elavd Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Ρε μην τον πιστεύεις!!! ΜΟΝΤΑΖ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Ηλια,τους ξερω τι καφροι ειναι. Παιρνουν φωτος του ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ,βαζουν γενια κ εισαι ετοιμος. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Περα απο την πλακα τωρα,το ροζακι σου παει θαυμα. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Περα απο την πλακα τωρα' date='το ροζακι σου παει θαυμα.[/quote'] Το έχω και σε ... Huber: :lol: :lol: :lol: :lol: ΥΓ: και ΔΕΝ είναι ροζάκι, είναι Λιλά...:lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Mπορούμε να χουμε και μία με Explorer; :lol: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zade Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Εχω να εξομολογηθώ πώς έπαθα μεγάλη πλάκα όταν είδα το Σάββατο τα Κρίνα στη Γεωπονική ...Ο Τσουκαλάς έπαιζε απλά με μια tonelab...και λέω απλά γιατι δεν πίστευα στα μάτια μου όταν πηγα πλάι στη σκηνή και είδα πως έβγαζε αυτόν τον ήχο με το ίδιο μηχάνημα που εγώ εδώ και 2 μήνες παλέυω να μάθω τις βασικές του δυνατότητες και σας σκοτίζω εδώ μέσα με απορίες :? :? Απορώ πως κρατήθηκα και δεν πήγα μετα το τέλος της συναυλίας ,όχι για να τον συγχαρώ,αλλα για να του ζητήσω μια επίδειξη..... :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Μαζι τις πηραμε με τον Κυριακο (εχουμε τις 2 πρωτες που ηρθαν στο Greece)...η αληθεια ειναι ομως οτι αυτος ειδε ΠΡΩΤΟΣ το φως και πεταξε ΟΛΑ τα πανακριβα πεταλια του για χαρη της (εγω εκανα ενα χρονο παραπανω να το κανω αυτο και ακομα οχι τελειως μια και εχω 3-4 πεταλακια μαζι με την TL) :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Παιδιά στη σελίδα της vox το manual δεν κατεβαίνει. Μήπως την έχει κανείς σε ηλεκτρονική μορφή ή μπορώ κάπως να την βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Εγώ κατάφερα να το κατεβάσω από εδώ: http://www.voxamps.co.uk/downloads/PDF/ToneLabSE_E1.pdf www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 zade έχεις σχέση με το γεωπονικό ή απλά πήγες για την συναυλία; Για αυτό που είπες με τον Τσουκαλά και την τονλαμπ να μην το δει 1 καινούριος εδώ μέσα και αρχίσει να τον κράζει τρελά :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Εχω να εξομολογηθώ πώς έπαθα μεγάλη πλάκα όταν είδα το Σάββατο τα Κρίνα στη Γεωπονική ...Ο Τσουκαλάς έπαιζε απλά με μια tonelab...και λέω απλά γιατι δεν πίστευα στα μάτια μου όταν πηγα πλάι στη σκηνή και είδα πως έβγαζε αυτόν τον ήχο με το ίδιο μηχάνημα που εγώ εδώ και 2 μήνες παλέυω να μάθω τις βασικές του δυνατότητες και σας σκοτίζω εδώ μέσα με απορίες :? :? Απορώ πως κρατήθηκα και δεν πήγα μετα το τέλος της συναυλίας ' date='όχι για να τον συγχαρώ,αλλα για να του ζητήσω μια επίδειξη..... :P :P :P[/quote'] την ιδια πλακα επαθα και γω οταν το συνειδητοποιησα, γιατι μεχρι τοτε νομιζα οτι συνεχιζε να παιζει με τα 2..... "ταψια" που τον εβλεπα τοσα χρονια να εχει στα ποδια του.. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση