που πίνουν νερό στο όνομα των αναλογικών είναι οι ίδιοι που τη δεκαετία του 80 τα σκότωναν για να πιουν νερό στο όνομα των πρωτοεμφανιζόμενων τότε ψηφιακών. Με λίγα λόγια ακολουθούν τη μοδα. Θα τρελαθούμε τώρα έτσι? Εδώ μιλάμε για το real thing και για το υποκατάστατο. Δεν είναι μόδα, έλεος ::) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Νομίζω ότι αυτοί που πίνουν νερό στο όνομα των αναλογικών είναι οι ίδιοι που τη δεκαετία του 80 τα σκότωναν για να πιουν νερό στο όνομα των πρωτοεμφανιζόμενων τότε ψηφιακών. Με λίγα λόγια ακολουθούν τη μοδα. Αλλα ντ' αλλα, της Παρασκευης το γαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Moδα ειναι φερτε τα ρακ πισω! back to racks :P :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Δεν κατάλαβες.... Η αντίληψη ότι η Tonelab και η κάθε Tonelab είναι υποκατάστατο των αναλογικών είναι μια λανθασμένη αντίληψη, την οποία έχει καλλιεργήσει η ίδια η εταιρία παραγωγής για να αντισταθμήσει την ύπαρξη της μόδας με τα αναλογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση