sol83 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 οντως, εσεις που εχετε εμπειρια ΚΑΙ απο τις δυο τι γνωμη εχετε; για ποιοτητα ηχου και εφε μιλαω, σαφως και η SE εχει πιο πολλες δυνατοτητες με το 2ο πεταλι. nothing to fear, nothing to doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Το ιδιο μου ακουγονται εμενα (η LE εχει...τεσσερα bit περισσοτερα υποτιθεται και ακομα καλυτερες προσομοιωσεις... ;D τωρα εγω αυτα τα 4 καλυτερα bit αναθεμα κι αν τα ακουσα :) :) :)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 σαφως και η SE εχει πιο πολλες δυνατοτητες με το 2ο πεταλι. Πάντως το 2ο expression είναι παραπάνω απο χρήσιμο...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 οχι απλα χρησιμο...ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 με την tonelab (και καθε αλλη παρομοιου ειδους πεταλιερα), την κιθαρα σου και ενα ζευγαρι ακουστικα, μπορεις να παιξεις; με λιγα λογια με απουσια ενισχυτη; Εχει διαφορά στον ήχο αν είναι ακουστικά HiFi ή Monitor, με τα δευτερα να παίζουν καλλίτερα. π.χ. τα Sennheiser HD 280 Pro παίζουν καλλιτερα απο της ιδιας εταιρείας τα Sennheiser HD580 Stereo HiFi Professional. Δεν ξερω όμως να σου εξηγήσω το γιατί ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 φανταζομαι οτι πολυς κοσμος θα προτιμουσε ενα πεταλι λιγοτερο και την ευκολια του μικρου μεγεθους. εγω ας πουμε δε θα παιρνα ποτε SE, αλλα η LE μου κανει δουλεια. μαλλον αυτο την εφαγε την SE.. .. ακομα και απο το PodXT Live εχει αρκετη διαφορα στο βαρος (ειναι ελαφρυτερη) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Σιγα τη μεγαλη πεταλιερα.. ::) ;D μια σταλια ειναι σε σχεση με αυτο το τερας που κουβαλαγα δεξια και αριστερα τοσα χρονια.. ;D & εχει και 10 φορες περισσοτερους (και καλυτερους) ηχους... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 το αστειο ειναι οτι εγω παντα γελαγα βλεποντας ολες αυτες τις πεταλιερες με τα 10+ πεταλια, ..... αλλα τελευταια εχει αρχισει να μοιαζει ετσι και η δικια μου ... ;D .. αν και αυτα που χρησιμοποιω ψιλοχωρανε σε ενα pedaltrain jr .. προς το παρον .. ;D YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά εγώ ειλικρινά ντρέπομαι να κουβαλήσω όλο το πεταλομάνι μου σε συναυλία... τι να κάνω που τα χρειάζομαι όλα... αυτό θα ήταν το μόνο που θα με παρότρυνε να πάρω την Ακατανόμαστη. Ευτυχώς τώρα βέβαια δεν παίζω κιθάρα στη μπάντα αλλά φλάουτο και πλήκτρα... SF αυτή τη φωτό την έχω ξαναδεί πολλές φορές στο παρελθόν (και σε μεγαλύτερο μέγεθος) αλλά δεν θυμάμαι να είχα δει switchers, όπως πχ. Lehle ή το LS2 της Boss. Yπήρχαν; Aν ναι, ποια και πού; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 μια μαλλον χαζη ερωτηση αλλα θα την κανω... με την tonelab (και καθε αλλη παρομοιου ειδους πεταλιερα), την κιθαρα σου και ενα ζευγαρι ακουστικα, μπορεις να παιξεις; με λιγα λογια με απουσια ενισχυτη; οπως το φασολι της line 6 εννοω... γιατι αυτοματα λυνονται και αλλα προβληματα (φασαριας το βραδυ, ευκολιας αν θες να δεις κατι για 15-20 λεπτα και δεν θες να αναβεις/χαλας λαμπες και τα ρεστα, μεταφορα,κτλ) εγω παντως σε ωρες κοινης ησυχιας παιζω με αυτο αυτο και αυτο και ειμαι αρχοντας. ;D Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση