Προς το περιεχόμενο

To tonelab or not? That's the question!

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι για μπαταρια ωστε να μη χανονται οι ρυθμισεις αναφερομαι. παρ'ολο που δεν διαβασα κατι τετοιο στο βιβλιαρακι, μου φαινεται περιεργο να μην εχει. ??? ακομη και μια συσκευη τιλεφωνου να παρεις με μνημες εχει απο πισω μπαταριες...

NON SERVIAM...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ναι για μπαταρια ωστε να μη χανονται οι ρυθμισεις αναφερομαι. παρ'ολο που δεν διαβασα κατι τετοιο στο βιβλιαρακι, μου φαινεται περιεργο να μην εχει. ??? ακομη και μια συσκευη τηλεφωνου να παρεις με μνημες εχει απο πισω μπαταριες...

λογικα θα εχει...

-=Dream Within A Dream=-

Ε, τι σημασία έχει....? προφανώς για να κρατιούνται οι ρυθμίσεις, κάτι θα έχει..! Μπαταρία ή ξέρω 'γω τί..! Δεν καταλαβαίνω την ουσία της ερώτησης..!

ετσι κι αλλοιως καλο ειναι να κανεις upload ολες τις ρυθμισεις σου στο κομπιουτερ σου για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου (με την TL η διαδικασια αυτη διαρκει 2 δευτερολεπτα...)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ε, τι σημασία έχει....? προφανώς για να κρατιούνται οι ρυθμίσεις, κάτι θα έχει..! Μπαταρία ή ξέρω 'γω τί..! Δεν καταλαβαίνω την ουσία της ερώτησης..!

Ρε φιλε αφου δεν σε ενδιαφερει η ερωτηση και την βλεπεις ανουσια γιατι απαντας?

NON SERVIAM...

σε αυτο το Νημα προσπαθουμε να λυσουμε τις αποριες μας και να κανουμε της παρατηρησεις μας πανω στην tonelab. ομολογω οτι ουτε εγω καταλαβαινω γιατι ρωτας. το ιδιο λεει κ ο frunoblax με σκοπο να καταλαβει τι θελεις και να βοηθησει. μην αρπαζεσαι κ συ  ;)

σε αυτο το Νημα προσπαθουμε να λυσουμε τις αποριες μας και να κανουμε της παρατηρησεις μας πανω στην tonelab. ομολογω οτι ουτε εγω καταλαβαινω γιατι ρωτας. το ιδιο λεει κ ο frunoblax με σκοπο να καταλαβει τι θελεις και να βοηθησει. μην αρπαζεσαι κ συ  ;)

Ηταν ξεκαθαρη η ερωτηση, και σιγουρα αφορα την tonelab.

NON SERVIAM...

Απαντώ διότι νομίζω πως όσοι έχουμε το TL και το ξέρουμε καλά (λίγο η πολύ) μπορούμε να βοηθάμε... Αφού έλυσες όλες σου τις απορίες (με απαντήσεις που σου δίνουμε όσοι ξέρουμε) ρωτάς αν εχει ΚΑΙ μπαταρία....!

Ναι ξεκάθαρη ερώτηση... Να κανω κι εγώ μερικές? έχει καλώδια? δέχεται ρεύμα? είναι για κιθάρα? για το tonelab πάντα μιλάω...!

Λοιπον....επειδη ισως να μην εχεις καταλαβει, την εχω την tonelab εδω και καιρο. το ερωτημα το εβαλα εδω γιατι κι αλλοι εχουν ρωτησει για την πεταλιερα πραγματα και καλο ειναι καποιες ερωτησεις γι' αυτην να ειναι μαζεμενες και οχι να ανοιξω ολοκληρο post για την κ...μπαταρια!αν προσεξες καλα ειπα οτι διαβασα το βιβλιαρακι και δεν το αναφερει πουθενα. Δηλαδη θελεις σε καποια στιγμη να γεμιζει post το noiz με ερωτησεις απο πολλους οπως γιατι χαθηκες οι μνημες της tonelab και διαφορα τετοια? Απορω καποιες φορες με μερικους....κι αν τοσο πολυ σε ενοχλει μην απαντας σε ανουσιες ερωτησεις οπως τη δικη μου. και στην τελικη κανενας μαλλον δεν ξερει να μου απαντησει με σιγουρια γιατι απαντηση δεν πηρα. εκτος κι αν θεωρειτε απαντηση το να στελνεται εαν ανουσιο μηνυμα για να αυξηθει η συμμετοχη σας.

NON SERVIAM...

• Moderator

Εεεεεεε!!

Σιγά μην τσακωθούμε για μία μπαταρια.  :)

Άσχετο... στα + της tonelab... φαίνεται σε μεγάλο ποσοστό ακακυκλώσιμη /οικολογική :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου