Guru Nikolas Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Ο γιός μου κάνει πιάνο και μάλιστα, πλέον, με άλλο δάσκαλο (δασκάλα). Του έβαλε ένα κομμάτι του CPE Bach που λέγεται Solfeggietto. Επειδή, λοιπόν, ο γιόκας μου το μελετούσε με "τρόπους" (βασικά το έκανε swing) μου φάνηκε καλή ιδέα να παίξω κι εγώ δίπλα του. Το αποτέλεσμα στο ΘΕΟκουνημένο βίντεο, παρακάτω: Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Σωραίος λαίμαι ο μικρός ειδικά. Εσύ θες λίγα μαθήματα απ το κυρ Στέφανο για να ισιώσεις βέβαια ;D ;D ;D Μπράβο ρε πατέρα, να χαίρεσαι τον υιό ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 μπραβο. θα πρεπει να εισαι - και δικαιολογημενα - περηφανος :) "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Του έβαλε ένα κομμάτι του CPE Bach που λέγεται Solfeggietto.Ασχετη η δασκαλα. Αυτα τα αρχαια μαθαινει στο παιδι? Κατι πιο συγχρονο δεν υπαρχει? Τον Καρβελα δεν τον εχει ακουστα?... ;D Ωραιοι και οι δυο, μπαμπας και γιος. Το πιτσιρικι παιρνει σωστες βασεις. Να τον χαιρεσαι Νικολα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 θενξ παιδιά! καταράκτη: Ξέρει τον Σιδερή! ;) Μια χαρά είναι η δασκάλα! ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Μπράβο και στους δύο Νικόλα! Να τον χαίρεσαι! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Να χαίρεστε ο ένας τον άλλο Νικόλα μου. Αφού το swing-αρε θα πάει μπραστά. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Μπράβο!!!!! Μπράβο!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Υπέροχοι να τον χαίρεσαι :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Ωραία αίσθηση έχει ο γιος σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση