apos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Οχι απλα θα κατσεις,σε βλεπω να ..ριζωνεις για ΠΑΝΤΑ....(οπως εμεις.. :)) δεν παιζεται το μηχανακι σου λεω.. :) :) SF αποφάσισε με την tonelab! Μία σ' αρέσει, μία δεν σ' αρέσει! Μ' έχεις μπερδέψει!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Μηχανάκι είναι τελικά? Όχι μηχάνισμα? ;D ;D ;D ;D ;D http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 εχεις απολυτο δικιο ΜΗΧΑΝΙΣΜΑ (τι τον εχω ευαγγελιο τον Κουτρουμπουση.... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Στο θάλαμο του Τόουνλάαμπ. 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Τόουνλάαμπ. Ολλανδιστί? ;) http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Πόσο βαρύ ήχο μπορεί να βγάλει αυτό το μηχάνημα μόνο του (με τα δικά του εφε, κεφαλές, καμπίνες κτλ κτλ). Το θρας το φτάνει; Ακουμπά τα όρια του ντεθ; Αν του πετάξω και κανά σουπερ ντουπερ distortion πετάλι θα κάνω δουλειά; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Boukaw αν παρεις και TONELAB το Karma σου θα πάει από 3 στο 100 ;D By the way γιατί έχεις karma:3 ??? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Boukaw αν παρεις και TONELAB το Karma σου θα πάει από 3 στο 100 ;D By the way γιατί έχεις karma:3 ??? Ο boukaw7 είναι το λαμόγιο του νοιζ, δεν το 'ξερες; Κάνει πράματα πίσω από τις πλάτες μας. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Πόσο βαρύ ήχο μπορεί να βγάλει αυτό το μηχάνημα μόνο του (με τα δικά του εφε, κεφαλές, καμπίνες κτλ κτλ). Το θρας το φτάνει; Ακουμπά τα όρια του ντεθ; Αν του πετάξω και κανά σουπερ ντουπερ distortion πετάλι θα κάνω δουλειά; no way δεν εχει καθολου tight bass που το απαιτει τετοιου ειδους μουσικη Φτανεις μεχρι και hard rock Παραπερα δυσκολο (Για να μην υπαρχει παρεξηγηση)...Γνωμη μου!! -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Στο θάλαμο του Τόουνλάαμπ. 8) Εν αγκαλιά de tonelab-ούρτι ;D ;D ;D ;D (όσοι δεν ξέρουν απο Κουτρουμπούση θα έχουν φρικάρει με αυτά που λέμε...!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Πόσο βαρύ ήχο μπορεί να βγάλει αυτό το μηχάνημα μόνο του (με τα δικά του εφε, κεφαλές, καμπίνες κτλ κτλ). Το θρας το φτάνει; Ακουμπά τα όρια του ντεθ; Αν του πετάξω και κανά σουπερ ντουπερ distortion πετάλι θα κάνω δουλειά; Φιλε εγω εχω πανω στην κιθαρα μου τον seymour duncan invader και εναν peavy transtube envoy 110 και εχω κανει την tonelab να παιζει morbid angel και να το ευχαριστιεσαι χωρις προσθετο distortion. μαλλον ειναι ο μαγνητης που σπερνει γιατι την εχω ακουσει και με αλλους μαγνητες και δεν τραβαει... NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση