fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Γιώργη είναι πολύ ωραίο αν και θυμίζει αυτό. Μετονόμασέ το σε dessert lizzards (αυτό μου φέρνει στο μυαλό ;D) και άλλαξε λίγο την αρμονία. Άντε ρε συ και με την μπάντα! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Γιώργη είναι πολύ ωραίο αν και θυμίζει αυτό. Μετονόμασέ το σε dessert lizzards (αυτό μου φέρνει στο μυαλό ;D) και άλλαξε λίγο την αρμονία. Άντε ρε συ και με την μπάντα! :) Στρατο το εχω λιωσει το δισκο.Καμια σχεση ρε φιλε ,νταξει ψιλοφασολαδα και τα δυο αλλα τελειως διαφορετικη υφη και αισθητικη.Που κολανε οι σαυρες χαχαχααχχαχα If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2015 Στρατο το εχω λιωσει το δισκο.Καμια σχεση ρε φιλε ,νταξει ψιλοφασολαδα και τα δυο αλλα τελειως διαφορετικη υφη και αισθητικη.Που κολανε οι σαυρες χαχαχααχχαχα Εμένα μου το θύμισε, δεν ξέρω γιατί. Αλλά μα την Παναγία, σαύρες της ερήμου σκεφτόμουν όταν το άκουγα. ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2015 Εμένα μου το θύμισε, δεν ξέρω γιατί. Αλλά μα την Παναγία, σαύρες της ερήμου σκεφτόμουν όταν το άκουγα. ;D ;D Χαχαχαχαχα ειμαι λιγο σαυρας της ερημου μαλον Στρατο ,αχχαχαχαχαχχαχχαχα If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2015 Μπράβο αρχηγέ. Στο στυλ αυτό δεν παίζεσαι. Αλλά δώστο να το στήσουν λίγο καλύτερα τα παιδιά που προσφέρονται. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2015 Μπράβο αρχηγέ. Στο στυλ αυτό δεν παίζεσαι. Αλλά δώστο να το στήσουν λίγο καλύτερα τα παιδιά που προσφέρονται. Θενκς Ρει.Το δοκιμαζω καθημερινα αυτες τις μερες.Τελικα μαλον θα το κανω. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2015 τελευταια προσπαθεια https://app.box.com/s/4mu2pzzw8l4u74i5maco4part6ms3c5j If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2015 ...don't you give up your soul, man! 8) πολυ γουστάρω το "πρώτο πρόσωπο" ;) α! ...και μη σκας με χαζά του στύλ τελευταία προσπάθεια κλπ. Έχεις μια πολύ καλή βάση που αμα παιχτεί απο πλήρη μπάντα θα δεις οτι με την επιρροή της "προσωπικότητας" του κάθε μουσικού/παίχτη θα βγεί το τέλειο. Φυσικά καλά κάνεις και τροποποιείς το αρχικό concept, όλοι το ίδιο θα κάναμε. Αλλά όπως λέει το ρητό "καλή και η μαlακία όμως με το gαμίσhi γνωρίζεις κόσμο", έτσι κι εδώ, καλό το σόλο στήσιμο αλλά αμα μπούν κι άλλοι στο κόλπο θα βγεί στάνταρ το βέλτιστο. Πάντως, όπως και να 'χει εμένα μ' αρέσει το κομμάτι. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 Θενκς Παναγιωτη,και μένα με άρπαξε κατευθείαν όταν το έκανα. Το θεωρώ ένα από τα καλύτερα που εκανα τελευταίως . If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση