Superfunk Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Ευγε νεΟΙ μου! Να τον χαιρεσαι Νικολα! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Ωραίοι και οι δύο :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ παίδες... Γουστάρει ο γίος... τι να τον κάνω; ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Ο γιος το χει καλα . Μπραβο και απο μενα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Νικολα,να τον χαιρεσαι! Το κυριοτερο ειναι οτι φαινεται ευτυχισμενος την ωρα που παιζετε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Άσε τη νότα του παιδιού να αναπνεύσει λίγο ρε Ούννε που τα βαράς σα να μην υπάρχει αύριο. Και τέλειωνε με αυτά να ξεκινήσει λίγο Hammond το παιδί να ανοίξουν τα αυτιά του. Ε, ψτ, καλοκαίριασε ;) ;) Κανόνισε .... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Εγώ να κανονίσω Κώστα (χρόνια πολλά ρε συ)? Βάλτε ένα μπυροποσία να έρθουμε να περάσουμε καλα... Για κανά μπάνιο με την οικογένια... κλπ... Σας ευχαριστώ. Πάντως ο γιός γουστάρει, το ξαναλέω! ΥΓ. ΕΓΩ ΒΑΡΑΩ!??!?! ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεε Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 πολυ ωραιοι, μπραβο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Φοβερο!!! Αντε, και στα επομενα!!!! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Άσε τη νότα του παιδιού να αναπνεύσει λίγο ρε Ούννε που τα βαράς σα να μην υπάρχει αύριο. Και τέλειωνε με αυτά να ξεκινήσει λίγο Hammond το παιδί να ανοίξουν τα αυτιά του. ;D ;D ;D Μπράβο σας και από μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση